Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@03:48:52 GMT

کرونا غول ماشین‌های سنگین جهان را به ضعف کشاند

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۹۰۴۴۶

کرونا غول ماشین‌های سنگین جهان را به ضعف کشاند

سی‌ان‌بی‌سی در گزارشی نوشت؛ کاتِرپیلار شرکت صنایع سنگین آمریکایی که بزرگ‌ترین سازنده ماشین‌آلات عمرانی جهان شناخته می‌شود، روز سه شنبه از کاهش درآمد خود در سال جاری میلادی خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری برنا؛ «کاتِرپیلار»، بزرگ‌ترین شرکت سازنده ماشین‌های عمرانی جهان از کاهش سود خود خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خبر از آنجا اهمیت ویژه پیدا می‌کند که عملکرد کاترپیلار همواره معیاری برای سنجش سلامت اقتصاد جهانی به شمار می‌آمده است، چون ماشین‌آلات آن غول‌پیکر و گران هستند، و در پروژه‌های گوناگونی استفاده می‌شوند و شرکت‌ها و دولت‌ها تنها زمانی ممکن است دست به عملیاتی کردن آن پروژه‌ها بزنند که نسبت به چشم‌انداز اقتصادی و ثبات مالی خود اطمینان داشته باشند. در نتیجه تضعیف عملکرد کاترپیلار حکایت از ضعف اقتصاد جهانی دارد.

این غول صنعتی اعلام کرد درآمد آن در 3 ماهه نخست سال جاری میلادی (اواسط دی 1389 تا اواسط فروردین 1399 خورشیدی) نسبت به همین بازه زمانی از سال گذشته 46 درصد کمتر شد.

بنا بر گزارش سی‌ان‌بی‌سی، سود این شرکت در فصل نخست سال 2019، 13.5 میلیارد دلار بود، رقمی که در فصل نخست سال جاری به 10.6 میلیارد دلار افت کرد.

کاترپیلار کاهش درآمد یاد شده را ناشی از پایین آمدن تقاضای مصرف‌ کننده نهایی محصولاتش عنوان و اعلام کرد برای کاهش هزینه ها افزایش درآمد و پاداش سالانه بسیاری از کارکنان و مدیران ارشد را برخلاف رویه هر ساله، پرداخت نمی‌کند.

کاترپیلار که به اختصار «کَت» هم نامیده می‌شود همچنین خبر داد، حدود 75درصد از تولید اولیه این شرکت با وجود شیوع ویروس به فعالیت خود ادامه می‌دهد و تجهیزاتی که به طور موقت، متوقف شده بودند فعالیت خود را از سر گرفته‌اند.

این غول آمریکایی که با رنگ زرد محصولاتش شناخته می‌شود، در زمینه طراحی و توسعه، مهندسی و ساخت، بازاریابی و فروش موتورهای درون‌سوز، ماشین‌آلات و تجهیزات سنگین در سرتاسر جهان فعالیت دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا ماشین های سنگین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۰۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم

معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت ضمن تاکید بر رشد تولید این نوع ماشین آلات در دولت سیزدهم، از ساخت بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین راهداری و معدنی در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«سید محمد موسوی» معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت درباره میزان واردات ماشین آلات صنعتی اظهار کرد: هر ساله به طور میانگین حدود ۵ میلیارد دلار تجهیزات صنعتی برای حوزه‌های مختلف وارد کشور می‌شود. در حال حاضر بخش از این واردات برای نوسازی ماشین آلات قدیمی است.


معاون وزیر صمت افزود: ما در حال حاضر در مورد تجهیزات بخش‌هایی همچون صنایع غذایی و دارویی نه تنها وارداتی نداریم بلکه نزدیک به ۲ میلیارد دلار هم صادرات داریم. مضاف بر این موضوع، در طول سال‌های اخیر تولید ماشین آلات راه‌سازی و معدنی رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده به طوری که تعداد تولید آن‌ها در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ و در سال ۱۴۰۲ هم ۴ هزار ۵۰۰ دستگاه بوده است.


وی تصریح کرد: شرایط خوب تولید نیازمند واردات بخشی از قطعات مورد نیاز ماشین آلات صنعتی است. میانگین عمق ساخت داخل ماشین آلات راهداری و معدنی در اقصا نقاط جهان بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است. در حال حاضر ساخت ماشین آلات صنعتی این حوزه در ایران هم از این روند تبعیت می‌کند.


موسوی درباره صادرات ماشین آلات صنعتی گفت: برنامه نخست ما معطوف به خروج شرکت‌های تولیدکننده این حوزه از وضعیت رکود است. در طول ۱۰ سال گذشته با شرکت هپکویی مواجه بودیم که میزان تولید آن ۴۰ تا ۵۰ دستگاه ماشین صنعتی بود، این اعداد در حالی رقم می‌خورد که در پروانه بهره‌برداری این شرکت میزان تولید سالانه آن ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه بوده است. با توجه به رویکرد مذکور، تولید این شرکت در سال نخست به ۳۰۰ دستگاه و در سال دوم هم به بیش از ۷۰۰ دستگاه رسیدیم.


مشروح گفته‌های موسوی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ماشین آلات صنعتی ، ماشین آلات معدنی ، وزارت صمت ، صنایع غذایی ، سید محمد موسوی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA4

دیگر خبرها

  • لرزه تردد خودروهای سنگین دوباره روی تن پل تاریخی بابل نشست
  • شکایت ده‌ها هزار راننده تاکسی از اوبر در نقاط مختلف جهان
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی
  • امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه
  • فروش گوشی‌های اپل تقریباً در تمام بازارها کاهش یافت
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • کاهش فروش آیفون در چین و افت درآمد سالانه اپل
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم