Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-02@04:47:48 GMT

افطار و سحر چه خوراکی‌ها و نوشیدنی‌هایی بخوریم

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۹۰۷۶۵

افطار و سحر چه خوراکی‌ها و نوشیدنی‌هایی بخوریم

جلال الدین میرزای رزاز، اظهار داشت: ذهنیت اینکه روزه داری باعث فراهم شدن زمینه بیماری می‌شود، غلط است.

وی افزود: افراد سالم زیر ۶۵ سال بدون هر گونه نگرانی روزه خود را بگیرند، افراد بالای ۶۵ سال سالمند تلقی می‌شود.

میرزای رزاز گفت: سالمندان در خطر بیشتر کرونایی هستند که باید مراقب باشند.

وی افزود: میزان کالری که ما دریافت می‌کنیم باید متعادل باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی گفت: غلات و نان، پروتئین‌ها، سبزی، لبنیات و چربی نیاز بدن هست و برای تقویت بدن باید از ریز مغذی‌ها استفاده کنیم.

میرزای رزاز افزود: هرم غذایی ذکر شده باید مراعات شود تا سیستم ایمنی بدن تقویت شود.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی گفت: ویتامین D. محدود است و در ایران کمبود حاشیه‌ای داریم. مردم باید ویتامین D. را با مشورت پزشک مصرف کنند.

میرزای رزاز افزود: دوز‌های ۱۰۰۰ واحدی ویتامین D. تأثیر گذار است، این دارو بدون نسخه هم ارائه می‌شود.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی

گفت: دولت هم برنامه دارد برای غنی سازی آرد‌ها تا کمبود ویتامین D. هموطنان برطرف شود.

میرزای رزاز تاکید کرد: در ماه رمضان باید با رعایت هرم غذایی متعادل، تمام ریز مغذی‌ها وارد بدن شود. شروع افطار با ماده ولرم و قند طبیعی باشد.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی با بیان اینکه افطاری سبک توصیه می‌شود، گفت: انواع سوپ‌ها از قبیل: فرنی خیلی مفید است.

میرزای رزاز، گفت: سحر وعده اصلی است و باید پروتئین لازم را داشته باشند، اما از غذا‌های چرب پرهیز شود. خوردن چای و مواد کافئینی نزدیک خواب توصیه نمی‌شود. میوه و سبزیجات توصیه می‌شود.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی گفت: از نوشیدن شربت‌هایی که شکر زیاد دارند باید پرهیز شود. در کرونا هم ثابت شده که شکر و مواد قندی غیر طبیعی ایمنی بدن را کاهش می‌دهد، بیماران کلیوی مراقب باشند.

میرزای رزاز افزود: در خانه می‌مانیم تبدیل به در آشپزخانه ماندن نشود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: روزه داری تغذیه ماه مبارک رمضان سیستم ایمنی بدن پارسی خبر میرزای رزاز ویتامین D

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۰۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، شعب این بانک در سال 1402 به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر 140 هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع 306 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده ، بالغ بر 148 هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به 110 هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود 14 هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و 34 هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتا حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • گیلان قطب صنایع غذایی در کشور
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • هشدار مرکز پژوهش‌های مجلس درباره سبد غذایی خانوار
  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند
  • مصرف زیاد غذا‌های ناسالم باعث آسیب دائمی مغز می‌شود!
  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