Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل حزب اراده ملت در رابطه با شکل‌گیری پارلمان اصلاحات و موانع بر سر راه شکل‌گیری آن یادآور شد: موسوی لاری کسی بود که با هم‌دستى همفکرانش پیش از این اجازه نداد شورای هماهنگى احزاب اصلاح طلب بازسازى شود.

«احمد حکیمی‌پور»، دبیرکل حزب اراده ملت، در واکنش به برخی اظهارات مبنی بر ناکارآمد خواندن شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان به خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت: قبلا در این مورد بسیار صحبت کردم، خیلی خوب بود که موسوی لاری و سایرین به صحبت‌های قبلی ما توجه می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر سوال این است که چرا آن زمان به این نقدها توجه نکردند؟! به نظر من اظهارنظرهایى از این دست ریشه در یک دعوای داخلى در جریان اصلاحات دارد، آقایان می‌خواهند برای سال 1400 عارف را از صحنه خارج کنند به همین دلیل این بازی را راه انداختند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: پیش از این هر کسی علیه شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان صحبت می‌کرد از طرف همین افراد به شدت تخریب می‌شد اما حالا خودشان، منتقد شورای عالی شدند. اشکال کار این افراد این است  فکر می‌کنند که متولیان اصلى و کلیددار جریان اصلاحات هستند و هر کاری آنها شروع کنند، خوب است و فقط آنها باید بگویند کِی باید نقد کرد، کِی اصلاح ساختار انجام داد و کِی از آسیب شناسى جریان اصلاحات، حرف زد یا نزد.

حکیمی‌پور تصریح کرد: موسوی لاری باید توضیح بدهد که اگر از نظر او شعسا مشکل دارد، حالا متوجه این مشکل شده و یا پیش از این هم می‌دانسته است؟! ما که قبلا در این مورد بارها  تذکرات دلسوزانه داده بودیم. در واقع حزب اراده ملت تنها تشکیلاتی بود که سال 94 در یک نامه 3 صفحه‌ای  مشکلات و ضعف‌هاى شوراى عالى را گوشزد کرد و هشدار داد که باید فکری به حال آن کنند. چه شده است که به آن نامه توجه نکردند و نقدها را بایکوت کردند و ندیدند؟!

دبیرکل حزب اراده ملت ادامه داد: حتی سیدهادی خامنه‌ای، دبیرکل مجمع نیروهای خط امام، هم همین نقدها را ‌بارها گفت، چرا هیچکس انتقادات ما را جدی نگرفت و با برچسب اینکه، اینها مى‌خواهند آقاى خاتمى را تضعیف کنند عملاً منتقدان دلسوز را به حاشیه راندند. من اقدامات امروز آقایان را درست و صادقانه نمی‌دانم. نقد و روی صحبتم با موسوی لاری است. افراد بسیاری در نقد شعسا قبلاً حرف‌هاى دقیق و اصولى زدند اما چه شد که آن موقع اگر کسی علیه شورای عالی سیاست‌گذاری صحبتی می‌کرد، بلافاصله بایکوت می‌شد اما امروز به این نتیجه رسیدند، لذا این رفتارها را صادقانه نمی‌دانم.

حکیمی‌پور با اشاره به علت تلاش برخی برای نارکارآمد جلوه دادن شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه احتمال می‌دهند سال 1400 عارف برای انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شود، با این رفتارها می‌خواهند زیر پای او را خالی کنند. چرا که اگر قرار بود به انتقادها توجه کنند، قبل‌تر از این به نقدها توجه می‌کردند. به عنوان مثال بعد از انتخابات مجلس دهم نامه نوشتیم که شعسا را جمع کنید چراکه کارآمد نیست و ضعف‌هاى اساسى دارد اما همین دوستان بودند که بیش از سه سال، جلوی شوراى هماهنگى احزاب اصلاح‌طلب را گرفتند و کارها را عقیم کردند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در رابطه با شکل‌گیری پارلمان اصلاحات و موانع بر سر راه شکل‌گیری آن یادآور شد: پارلمان اصلاحات داشت به نتیجه می‌رسید اما همین دوستانی که امروز منتقد شورای عالی اصلاحات شدند، از ادامه تشکیل پارلمان جلوگیری کردند و آن را در مسیر فرسایشی و وقت‌گذرانی انداختند که در نتیجه، عملا از دستورکار شورای هماهنگی احزاب اصلاح‌طلب خارج شد.

حکیمی‌پور در پایان اظهار کرد: در حال حاضر دعوا سر تولیت جریان اصلاحات است و آنهایی که قبلا شریک بودند امروز در سر کلید داری، این جریان به اختلاف رسیدند والا اگر گوش شنوا و صداقتی در کار بود این حرف‌ها را قبلا حزب اراده ملت و افرادی نظیر سید هادى خامنه‌ای، رهامی، منتجب‌نیا و برخى دیگر زدند اما عملا با اینها برخوردهای غیراخلاقی و تخریبی صورت گرفت. موسوی لاری کسی بود که با هم‌دستى همفکرانش پیش از این اجازه نداد شورای هماهنگى احزاب اصلاح طلب بازسازى شود و از ادامه حیات این نهاد، ٢٥ ساله جلوگیری کرد، حالا چه اتفاقی افتاده که بدون هیچ دلیل و توضیحی با یک استعفاى مبهم از پاسخگویى شانه خالى می‌کند؟

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: عارف استعفای موسوی لاری شورای عالی سیاست گذاری جریان اصلاحات حزب اراده ملت موسوی لاری حکیمی پور شکل گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۰۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۷ هزار نفر عضو شورا در کشور وجود دارد

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام دبیری عصر شنبه در مراسم نکوداشت روز ملی شوراها ضمن تبریک این روز به اعضای پارلمان شهرهای کشور و اشاره به تاریخچه تشکیل شوراها، اظهار کرد: حضرت امام خمینی (ره) در نهم اردیبهشت سال ۱۳۵۸ دستوری به شورای انقلاب دادند که براساس آن، آئین نامه اجرایی شوراهای شهر برای اداره امور شهرها تشکیل یافت.

وی ضمن اشاره به اهمیت نهاد شورا با بیان اینکه یک فصل از قانون اساسی کشور به شوراها اختصاص یافته است، یادآور شد: مطابق با قانون، ضرورت دارد تمامی مسائل و مشکلات مردم از طریق شوراها بررسی شده و نارسایی‌های موجود در حوزه‌های مختلفی چون اقتصادی اجتماعی فرهنگی از طرف نهاد شورا واکاوی و نتیجه به مراجع بالاتر اعلام شود.

رئیس شورای‌عالی استان‌های کشور با اشاره به اینکه شوراها طی شش دوره فعالیت خود، سیر تکاملی خوبی را طی کرده‌اند، افزود: ارتقا سطح آموزشی برای جلوگیری از خطاهای احتمالی نیازمند برنامه ریزی دقیقی است و در این زمینه برنامه‌های آموزشی خوبی برای پیشگیری از خطاها آغاز شده است چرا که سنخ خطای شوراها مالی نبوده و بیشتر مربوط به عدم آشنایی با قوانین است.

دبیری با بیان اینکه در سال جاری تلاش می‌کنیم برای تمامی استان‌ها برنامه آموزشی برگزار کنیم، یادآور شد: ۱۲۷ هزار نفر عضو شورا در کشور وجود دارد از این رو امیدواریم با توسعه آموزش و افزایش نظارت‌ها خود شورا در قالب ناظر این نهاد عمل کرده و نیازمند ورود نهادهای نظارتی دیگر نباشیم.

دبیری با اشاره به اینکه امروزه شوراهای روستا نقش مهمی در توسعه روستاها، اجرای طرح‌های هادی و حل اختلاف دارند، تصریح کرد: از طریق سامانه دهیاری‌ها و شهرداری‌ها پیگیر مشکلات شوراهای شهر و روستا بوده و اجازه نخواهیم داد، هیچ‌گونه تخلفی در شوراها رخ دهد.

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز ضمن اشاره به ۳۴ وظیفه شوراها با بیان اینکه انتخاب شهردار و نظارت بر عملکرد و اجرای قانون مهمترین وظیفه شورا است، خاطر نشان کرد: درآمد پایدار شهرها پایین بوده و ۸۰ درصد درآمد شهرداری‌ها از طریق تراکم فروشی، وصولی از ماده صد و عوارض تأمین می‌شود که این درآمدها اصولی نیست و در این زمینه حتی قانون درآمد پایدار و هزینه‌های شهرداری نیز کمک کار نیست.

دبیری با بیان اینکه شورای عالی شهرسازی در ارتباط با ضوابط ساختمانی قوانینی وضع می‌کند اما باید این وظیفه به کمیسیون ماده پنج ارجاع داده شود، تصریح کرد: اجرای ضابطه شورای عالی شهرسازی در تمام شهرها به صورت یکسان جوابگو نیست چرا که هر شهر ویژگی‌های منحصربفرد خود را دارد به طوری که ارتفاع ساختمان‌ها، ضوابط شهری باید در خود شهرها تنظیم شود. اگر تصمیمات مربوط به ضوابط شهرسازی که توسط شورای عالی شهرسازی انجام می‌شود در داخل استان اتخاذ شود، نتایج رضایت بخش تری برای مردم خواهد داشت.

وی در پایان سخنان خود با اشاره به شعار سال، یکی از وظایف شورای شهرها را نیز برنامه ریزی برای مشارکت مردم در امور عمرانی، اقتصادی و غیره دانست و گفت: ما در مجموعه شورای شهر و شورای استان رضایت کامل از دولت، استانداری، فرمانداری و هیئت تطبیق داریم و معتقدیم حضور پیگیر و مستمر شخص استاندار در بازدید از پروژه‌های عمرانی شهر، حکایت از اهتمام ویژه ایشان در تسریع پروژه‌های اجرایی است.

کد خبر 6090397

دیگر خبرها

  • پوستکوعلو: باید خیلی چیزها را اصلاح کنیم؛ تاوان ضعف دفاعی‌مان را پرداختیم
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟
  • ۱۲۷ هزار نفر عضو شورا در کشور وجود دارد
  • ضرورت افزایش ظرفیت پزشکی در سال ۱۴۰۳
  • منتظری: کاهش زمان رسیدگی‌های قضایی مورد توجه قرار بگیرد
  • اصغری: تعویض‌های پرسپولیس جواب نداد/ تمرکزمان روی حذفی نیست
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی برای ادای احترام به پیشگامان ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است
  • اصلاح روشنایی میادین و مثلثی‌های شهر تاریخی یزد