Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون کل وزیر بهداشت و درمان گفت: روند بیماری کرونا در کشور نزولی شده و هفته آینده اسامی شهرستان های سفید در کشور اعلام می شود ولی مردم همچنان باید پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ایرج حریرچی پنجشنبه شب در جلسه ستاد کرونای استان قزوین که در استانداری قزوین برگزار شد اظهار داشت: شرایط کشور عادی نیست و با یک بیماری و انتقال گسترده می‌تواند کشور را به شرایط قبلی بازگرداند و ما را به بحران دیگری برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: مردم نباید فکر کنند که با برداشته شدن محدودیت‌ها شرایط عادی شده و از رعایت پروتکل‌های بهداشتی خودداری کنند، زیرا هنوز در بیمارستان‌ها در حال مقابله و درمان بیماری هستیم. معاون کل وزیر بهداشت گفت: سه استراتژی باید در این شرایط مورد توجه همه شهروندان باشد و همه اقدامات در این جهت تعریف شود تا به وضعیت حاد نرسیم در غیر این صورت محدودیت‌ها اعمال می‌شود.
وی اضافه کرد: باید رعایت فاصله گذاری اجتماعی و توجه به نکات بهداشتی در بازگشایی اماکن به دقت مورد توجه قرار گیرد تا در کنار آن کسب و کار‌ها بتواند به فعالیت خود ادامه دهد و این توجه حتی از گذشته هم بیشتر باشد و در رفت و آمد‌ها لحاظ شود.

حریرچی تصریح کرد: همه کشور‌های موفق در مبارزه با کرونا نسبت به شناسایی افراد مبتلا جدی بوده اند و ما نیز باید این استراتژی را مورد توجه قرار دهیم و با غربالگری و تست افراد نگذاریم افراد آلوده مشکل ساز شوند. معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: نکته سوم این که همه کسانی که با بیماران کرونایی تماس داشته اند حتماً باید مورد تست و غربالگری قرار گیرند، زیرا می‌توانند افراد زیادی را آلوده کنند و این دغدغه جدی است.

حریرچی اظهار داشت: خوشبختانه در استان قزوین اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته و منطقه‌ای که در اسفند ماه شرایط خوبی نداشت و آمار بالایی ثبت شده بود امروز به شرایط عادی و کنترل شده رسیده که مرهون تلاش کادر درمانی و پزشکی و همکاری و تعامل مردم و مسئولان است.

وی اضافه کرد: دو ماه است مدارس و دانشگاه‌ها که برای ما بسیار مهم هستند و نیز مراکز کسب و کار، بازار، مساجد و نماز‌های جمعه تعطیل شده تا بتوانیم بیماری را مدیریت کنیم و امرو. ز اگر دچار اطمینان و غرور کاذب شویم به روز‌های قبل بازخواهیم گشت.

حریرچی یادآور شد: کشور را به مناطق سفید، زرد و قرمز تقسیم بندی کرده ایم و هر شهرستانی که به سمت بهبود شرایط و کاهش بیماران مبتلا برود و در کمتر از دو هفته تنها ۴ بستری داشته باشد در وضعیت سفید قرار خواهد گرفت.
وی بیان کرد: هر شهرستانی که سفید اعلام شود محدودیت‌ها برداشته شده و بازگشایی مراکز تعطیل شده بیشتر می‌شود و برای نمونه ورزشگاه‌ها و آموزشگاه‌ها هم می‌توانند فعال شوند.

حریرچی اضافه کرد: البته هر شهرستانی که شرایط سفید دارد اگر شهروندانش نکات بهداشتی را رعایت نکنند و بی احتیاطی شود و شاهد افزایش بیماری باشیم بلافاصله زرد اعلام شده و محدودیت‌ها ر ا اعمال می‌کنیم لذا بهتر است شهروندان مناطقی که زرد یا سفید است نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنند. وی اظهار داشت: با توجه به عادی شدن شرایط که در اکثر بیمارستان‌ها ایجاد شده باید به گونه‌ای طراحی و برنامه ریزی کنیم که بخش‌های دیگر مراکز درمانی آلوده ویروس نشود.

معاون کل وزیر بهداشت یادآور شد: تا زمانی که حتی یک بیمار مبتلا به ویروس کرونا داشته باشیم شرایط عادی نیست و باید مردم مراقبت کنند و امیدواریم بتوانیم با مشارکت مردم بر ویروس غلبه کنیم.

بیمارستانها عاری از آلودگی است

حریرچی در ادامه اظهار داشت: متأسفانه یک ترس کاذبی در برخی بیماران که نیازمند مراجعه به درمان هستند ایجاد شده که از مراجعه به بیمارستانها نگران هستند و فکر می‌کنند آلودگی وجود دارد ولی ما اطمینان می‌دهیم که هیچ آلودگی در بیمارستانها نیست و کسانی که بیماری حادی دارند نباید جان خود را به خطر انداخته و از مراجعه برای درمان خودداری کنند.

فرسودگی تخت‌های بیمارستانی قزوین بالاست

وی در خصوص وضعیت درمانی استان هم گفت: میانگین سرانه تخت در کشور به ازای یک هزار نفر ۱.۷۲ صدم و در استان قزوین ۱.۶۵ صدم است و فاصله شما زیاد نیست ولی آمار تخت‌های فرسوده شما بالاست که باید برای بازسازی و نوسازی آن کمک کنیم.

معاون وزیر بهداشت اظهار داشت: البته در این میان دانشگاه علوم پزشکی قزوین از دانشگاه‌های بزرگ و مهم است و ما هم کمک می‌کنیم تا طرح‌های توسعه بیمارستانی را اجرا کنید.

۹۰ درصد بیماران در استان باید درمان شوند

وی اضافه کرد: با امکانات خوبی که دارید سیاست ما این است که باید ۹۰ درصد بیماران در داخل استان درمان شوند و بجز جراحی‌های خاص در بقیه موارد نیازی نیست که اعزام بیمار داشته باشید.

حریرچی گفت: از ما بخواهید تجهیزات شما را تکمیل کنیم تا همه بیماران در داخل استان درمان شوند و کسی به تهران و سایر استان‌ها برای معالجه مراجعه نکند.

معاون کل وزیر بهداشت قرار است از بیمارستان بوعلی قزوین هم بازدید کند.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت شرایط عادی محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۰۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....

تین نیوز فروغ فاریابی :

تصادفات جاده ای در کشور، سالانه جان هزاران نفر از هموطنانمان را می گیرد و بسیاری را برای همیشه با معلولیت درگیر می کند.

هزینه های تصادفات علاوه بر اندوه و سوگ سنگین در غم جان های عزیزی که برای همیشه از دست می روند، خسارت های مادی سنگینی بر خانواده ها، جامعه، سیستم امداد و درمان، سیستم توانبخشی، و ....تحمیل می کند.

مطالعات بسیاری برای محاسبه همه جانبه  هزینه تصادفات انجام گرفته. در یک مطالعه حتی رنج و اندوه و فشارهای روانی حاصله از تصادف را ، تقویم به پول کرده و به هزینه های کمّی و ملموس افزوده اند. 

برآورد هزینه ها، یکی از راه هایی است که ابعاد هولناک سوانح را آشکار و کمک می کند تصمیمات بازدارنده و پیشگیرانه بهتری اتخاذ شود.  

در شرایط اقتصادی سختِ متاثر از تحریم های ظالمانه، و تورم کمر شکن، عزم مدیران و سیاستگذاران کشور باید هر چه بیشتر به سمت عقلانیت و دوراندیشی و دلسوزی برای مصرف درست ریال به ریال منابع کشور میل کند و سازمان برنامه بایستی با خساست و سختگیری منطقی نسبت به توزیع منابع و تخصیص بودجه اقدام کند و دستاورد اعتبارات را بازخواست کند. 

با انتشار بودجه سال ۱۴۰۳ ، باز هم ردیف های بودجه ای خاصی ذهن را آزار می دهد. 

۶۷۰ هزار میلیارد تومان بودجه نهادهای فرهنگی و دینی با عملکرد منفی یا نامعلوم!!!

در کنار آنها ۶۸ هزار و پانصد میلیارد تومان بودجه وزارت راه با این مقدار کاستی و نیاز و حوادث جاده ای و ریلی و زیرساخت های ناکافی و ....

پول هدر دادن نیست؟!

نهادهایی که چنین پولی را از جیب مردم جذب می کنند و شاید بیشتر از آن هم طلب می کنند آیا با توجه به عملکرد خود، در قبال مردم  احساس دین نمی کنند؟ 

حتی اگر سهم تقصیر  خطای انسانی در تصادفات بزرگ باشد، خود دلیل بی ثمری این نهادها در تربیت انسان های قانونمند و دیگرخواه و مسئول است. 

ای کاش برای یک سال بطور آزمایشی، همه این نهادهای تبلیغی و فرهنگی و مذهبی تعطیل شوند و بودجه آنها به بهبود ایمنی راه های کشور و نوسازی ناوگان عمومی درون شهری و برون شهری و بهبود سیستم های امداد و فوریت های پزشکی  اختصاص یابد.

اقلا آنها که می توانند خدمت ملموسی ارائه کنند ، در ارائه خدمات خود تقویت خواهند شد.

 

فروغ فاریابی وبلاگ‌نویس آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • ریزش شدید دلار در راه است | پیش‌بینی تکنیکالیست‌ها از قیمت دلار در روزهای آینده
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • دلارهای خانگی روانه بازار شدند | روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • بیانیه کاخ باکینگهام درباره چارلز پس از گزارش‌های ضدونقیض
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد