Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@03:15:29 GMT

ویروس کرونا به 21 درصد از اطرافیان بیمار منتقل می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۹۱۱۴۷

ایرج حریرچی گفت: حدود 21 درصد از افرادی که با بیماران کرونایی ارتباط داشتند خود نیز به کرونا مبتلا می‌شوند یک بیمار کرونایی در چین بیش از هزار نفر را به بیماری مبتلا کرده است و این بیانگر قدرت انتقال این ویروس منحوس است که می‌طلبد تا مراقبت‌های بهداشتی را جدی بگیریم. ناطقان: ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت، عصر امروز در ستاد استانی مبارزه با کرونا استان البرز که در سالن شهدای دولت برگزار شد، گفت: شیوع کرونا در استان البرز با توجه به رشد جمعیتی که داشت برای ما بسیار نگران کننده بود و تصور می کردیم کنترل بیماری در این استان کمی دشوار ممکن شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون کل وزارت بهداشت با بیان اینکه همجواری البرز و تهران این تصور را به وجود می آورد که هر دو استان متحمل بار سنگینی از شیوع کرونا ویروس شوند، اضافه کرد: با تکیه بر ایمان و یاری خداوند موفق شدیم در استان البرز که اغلب بافت حاشیه نشین نیز دارد پروتکل های بهداشتی را به درستی رعایت کنیم و بیماری کرونا را کنترل کنیم.


حریرچی در ادامه به تحریم‌های ناجوانمردانه اشاره کرد و گفت: با نگاه اجمالی به آمارهای ارائه شده متوجه می‌شویم که کشور ایران موفق شده است بهتر از سایر کشورها این بیماری را کنترل کند، این در حالیست که با تحریم‌های ظالمانه مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه آمریکا با چهار برابر جمعیت ما سه هزار میلیارد برای مبارزه با کرونا هزینه کرده است، افزود: در چند روز گذشته کاهش اجمالی در تعداد بیماران کرونایی بستری در بیمارستان و جانباختگان این ویروس منحوس را داشته ایم که همگی جای تقدیر و تشکر دارد.

حریرچی با اشاره به اینکه این ویروس ناشناخته است و رفتارهای آن برای ما قابل پیش بینی دقیق نیست، گفت: درست است با کاهش آمار مبتلایان و فوتی‌های این ویروس رو به رو شدیم اما نباید فراموش کرد که موج بعدی این بیماری برای ما قابل پیش بینی نیست و ممکن است هر لحظه چهره جدیدی از این ویروس نمایان شود.

وی با تأکید بر لزوم رعایت بهداشت، فاصله گذاری اجتماعی و تأمین معیشت مردم، اظهار کرد: اگر بتوانیم در این سه قدم استوار و جدی باشیم بدون شک کرونا را مهار خواهیم کرد.

معاون کل وزارت بهداشت با بیان اینکه کرج و استان البرز شهر کارگری است و بیشتر مردم مجبور هستند برای گذراندن معیشت خود فعال باشند و کار کنند، تصریح کرد: تنها راه رعایت دقیق و جدی بهداشت و فاصله گذاری اجتماعی است.

حریرچی با تأکید بر اینکه از افراط و تفریط دور باشیم تا موفق عمل کنیم، بیان کرد: اگر بتوانیم دستورالعمل‌ها را به درستی اجرا کنیم بدون شک از آسیب ویروس کرونا در امان خواهیم ماند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر 60 درصد از املاک تجاری کشور استیجاری هستند و این نشان می‌دهد مردم برای امرار معاش خود باید فعال و نمی‌شود با قرنطینه زندگی را سخت و محدود کرد.

معاون کل وزارت بهداشت اظهار کرد: افراد بسیاری جان خود را در راه شکست کرونا از دست دادند و شهید شدند، پس نباید زحمات جهادگران روزهای کرونایی را به باد دهیم از همین رو انتظار می‌رود اگر کسی علائم کرونا ویروس را حتی به صورت خفیفی دارد تا 14 روز خود را در منزل قرنطینه کند و توصیه‌های پزشکی را اجرا کند.

حریرچی با اشاره به هزینه‌های درمان بیماری کرونا، گفت: هزینه‌ای که در بیمارستان دولتی از هر بیمار کرونایی گرفته می‌شود، ۱۸۳ هزار تومان است در حالی‌که بیمارستان برای تأمین اقلام بهداشتی برای هر بیمار که در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است، ۷۰۰ هزار تومان هزینه می‌کند.

حریرچی با اشاره به اینکه جمعیت 3 میلیون 500 هزار نفری استان البرز روزانه هزار و 500 کیت تست کرونا انجام می‌دهد، گفت: از امروز تا تا اطلاع ثانوی ظرفیت بیماریابی و تست در استان البرز افزایش یابد. کرج با خصوصیاتی که دارد نیازمند است تا علاوه بر تست اول، دسته دوم و سوم را باید به طور جدی انجام دهد و این باید یک مطالبه باشد.

معاون کل وزارت بهداشت بیان کرد: انجام تست‌های بیشتر کمک می‌کند تا بیمارانی که علائم نهان دارند شناسایی شود.

وی ادامه داد: توصیه می‌شود افرادی که با بیماران کرونایی در ارتباط بودند نیز تست تشخیص بیماری دهند و خود را قرنطینه کنند تا اگر ناقل بیماری هستند، ویروس را به دیگران منتقل نکنند.

به گفته معاون کل وزارت بهداشت حدود 21 درصد از افرادی که با بیماران کرونایی ارتباط داشتند خود نیز به کرونا مبتلا می‌شوند.

حریرچی اضافه کرد: یک بیمار کرونایی در چین بیش از هزار نفر را به بیماری مبتلا کرده است و این بیانگر قدرت انتقال این ویروس منحوس است که می‌طلبد تا مراقبت‌های بهداشتی را جدی بگیریم. منبع: فارس برچسب ها: ایرج حریرچی ، ویروس کرونا ، اطرافیان بیمار ، انتقال

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ایرج حریرچی ویروس کرونا اطرافیان بیمار انتقال معاون کل وزارت بهداشت بیماران کرونایی استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۱۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • ایرلند: ۱۰۰ درصد فلسطینیان غزه با شبح قحطی مواجه هستند
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است