Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-30@00:50:36 GMT

مواردی در باره باز پرداخت وام یک میلیونی

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۸۷۳۵۲

مواردی در باره باز پرداخت وام یک میلیونی

ایران اکونومیست- در این گزارش به مواردی که درباره وام یک میلیونی ویژه یارانه بگیران در ایام کرونا باید بدانید، اشاره شده است.   با شیوع کرونا دولت تصمیم گرفت برای جبران بخش کوچکی از مشکلات اقتصادی خانوارها تسهیلاتی را در نظر بگیرد. وام یک میلونی ویژه یارانه بگیران یکی از کمک های تسهیلاتی دولت به مردم بود که از ۲۶ فروردین ماه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی اطلاعیه ای شرایط ثبت نام برای دریافت وام یک میلیونی را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طبق اطلاعیه ای که این وزارت خانه اعلام کرد این‌طور تعیین شد که سرپرستان خانوار کدملی خود را با سیم کارتی که به نام خودشان است به ۶۳۶۹ پیامک کند، این شیوه ثبت نام در نظر اول بسیار ساده می‌آمد اما بودند سرپرستان خانواری که سیم کارت به نامشان نبود و نمیدانستند که برای ثبت نام چه کار بایدانجام دهند.
حسین میرزایی سخنگوی تسهیلات حمایتی کرونا ، اظهار کرد: سرپرست خانواری که خط تلفن به نام خود ندارد باید یک سیم کارت با کد ملی خود او به نامش خریده شود.
وی بیان کرد: پرداخت این وام توسط بانک صورت می‌گیرد و ساده‌ترین راه برای احراز هویت سرپرست خانوار همین خرید سیم کارت با کد ملی فرد است چراکه گاهی ممکن است فردی فوت کرده، اما جایی ثبت نشده باشد این کار برای احراز هویت سرپرست خانوار است.
با اعلام این خبر سرپرستان خانواری که سیم کارت به نامشان نبود باید اقدام به خرید سیم کارت می‌کردند، اما یک مشکل دیگر به وجود آمد آن هم ایجاد صف های طولانی در مقابل دفاتر پیشخوان برای خرید یک سیم کارت بود. همان روز بعد از انتشار تصاویر این صف ها وزیر ارتباطات اعلام کرد که اپراتورها باید به صورت آنلاین سیم کارت به فروش برسانند همچنین تعیین شد سرپرستان خانواری که سیم کارت به نام خود ندارد می‌تواند به صورت رایگان سیم کارت خریداری کند.
یکشنبه ۳۱ اردیبهشت آخرین روز برای ثبت نام دور اول دریافت وام یک میلیونی بود و طبق اعلام سخنگوی ستاد تسهیلات حمایتی کرونا بنا شد سرپرستان خانواری که تا این تاریخ کد ملی خود را ۶۳۶۹ ارسال کردند ۴ اردیبهشت ماه این وام را دریافت کنند که در این مرحله به حساب ۱۷ میلیون و ۱۵۳ هزار و ۲۱ سرپرست خانوار وام یک میلیونی واریز شد.
مرحله دوم ثبت نام از ۱ اردیبهشت تا ۷ اردیبهشت  آغاز شد و اعلام شد سرپرستان خانواری که تا ۷ اردیبهشت کدملی خود را پیامک می‌کنند ۱۱ اردیبهشت می‌توانند این وام را دریافت کنند به همین منظور حسین میرزایی سخنگوی ستاد تسهیلات حمایتی کرونا ، درباره تعداد ثبت نام کنندگان برای دریافت وام یک میلیونی، اظهار کرد: وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی از ۱ اردیبهشت تا ۷ اردیبهشت ماه پیامک‌های ارسالی به ۶۳۶۹ را دریافت کرده و لیست ۲ میلیون و ۲۶۶ هزار و ۲۶۳ سرپرست خانوار را برای سازمان هدفمندی یارانه ارسال کردیم.
وی بیان کرد: سازمان هدفمندی یارانه اطلاعات را در اختیار بانک مرکزی قرار داد و بانک مرکزی نیز اعلام کرد که ۲۴ ساعت بعد از دریافت اطلاعات فرایند واریز را آغاز می‌کند بنابراین ۱۱ اردیبهشت فرایند واریز آغاز می‌شود.
اما در این بین اخبار جابه‌جایی به گوش رسید که ۷ اردیبهشت ماه آخرین مهلت برای دریافت وام یک میلیونی است که سخنگوی ستاد تسهیلات حمایتی کرونا این موضوع را رد و اعلام کرد که ۱۸ اردیبهشت آخرین مهلت برای ثبت نام وام یک میلیونی است و کسانی که تا ۱۸ اردیبهشت ثبت نام کنند اواخر ماه مبارک رمضان می‌توانند وام یک میلیونی را دریافت کنند.
اما در همان روز وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: هیچ محدودیتی در زمان ثبت نام و درخواست وجود ندارد و یارانه بگیران می‌توانند تا پایان ایام کرونایی هر زمان که بخواهند برای دریافت وام اقدام کنند.
همچنین حسین میرزائی سخنگوی ستاد تسهیلات حمایتی کرونا بیان کرد: بنابر گفته شریعتمداری وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی تا پایان ویروس کرونا اگر خانواری باشد که این وام را دریافت نکرده باشند مسیر برایش باز است و می‌تواند ثبت نام کند.بنابراین ۱۸ اردیبهشت آخرین فرصت برای دریافت وام یک میلیونی نیست و تا زمانی که کرونا هست مهلت برای ثبت نام این وام یک میلیونی دارند.
این تمام جزئیات وام یک میلیونی ویژه یارانه بگیران در ایام کرونا بود که به صورت اجمالی به تمام موارد در این مدت پرداخته شد.   باشگاه خبرنگاران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: برای دریافت وام یک میلیونی سرپرستان خانواری کار و رفاه اجتماعی سرپرستان خانوار یارانه بگیران سرپرست خانوار برای ثبت نام سیم کارت ۷ اردیبهشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۷۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق

علی عاشوری در نشستی خبری با بیان اینکه سال ۱۳۹۵ با تصویب بانک مرکزی فعالیت صندوق امداد ولایت آغاز شد، گفت: از سال ۱۳۹۶ کار صندوق آغاز شد و درحال حاضر ۳۴ شعبه فعال در ۳۱ استان به صورت مستقل خدمات ارائه می‌دهند و در دفاتر کمیته امداد نیز یکی از همکاران به عنوان عامل صندوق خدمات تسهیلات پرداخت و سایر خدمات را به سپرده‌گذاران ارائه می‌کند.

وی ادامه داد: قرض الحسنه در جامعه ما مظلوم واقع شده و اگر فعالیت قرض الحسنه که سفارش دین ماست، پیاده سازی شود بسیاری از مشکلاتی که اکنون در سیستم بانکی کشور مردم با آن دست به گریبان هستند از طریق همین موضوع رفع خواهد شد. ما سعی کردیم در کنار اینکه به عنوان مجموعه خدمات مالی و بانکی فعالیت می‌کنیم، مروج قرض الحسنه باشیم و در بسط و گسترش فرهنگ‌سازی آن نقش داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: در مجموعه ما باتوجه به اینکه خدمت ما صد درصد خدمت قرض‌الحسنه است و جامعه هدف، جامعه هدف خاصی است سعی شده تسهیلات بیشتر ارائه کنیم و نگاه بیشتر حمایتی است، بر همین مبنا کمیته امداد حمایت‌هایی انجام می‌دهد.

عدم دریافت جریمه کارمزد و تاخیر دیرکرد اقساط در صندوق امداد ولایت

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت با اشاره به اینکه تسهیلات صندوق مطابق روال سنوات قبل تا ۱۰ میلیون تومان هیچ‌گونه کارمزدی اخذ نمی‌شود، گفت: برای تسهیلات بالای ۱۰ میلیون تومان ۳ درصد، یکبار به عنوان کارمزد دریافت می‌کنیم. اگر حمایت‌های کمیته امداد نبود شاید ارائه این خدمت به راحتی امکان پذیر نبود. همچنین عدم دریافت جریمه کارمزد و تاخیر دیرکرد اقساط همچنان در سیستم ما جاری است و ما هیچگونه جریمه‌ای از بابت دیرکرد اقساط دریافت نمی‌کنیم.

عاشوری در بخش دیگری از سخنان خود به سیستم شبکه شتاب صندوق اشاره کرد و افزود: باتوجه به اینکه طبق ضابطه بانک مرکزی صندوق‌ها نمی‌توانند سوییچ مستقل داشته باشند، ما همچنان از یکی از سوییچ‌های بانک‌های رسمی کشور استفاده و تلاش می‌کنیم بتوانیم به عنوان مجموعه بزرگ قرض الحسنه در کشور، در صورت مساعدت بانک مرکزی سوییچ مستقل داشته باشیم.

سپرده‌گذاری ۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت 

وی در ادامه باتوجه به توسعه خدمات امداد و تغییر و تحول جامعه هدف امداد، توضیح داد: در سیاست‌های امداد، نگهداشت مددجو را نداریم و مددجو باید در چرخه حمایتی قرار گیرد و یا از تسهیلات قرض الحسنه استفاده و خودکفا شود و از چرخه حمایت خارج شود.

وی اعلام کرد که در سال ۱۴۰۲، در میزان سپرده‌گذاران افزایش داشتیم و در حال حاضر در مجموع حدود ۱۰ میلیون نفر به عنوان سپرده‌گذار در صندوق حساب دارند و از خدمات صندوق استفاده می‌کنند.

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت یادآور شد: باتوجه به اینکه بزرگترین صندوق قرض‌الحسنه را در کشور داریم و علاوه بر اینکه شعبات در کل کشور خدمات را ارائه می‌دهند همچنان این استقبال در موضوع خدمات صندوق وجود دارد، علاوه بر اینکه خدمات را به صورت حضوری به جامعه هدف ارائه می‌دهیم، یکی از سیاست‌های ما این است که بتوانیم خدمات الکترونیکی را توسعه دهیم. امید است در سال جاری بتوانیم خدمات جدیدی اضافه کنیم.

عاشوری، یکی از کار‌هایی که در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت انجام می‌شود را ارسال پیامک برای مشتریان عنوان کرد و گفت: پیامک‌هایی که برای مشتریان ارسال می‌شود از طریق سرشماره شماره تلفن مجموعه صورت می‌گیرد و این عاملی شده بود که گاهی از اعتماد مردم سواستفاده می‌کردند که راهکاری دارد، باتوجه به طیف بزرگ مشتریان و باتوجه به تلاش همکاران این کار انجام شد و اکنون همه پیامک‌ها از طریق سرشماری sqev ارسال می‌شود. همچنین در راستای ترویج فرهنگ قرض الحسنه علاوه بر برپایی همایش‌ها، در نمایشگاه‌های بانکداری هم شرکت خواهیم کرد.

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت به ارائه عملکرد سال ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: در حوزه دریافت تضامین، تسهیلگری صورت گرفت و خوشبختانه سال گذشته درصد معوقات به زیر یک درصد کاهش پیدا کرد، به‌گونه‌ای که در پایان سال گذشته میزان معوقات به ۰/۰۸ درصد کاهش یافت.

پرداخت تسهیلات به ۲۷۰ هزار تن در سال گذشته

عاشوری ادامه داد: طبق بودجه سال ۱۴۰۲ باید ۴۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌کردیم که با تلاش صورت گرفته، با افزایش منابع حدود هزار میلیارد تومانی مواجه بودیم و همین عامل باعث شد بتوانیم بیشتر از سقف تعهد در سال گذشته تهسلات پرداخت کنیم.

وی میزان کل تسهیلات پرداخت شده در سال گذشته را حدود ۵۳۰۰ میلیارد تومان به تعداد ۲۷۰ هزار فقره اعلام کرد و افزود: بیشترین میزان پرداخت تسهیلات در حوزه تسهیلات کارگشایی بوده است که حوزه‌های درمانی و جهیزیه و سایر امورات کارگشایی در این طبقه بندی قرار می‌گیرد. بیشترین میزان پرداخت تسهیلات ۳۷۵۶ میلیارد تومان به تعداد ۲۱۵ هزار و ۸۰۶ فقره در سرفصل تسهیلات کارگشایی پرداخت شد و رتبه دوم تسهیلات مربوط به تسهیلات اشتغال است.

عاشوری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: از ابتدای فعالیت صندوق تا سال گذشته کل تسهیلات پرداخت شده بالغ بر ۲۰ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان به تعداد دو میلیون و ۲۵۰ هزار فقره است. همچنان بیشترین میزان تسهیلات پرداخت شده در حوزه کارگشایی با ۱۳ هزار و ۳۳۸ میلیارد تومان به تعداد یک میلیون و ۸۰۶ هزار فقره است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سکه امامی به کانال ۴۱ میلیونی صعود کرد
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه 11 اردیبهشت 1403 / سکه امامی میلیونی رشد کرد
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سکه بهار ۳۸ میلیونی شد
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند