Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، دوازدهمین روز از دومین ماه بهار به نام فرشتگانی نامگذاری شده است که برای آموزش دانش آموزان سر از پا نمی شناسند و از  هر شیوه ای برای انتقال دانش خود به آن ها بهره می برند. این روز بهانه خوبی برای بزرگداشت و قدردانی از زحمات معلمان زحمتکش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 در شرایط سخت شیوع ویروس کرونا در کشور، علاوه بر پزشکان که در خط مقدم مبارزه با این ویروس با تلاش‌های بی دریغ خود در حال تلاش هستند، گروه‌های دیگری نیز بدون هیچ  مزدی سعی می کنند تا نقش خود را در این روز‌های سخت به خوبی ایفا کنند. گرچه  امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا مدارس تعطیل شده اند، اما همت و تلاش معلمان متوقف نشده و به صورت مجازی ادامه دارد و آن ها سعی کرده اند در این روزها هر خانه یک مدرسه شود.

نه تنها دانش آموزان امروز بلکه، مدافعان سلامت امروز که دانش آموزان دیروز این مرز و بوم هستند، قدردان  معلمان هستند و مدیون تلاش های آن هایند و در این روزها از این فرشتگان سپاسگزاری می کنند و به آن ها می گویند: آموخته های شماست است که امروز آن ها نجات بخش جان انسان ها هستند. 

 

 

دانش آموزان نیز  امسال به پاس تشکر از زحمات معلمان به صورت پیام‌های تصویری و ویدئویی، از جهادگران آموزشی خود قدردانی می کنند و معلمان نیز چه زیبا پاسخ این ابراز محبت ها را می دهند.

 در ادامه پای درس  تنی چند از معلمان دلسوز این سرزمین می نشنیم. شنیدن درس امروز این معلمان، با چاشنی دلتنگی همراه است، دلتنگی  از ندیدن فرزندان کلاس درس هایشان :

 همت دانش آموزان بهترین هدیه به معلمان 

زهرا حاتمی، معلم کلاس پنجم دبستان که در این روز‌های سخت کرونایی و در پی تعطیلی مدارس به صورت مجازی  به دانش آموزانش آموزش می‌دهد، گفت: بهترین هدیه‌ای که روز معلم از دانش آموزانم گرفتم، تلاش و همت آن‌ها در این روز‌های کرونایی بوده است که با تلاش و درس خواندن خود در منزل، آموزش‌های را که از طریق فضای مجازی به آن‌ها می دهم، دنبال می‌کنند.

او بیان داشت:  امسال شاگردانم با ارسال تصاویری از نقاشی‌های خود با موضوع مناسبت روز معلم، دلنوشته، پیام تبریک روز معلم این روز را برای من شیرین‌تر کرده اند.

 

   دانش آموزان سربلندی و پیشرفت خود را به معلم هدیه دهند

 آقای جعفری مدیر مدرسه ای نیز در پاسخ به بهترین هدیه روز معلم گفت: سربلندی وپیشرفت شاگردانم در تحصیل علم، بهترین هدیه روز معلم به من است.

 او افزود: امسال فرزند دانش آموزم با دادن هدیه کوچک به من، یاد فرزندان مدرسه ام را در دلم زنده کرد.

 

  دلتنگی دیدار دانش آموزان حسرت امسال معلمان  در روز معلم 

خانم منصوری معلم کلاس سوم دبستان نیز در این روز‌ها،  دلتنگ دانش آموزانش شده است، او گفت: پیام رضایتمندی صددرصدی دانش آموزان و والدین از آموزش‌هایی که در فضای مجازی برای یادگیری هر چه بهتر آن‌ها ارائه می‌کردم، بهترین هدیه‌ای است که امسال دریافت کردم. 

او  بابیان اینکه با شرایط به وجود آمده دانش آموزان و اولیا، نقش معلم را در یادگیری عهده دار هستند، افزود: با توجه به شرایط به وجودآمده بهترین هدیه یک‌دانش آموز به معلم خود، انجام و پیگیری درس‌ها  و مطالعه بیشتر است. 

منصوری بیان داشت:  تفاوت زیاد امسال با سال‌های دیگر در روز معلم  برای من، ندیدن چهره معصوم و دوست داشتنی پسرهای گلم هست که  در این روز هنگام ورود من   به کلاس با گفتن  جمله خانم روزتان مبارک، خوشحالم می کردند. 

 

 

 امسال  با ارسال پیام های مجازی از معلمانمان قدردانی می کنیم

 دانش آموزان  نیز از ندیدن معلمانشان  دلتنگ هستند و  گرچه این روزها مدارس آن ها تعطیل شده ؛ ولی  آن ها  درس قدردانی را از یاد نبرده اند  و به پیام های قدردانی از معلمان پایان نداده اند و هماهنگونه که معلمان کلاس درس را تعطیل نکرده و  راه های دیگری برای آموزش آن ها برگزیده اند، دانش آموزان نیز برای تبریک و بوسیدن دستان معلمان، راه های دیگری برگزیده اند. عده ای با نوشتن نامه، عده ای با کشیدن نقاشی، عده ای با قرائت پیام صوتی و  رساندن این ابراز ارادت ها  از طریق فضای مجازی به معلمان از  آن ها قدردانی کرده اند.

 

 

یکی از دانش آموزان در تفاوت روز معلم امسال با سال‌های گذشته گفت: هرسال با تزیین مدرسه و کلاس و فراهم کردن تدارکاتی برای معلممان جشن می‌گرفتیم تا از زحمات ایشان قدردانی کنیم.

 او بیان کرد:  امسال کمی متفاوت تر از سال های قبل، قدردان زحمات معلمان هستیم و با فرستادن پیام صوتی، تصویری و فرستادن عکس، روز معلم را به آن‌ها تبریک می گوییم. 

 

 

ارسال هدیه ای که کاردست خود دانش آموز است، نشان از عشق و علاقه  اوست که برای ساخت آن وقت گذاشته و مقام معلمش را اجر نهاده است.

 

 

و باید گفت معلمان، ای انسان سازان تاریخ،  مدافعان سلامت، خبرنگاران، نیروهای مسلح، کارکنان و کارمندان ادارات، نیروهای مشاغل آزاد و  همه اقشار در هر جایگاهی مدیون آموزش های  انسان ساز شما هستند و با افتخار در مقابل شما سر تعظیم فرود می آورند. روزتان مبارک معلمان عزیز . 

 

 

 

 گزارش از صدیقه از حاتمی 

 

انتهای پیام / م 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش روز ها دانش آموزان بهترین هدیه روز معلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۲۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان

فرهاد شکیبایی، معاون آموزشی یک دبستان غیردولتی در پاسخ به این سوال که آیا در مدرسه شما کلاس‌هایی با تراکم جمعیتی 45 نفره تشکیل می‌شود، به خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: در مدرسه ما نه اما چنین کلاس‌هایی در مدارس دولتی وجود دارد.

وی علت تشکیل کلاس‌هایی با تراکم جمعیتی 45 نفره را کمبود معلم و فضای آموزشی دانست و ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش به‌صورت مداوم اعلام می‌کند که تعداد معلمان کافی نیست. سال ۱۴۰۲، ۵۰ هزار معلم از طریق آزمون استخدامی و ۲۵ هزار نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان استخدام شدند و این وزارتخانه درصدد است تا ۱۴۰۳، ۷۲ هزار معلم استخدام کنند.

معلمان در کلاس‌های 45 نفره بیشتر از دانش‌آموزان سردرگم می‌شوند

این معاون آموزشی با اشاره به گله‌مندی والدین و معلمان، مطرح کرد: والدین و به‌ویژه معلمان از تشکیل کلاس‌های 45 نفره نارضایتی خود را اعلام می‌کنند و معلمان همیشه بابت این موضوع در برنامه‌ریزی‌ها، سردرگم هستند. توقعات بسیار نابجایی از معلمان در راستای افزایش کیفیت تحصیلی دانش‌آموزان انتظار می‌رود و ازدحام کلاس‌های مدرسه نیز این توقعات را نابجاتر می‌کند.

شکیبایی با بیان اینکه پیشنهادهایی درباره ارتقای کیفیت تحصیلی در کلاس‌هایی با تراکم جمعیتی 45 نفره دارم، ادامه داد: تنظیم درست توقعات جزء اولین راهکارهاست و به معنای این است که باید توقعات خود را به مناسب‌ترین شکل برسانیم.

این معاون آموزشی با اشاره به اینکه معلمان باید در کلاس درس درباره ارائه تکالیف و مدیریت کلاس اختیار تام داشته باشند، اظهار کرد: کلاس‌هایی با تراکم 45 نفر، خارج از استاندارد محسوب می‌شود؛ بنابراین انتظار اداره کلاس درس براساس استانداردهای تعیین‌شده توسط وزارت آموزش و پرورش کمی بی‌انصافی است.

