Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو ارشد حزب اعتماد ملی گفت: اینکه تصور کنیم در پسا کرونا اتفاق خارق‌العاده‌ای بیفتد و شرایط جهان به‌هم بخورد، گمانه‌زنی بیش نیست، اما خسارت سنگینی بر اقتصاد دنیا وارد می‌شود.

حوزه احزاب خبرگزاری فارس: بیش از سه ماه از ورود رسمی کووید-۱۹ یا همان کرونا ویروس  در جهان می گذرد و اکنون بیش از سه میلیون و سیصد هزارنفر مبتلا در دنیا وجود دارد که از این بین بیش از ۲۰۰ هزار نفر جان باخته اند و آمریکا با نزدیک به یک میلیون و صد هزار مبتلا بیشترین آمار شیوع و گسترش این ویروس را در خاک کشورش ثبت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونا ویروس از ووهان چین در دسامبر ۲۰۱۹ آغاز شد و در حال حاضر بیش از ۲۰۰ کشور را به خود درگیر کرده و آمریکا اسپانیا، ایتالیا، آلمان، فرانسه، ترکیه، ایران، روسیه، برزیل و چین بیشترین آمار مبتلایان به این ویروس را دارا هستند و فعالیت های اقتصادی و اجتماعی در اکثر کشورهای جهان به حالت تعطیل یا نیمه تعطیل درآمده است.

تاثیری که کروناویروس بر فعالیت روزمره انسانها در زندگی فردی و اجتماعی گذاشته سبب شده که بسیاری از فلاسفه،جامعه شناسان و نظریه‌پردازان  از جهان پسا کرونا که بسیار متفاوت تر از جهان فعلی است سخن بگویند.

محمدرضا خباز فعال سیاسی اصلاح‌طلب اما می‌گوید که «اتفاقاتی که در دنیا تحت عنوان پدیده کرونا افتاده،  اگرچه ما در تاریخ و در ظرف سال گذشته جنگ های مهم جهانی اول و دوم داشت که میلیون ها نفر کشته شدند ولی این جنگ ها همه کره زمین را به خود درگیر نکرده، از این حیث پدیده کرونا یک پدیده اتفاقی استثنایی است.»

او به شیوع و گسترش آنفولانزای اسپانیایی در سال آنفولانزای اسپانیایی که مارس ۱۹۱۹ تا ژوئن ۱۹۲۰ اتفاق افتاد و سبب ابتلای بیش از ۵۰۰ میلیون و مرگ بیش از ده‌ها میلیون انسان شد، اشاره اما گستردگی آنفولانزای اسپانیایی را در مقایسه با کووید-۱۹ کمتر عنوان می‌کند و تاکید دارد: کرونا دارای گستردگی است که اکنون بیش از ۲۰۰ کشور دنیا به این ویروس مبتلا شده‌اند.

خباز نظریه‌هایی از قبیل اینکه در پساکرونا برای دنیا اتفاق عجیب می‌افتد و سبک زندگی نسبت به اکنون تغییرات زیادی خواهد داشت را «منطقی» نمی‌داند اما تاثیر شیوع و گسترش کووید-۱۹ بر اتحادیه اروپا و روابط بین این کشورها را «چشم‌گیر» ارزیابی می‌کند.

عضو ارشد شورای مرکزی حزب اعتماد ملی می‌گوید: «احتمالا اتحادیه اروپا آن انسجام گذشته را نخواهد داشت و از هماهنگی برخوردار نباشد و پول واحد و رایج از سکه می‌افتد و  کشورهای اروپایی دیدند که در مخاطرات ویروسی خیلی بدرد هم نمی‌خورند.»

او البته به ادعاهای ایالات متحده آمریکا در دنیا هم اشاره و تصریح کرد: آمریکا که ادعا داشت ابرقدرت عالم هستند هم مشخص شد فقط رجز خوانی می‌کرد و اکنون به شکل شدیدتری نسبت به سایر کشورها با کرونا دست و پنجه نرم می‌کند.

خباز بر سخن قبلی خود مجددا تاکید کرد و گفت: اینکه فکر کنیم اتفاق خارق‌العاده‌ای بیفتد و شرایط جهان به هم بخورد گمانه‌زنی بیش نیست. بعد از کرونا اما خسارت اقتصادی سنگینی بر دنیا حاکم خواهد شد؛ این رکودی که اکنون بر دنیا حاکم شده بی‌سابقه است و البته در ایران «قوز بالاقوز» نیز خواهد بود چرا که ما هم کرونا داریم هم رکود تحریم‌های غیر‌انسانی از سوی آمریکا.

استاندار سابق سمنان در پاسخ به این پرسش که برخی‌ها می گویند پس از کرونا کشورهای بزرگ برای جبران رکود اقتصادی به سمت جنگ می‌آورند، گفت: بعید است جنگ شود؛ قدرت ها آن وضعیت گذشته را نخواهند داشت. شرایط شاید به سمتی برود که دیگری کشوری نتواند فاعل این جریان (جنگ) باشد و بخواهد در دنیا توقع و برتری از خود نشان بده چرا که این مسئله علاوه بر آثار منفی اقتصادی ضعف کشورها را نمایان ساخت، یعنی همه قدرت ها در برابر کرونا زانو زدند.

او افزود: البته کشورهایی مثل آمریکا و اروپا خدمات خود را دیگر به افراد سالخورده هم ارائه نمی‌کنند و خدمات خود را منحصر به افراد جوان اهل تولید کردند و خیلی از محل نگهداری سالمندان را رها کردند و آنها نیز از دنیا رفتند. نظام غرب بر پایه مادیات است و مسلما برپایه الهی، عاطفی و خانوادگی نیست و همین امر سبب مرگ افراد مسن در غرب بر اثر ابتلاء به کرونا شد؛ آنها حتی معتقدند که مرگ سالخوردگان به نفع کشورشان نیز هست چون هزینه بر بودند و تولیدی هم نداشتند و سودی هم به اقتصاد کشورها نمی رساند.

به گزارش فارس، تا زمان نگارش این خبر مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ در ایران ۹۴ هزار نبفر بوده که از این بین بیش از ۶ هزار نفر جان باخته و بالاتر از ۷۵ هزار نفر هم با تلاش کادر درمان و پزشکی ایران بهبود یافته‌اند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا چین ویروس احزاب کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۱۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۳۰ میلیاردی بارندگی به عشایر در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ مدیر کل امورعشایر استان با اشاره به کوچ زودهنگام عشایر به استان گفت: بر اثر بارندگی‌های اخیر عشایری که تازه وارد استان شده بودند دچار مشکلات معیشتی شدند.
محمودی ابا اشاره به اینکه این عشایر در شهرستان‌های کوهرنگ، اردل و لردگان  هستند افزود: پیگیری های  لازم برای جبران خسارت وارد شده به این عشایر در حال انجام است.
وی گفت: زمان تقویم کوچ  عشایر به استان با توجه به هماهنگی‌ها انجام شده و مناسب بودن وضعیت چرای دام در خوزستان ۲۵ اردیبهشت است و عشایر از کوچ زودتر از موعد پرهیز کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی خسارت

دیگر خبرها

  • اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است
  • ۵ پاس گل و یک گل؛ دنیا مثل مسی نخواهد دید
  • 5 پاس گل و یک گل: دنیا مثل مسی نخواهد دید
  • عنایتی: اتفاقی که در بازی پرسپولیس و سپاهان افتاد با برنامه بود/ حضور بانوان فرهنگ ورزشگاه‌ها را عوض کرده است+فیلم
  • خسارت ۳۰ میلیاردی بارندگی به عشایر در چهارمحال و بختیاری
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد؛ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • نادال: همه چیز از نو شروع می‌شود
  • وارد آمدن خسارت به زیر ساخت ها در استان کهگیلویه و بویراحمد
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود