Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین عباسی روز پنجشنبه در جلسه بازآفرینی شهری که در محل فرمانداری پیشوا برگزار شد اظهار کرد: احیا و مقاوم‌سازی بازار سنتی و تاریخی، از مطالبات مهم مردم پیشواست که از سال گذشته به عنوان یکی از طرح‌های ستاد بازآفرینی شهری، مورد تأکید مسئولان قرار داشت.
وی افزود: اوایل هفته جاری به‌دلیل قدمت و فرسودگی شبکه آب، شکستگی‌هایی در لوله‌های انتقال آب رخ داد که با نفوذ آب به دیواره قدیمی برخی مغازه‌ها، خساراتی به بافت این بازار تاریخی وارد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: شرکت آب و فاضلاب تاکنون در چند مرحله به صورت مقطعی برای رفع مشکل ایجاد شده، اقداماتی را انجام داد که نتوانست به طور کامل فرسودگی را برطرف کند بنابراین لازم است اقدامی اساسی برای بازسازی شبکه فرسوده این منطقه صورت گیرد.
عباسی گفت: با برگزاری جلسات مشترک با مدیرعامل آبفای جنوبشرق استان تهران، بازسازی و اصلاح یک کیلومتر از شبکه فرسوده بازار تاریخی شهرستان پیشوا به تصویب رسید که به زودی عملیات اجرایی این طرح آغاز می‌شود.
وی اظهار کرد: با توجه به عرض کم معبر بازار،اجرای طرح بازسازی شبکه خدمات زیربنایی و مقاوم‌سازی مستلزم تعطیلی بازار است که این امر به هماهنگی بین کسبه و تعیین زمان مناسب دارد.
فرماندار پیشوا گفت: به دلیل فشردگی و درهم‌تنیدگی شبکه خدمات زیربنایی در بازار، مقرر گردید تا یک کانال برای استقرار تمامی تاسیسات آب، برق، گاز و تلفن ایجاد شود که این امر به اقدام مشترک دستگاه‌های خدمت‌رسان نیاز دارد.
وی افزود: اجرای این طرح مهم به مشارکت مالی کسبه و تعامل مناسب آنان با دستگاه‌های متولی نیاز دارد که این مهم با برگزاری جلست هماهنگی محقق می‌شود.
عباسی افزود: با توجه به تاریخی بودن این بنای مهم، میراث فرهنگی موظف است تا با همکاری شهرداری و هیئت امنای بازار، طرحی را برای مقاوم‌سازی، رفع مشکلات و احیای بازار سنتی تهیه کنند تا از وزارت میراث فرهنگی، پیگیر اعتبارات مورد نیاز شویم.
خبرگزاری ایرنا یک‌شنبه این هفته در گزارشی با عنوان " شکستگی لوله آب به بخشی از بازار تاریخی پیشوا آسیب زد" به موضوع تخریب بخشی از بازار قدیمی پیشوا در اثر شکستگی لوله اصلی انتقال آب پرداخت.
شهرستان پیشوا با بیش از ۸۰ هزار نفر جمعیت در ۴۵ کیلومتری جنوب شرق تهران واقع شده است.
بازار قدیمی شهرستان پیشوا متعلق به دوره صفویه است.
 

برچسب‌ها حسین عباسی پیشوا بنای تاریخی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حسین عباسی پیشوا بنای تاریخی حسین عباسی پیشوا بنای تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۷۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی استان گیلان گفت: با حضور رئیس اداره حرایم وزارتخانه، محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان مورد تصویب قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، ولی جهانی امروز_ جمعه هفتم اردیبهشت_ در تشریح این خبر اظهار کرد: طی هماهنگی قبلی و به منظور تعیین تکلیف نهایی محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان، با حضور امیر ارجمند رییس اداره حرایم وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، شهردار لاهیجان، معاون و کارشناسان حوزه میراث، فرهنگی، پایش میدانی از سطح شهر انجام و با رفع ابهام و موارد مدنظر شهرداری تفاهم مشترک حاصل و مقرر شد مطالعات تکمیلی و موارد اصلاحی در دستور کار مشاور قرار گیرد.

وی با قدردانی از حمایت‌های عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اسدالله عباسی استاندار گیلان، علی دارابی قائم مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور و علیرضا ایزدی مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی افزود: بنا بر وظایف ذاتی، راهبرد اداره کل صیانت از بافت ها و بناهای تاریخی ارزشمند است و در این راستا تعامل و هم افزایی حداکثری با دستگاه‌های ذیربط همچون شهرداری ها یکی مهمترین اصول و سیاست های پیش روی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان است.

مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان از تلاش و همراهی شهردار لاهیجان به منظور پاسداشت و مراقبت از آثار ارزشمند شهر قدردانی کرد و گفت: حراست حفظ و احیاء بافت ها و بناهای تاریخی وظیفه ی همه افراد و آحاد جامعه است و اگر چه مطابق با قانون و به طور رسمی این مسئولیت بر عهده ی وزارتخانه متبوع گذاشته شده اما مشارکت همگانی برای پاسداشت میراث فرهنگی اجتناب ناپذیر است.

جهانی ابراز امیدواری کرد با تعامل و ارتباط نزدیک با شهرداری لاهیجان، ضمن تسریع در روند تکمیل مطالعات، با تایید شواری فنی و ابلاغ از سوی وزارتخانه، چالش های حوزه بافت و بناهای تاریخی این شهر به پایان برسد.

کد خبر 748198

دیگر خبرها

  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • بازسازی پایه‌های پل زمانخان در سامان
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر
  • تأمین آب آشامیدنی کهن دژ در بخش ناغان شهرستان کیار
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است