Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: معاون وزیر امور خارجه روسیه با توجه به تلاش آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران اعلام کرد: تلاش آمریکا در این زمینه به نتیجه نمی‌رسد چرا که تمدید تحریم تسلیحاتی تهران ممکن نیست.
به گزارش خرداد به نقل از ایرنا ، سرگئی ریابکوف مذاکره کننده ارشد هسته‌ای روسیه روز پنجشنبه به خبرگزاری ریانووستی گفت: موضوع ارسال تسلیحات و ادوات جنگی به جمهوری اسلامی ایران و نیز صادرات تسلیحات از ایران در هنگام تصویب قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت برای روسیه حل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این نظام ویژه‌ای است و با دوره پنج ساله آن در ماه اکتبر سال ۲۰۲۰ بسر می‌رسد هرگونه عدول از این تصمیم ناممکن است.
روزنامه نیویورک تایمز به تازگی حیله آمریکا برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران را که بر اساس توافقنامه برجام از ۲۷ مهر ماه سالجاری لغو می‌شود، فاش کرد.
به گزارش این روزنامه، مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا طرحی را تهیه کرده است که طبق آن ایالات متحده ادعا می‌کند که هنوز از نظر حقوقی به عنوان یک دولت شرکت کننده در توافق هسته‌ای حضور دارد. اما در اصل این طرح برای بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران است که پس از توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ لغو شد.
ریابکوف در ادامه گفت وگو با ریانووستی درباره برجام خاطرنشان کرد: آمریکا قبل از اینکه به گفت وگو درباره مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت برای رسیدن به اهداف خود بپردازد باید به اجرای کامل برجام بازگردد. 
وی با بیان اینکه مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ باید بطور کامل اجرا شود، اضافه کرد: همه کشورها باید بدون هر گونه نقض و انحراف، از این قطعنامه پیروی کنند.
معاون وزیر خارجه روسیه گفت: متاسفانه آمریکا تنها به رفتار گزینشی در اجرای این قطعنامه نمی‌پردازد. ما بدیهی است با نگرانی شاهد نشانه‌هایی از این نوع اقدام از طرف آمریکا هستیم.
وی ادامه داد: آمریکا نه فقط مانع اجرای این قطعنامه ازسوی کشورهای دیگر می‌شود بلکه آنها را به تحریم و انواع تدابیر محدود کننده تهدید می‌کند.  
مقام روس گفت: این رفتار آمریکا نمونه دیگری از سیاست تحمیل و فشار است. ابزار سیاست خارجی امریکا در سالهای اخیر فقط به تحریم محدود شده است و هیچ گونه آمادگی برای گفت وگو و حل مسائل در پشت میز مذاکره از این کشور دیده نمی‌شود.
وی افزود: این مساله مایه نگرانی عمیق شده است، آمریکا قبل از اینکه درباره استفاده از قطعنامه ۲۲۳۱ برای اهداف سیاسی خود صحبت کند باید شرایط برای اجرای کامل این قطعنامه را فراهم کند یعنی به اجرای کامل آن بازگردد. برچسب ها: خرداد ، روسیه ، تحریم تسلیحاتی ایران

منبع: خرداد

کلیدواژه: خرداد روسیه تحریم تسلیحاتی ایران تسلیحاتی ایران تحریم تسلیحاتی قطعنامه ۲۲۳۱ تمدید تحریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۰۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه را به سازمان ملل می‌برد

عربستان سعودی قصد دارد پیش‌نویس قطعنامه جدیدی را به نمایندگی از گروه کشورهای عربی سازمان ملل با هدف برقراری آتش‌بس در غزه، به مجمع عمومی سازمان ملل ارائه کند.

به گزارش ایسنا، روزنامه «ایندیپندنت عربی» به نقل از «عبدالعزیز الواصل» نماینده دائم عربستان در سازمان ملل نوشت گروه عربی که عربستان طی ماه جاری ریاست آن را بر عهده دارد، در نشست دوشنبه خود درباره این طرح بحث و رایزنی خواهد کرد.

الواصل در ادامه افزود، پیش‌نویس این قطعنامه ممکن است شامل ارائه مجدد درخواست فلسطین برای عضویت کامل در سازمان ملل به شورای امنیت باشد، چراکه واشنگتن درخواست مشابهی را هفته گذشته وتو کرد.

پیشتر فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان سعودی اعلام کرد سخنانی در اتحادیه اروپا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین وجود دارد. وی این سخنان را بسیار مثبت و مهم توصیف کرد.

پیشتر آمریکا در جلسه شورای امنیت سازمان ملل، قطعنامه پیشنهادی الجزایر را که خواستار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل می‌شد، وتو کرد.

آمریکا پیشتر تهدید کرده بود قطعنامه را وتو می‌کند. تصویب این قطعنامه به معنای به رسمیت شناختن کشور فلسطین بود.

پیشتر نیز اخباری درخصوص تلاش آمریکا برای اعمال فشار به دیگر کشورها درخصوص ارائه رای منفی به عضویت فلسطین در سازمان ملل منتشر شده بود. در این رأی‌گیری، ۱۲ عضو شورای امنیت به قطعنامه رأی مثبت دادند و آرای انگلیس و سوئیس نیز ممتنع بود. این چهارمین وتوی آمریکا در جهت حمایت از رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ غزه است.

تشکیلات خودگردان فلسطین مخالفت آمریکا با عضویت کامل آن در سازمان ملل را محکوم و آن را «ناعادلانه و غیرموجه» توصیف کرد. وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اما از این اقدام آمریکا استقبال کرد و مدعی شد پیشنهاد به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین پس از عملیات مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر «هدیه‌ای برای تروریسم» است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • شکست تلاش‌ آمریکا برای گسترش نفوذ در آفریقا
  • احسان یاسین از فلسطین خواند
  • زاخارووا: در دام ناتو برای محدودکردن توان رزمی روسیه نمی‌افتیم
  • عربستان پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه را به سازمان ملل می‌برد
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • نمایندگان آمریکایی در سودای تحریم بانک‌های چینی
  • حیرت و درماندگی غرب در برابر شکوه قدرت سازی ایران
  • شکست‌خوردگان،پشت نقاب تحریم
  • موضع تازه وزیر دفاع آمریکا درباره عملیات ایران علیه اسرائیل