مشارکت والدین در مدیریت کلاس‌های پرجمعیت موثر است

وی مشارکت اولیا را در اداره کلاس‌های 45 نفره مهم تلقی کرد و ادامه داد: والدین برای حضور دانش‌آموزان در کلاس درس باید به معلمان کمک‌های ویژه‌‌ای ارائه کنند. اگر توقع ارائه نتایج از پیش مشخص شده از معلمان به کمترین میزان خود برسد، معلمان انگیزه پیدا می‌کنند تا راهکارهای خلاقانه و مناسب را با دلسوزی دریابند.

این معاون آموزشی ادامه داد: یکی از مسائل مهم به‌ویژه در دوره ابتدایی این است که معلم نسبت به احوالات روحی و روانی، آموزشی و شناختی اشراف جامع داشته باشد؛ لذا این اشراف و توجه لحظه‌به‌لحظه به دانش‌آموزان می‌تواند تاثیرات خیلی مثبتی در دوره تحصیلی دانش آموزان داشته باشد.

شکیبایی با بیان اینکه دانش آموزان روحیه بسیار حساسی دارند، اضافه کرد: کوچکترین حرکات معلم می‌تواند بر روحیه دانش آموزان اثر مثبت یا سو داشته باشد.

وی افزود: اشراف معلم باعث می‌شود که حرکات، بازخورد، منش و رفتار معلم با دانش‌آموز منطبق بر واقعیت احوال دانش‌آموز و رشددهنده باشد. به عبارت دیگر، اگر بازخورد معلم می‌خواهد برای دانش‌آموز رشددهنده باشد، باید از احوالات دانش‌آموز آگاه و تسلط کامل هنگام پاسخ‌دهی داشته باشد.

این معاون آموزشی ادامه داد: رشددهندگی به این معنا نیست که همیشه دانش‌آموز مورد تایید قرار بگیرد، بلکه گاهی اوقات باید دانش آموز پاسخ عدم تایید را از معلم دریافت کند و این موضوع به رشد و بالندگی آن کمک ویژه‌ای می‌کند.

معلمان باید اشراف کامل به احوالات دانش‌آموزان داشته باشند

شکیبایی با بیان اینکه پاسخ معلم به دانش آموز باید مهربان؛ اما قاطعانه باشد، ابراز کرد: گاهی اوقات دانش‌آموزان نیاز دارند که پاسخ مهربان و بدون قطعیت دریافت کنند. به عبارت دیگر، شرایط ایجاب می‌کند که دانش آموزان پاسخ باب میل خود را دریافت کنند. اشراف معلم به رفتار دانش آموزان پاسخ درست و مناسب را به صورت طبیعی تنظیم می‌کند.

وی با اشاره به اینکه اشراف کامل بر احوالات دانش‌آموز با تعداد بالای دانش‌آموزان در کلاس مختل می‌شود، توضیح داد: این اختلال به بدترین شکل ممکن بر پیشرفت تحصیلی کودکان تاثیر می‌گذارد. همچنین رسیدگی‌های آموزشی، تصحیح برگه‌های امتحانی دانش‌آموزان و... با مشکلات بسیار زیادی مواجه می‌شود.

شکیبایی با بیان اینکه معلمان در کلاس‌های پرتراکم معمولا نیمی از وظایف خود را به خانواده‌ها واگذار می‌کنند، ادامه داد: اما خانواده‌ها در جایگاهی نیستند که معلم کودکان خود باشند و نسبت به انجام کار آگاهی لازم را ندارند؛ بنابراین بین خانواده‌ها و دانش آموزان درگیری پیش می‌آید. درواقع، این اتفاق می‌تواند مهم‌ترین وجه مادر یعنی مادری کردن را زیر سوال ببرد.

این معاون آموزشی خاطرنشان کرد: زمانی که رابطه مادر و فرزند به رابطه شاگرد و معلمی، تبدیل شود، اتفاقات خوشایندی پیش نمی‌آید، زیرا رابطه شاگرد و معلم یک رابطه همراه با تشنج و اختلال است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روایت تسنیم از اشتیاق معلم نمونه کشور برای تعلیم و تربیت
  • معلمان افسران پیشتاز در مقابله با هجمه‌های فرهنگی هستند
  • معلمی که امید و عشق را در دل دانش آموزان معنا کرد
  • از تأثیر معلمان بر لوح سفید کودکان نباید غافل شویم
  • تجلیل از ۵۳ معلم نمونه چهارمحال و بختیاری
  • ۲ دهه خدمت در منطقه محروم / روایت معلم غلامانی از زندگی معلمی
  • معلمان بر شخصیت دانش‌آموزان تاثیرگذار هستند
  • همایش تجلیل از سفیران معروف
  • مشق الفبای زندگی در آغوشی شاید مهربان‌تر از مادر
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان