Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-07@14:13:09 GMT

شواهد علمی در مورد اثربخشی داروی «رمدسیویر» بر کرونا

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۹۲۵۸۶

نتایج یک پژوهش علمی معتبر کورسوی امیدی در مقابله با بیماری کووید ۱۹ به وجود آورده است. دکتر آنتونی فاوچی، مدیر مؤسسه ملی بیماری‌های واگیردار آمریکا و مشاور کاخ سفید در بحران کرونا، روز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت (۲۹ آوریل)، با استناد به نتایج اولیه حاصل از این پژوهش از "تأثیر مثبت قابل توجه" داروی "رمدسیویر" در تسریع دوره بهبود بیماری کووید ۱۹ خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پژوهش از سوی مؤسسه ملی آلرژی و بیماری‌های واگیردار آمریکا روی ۱۰۶۳ بیمار مبتلا به ویروس کرونا انجام شده که در ۶۸ کلینیک در نقاط مختلف این کشور تحت درمان بوده‌اند.

در جریان این تحقیق نیمی از این بیماران رمدسیویر و نیمی دیگر یک دارونمای ساختگی دریافت کرده‌اند. مقایسه اولیه نشان داده گروه نخست که با رمدسیویر تحت درمان بودند، پس از ۱۱ روز بهبود یافته و بیمارستان را ترک کردند. این در حالی است که گروه دوم که تنها دارونما (پلاسیبو) دریافت کرده بودند، پس از ۱۵ روز بهبود یافته و موفق به ترک بیمارستان شدند.

به گفته رئیس کمیسیون داروی انجمن پزشکی آلمان این نکته که بیماران پس از چند روز بهبود یافته و موفق به ترک بیمارستان می‌شوند، معیار محکمی به شمار نمی‌رود و قضاوت‌های شخصی می‌توانند روی این معیار اثرگذار باشند.

مؤسسه ملی آلرژی و بیماری‌های واگیردار آمریکا گفته با استناد به پژوهشی که انجام داده نرخ مرگ و میر در گروه از بیمارانی که این دارو را دریافت کرده‌اند هشت درصد و در گروه مقایسه ۶/۱۱ درصد بوده است.

رمدسیویر هنوز در هیچ کشوری رسما تأیید نشده و اجازه پخش ندارد، اما به گزارش نیویورک تایمز سازمان مواد غذایی و دارویی آمریکا (اف دی ای) امکان دارد به این دارو مجوز تولید اضطراری بدهد تا بتوان از آن برای درمان بیماری کووید ۱۹ استفاده کرد.

در همین حال چین نیز نسبت به اثربخشی داروی رمدسیویر ابراز تردید کرده است. گروهی از دانشمندان چینی روز چهارشنبه ۲۹ آوریل نتایج تحقیقی را که در این کشور انجام شده، در نشریه تخصصی "لنست" منتشر کردند. در این گزارش ذکر شده که آنها هیچ فایده بالینی در رابطه با این دارو پیدا نکرده‌اند. با این حال تحقیق یادشده به دلیل ناکافی بودن تعداد شرکت‌کنندگان در آن زودتر از زمان مقرر به پایان رسیده است. به گفته دانشمندان چینی از آنجایی که در این کشور تعداد بیماران مبتلا به کووید ۱۹ که تحت درمان باشند، بسیار کاهش یافته آنها نتوانسته‌اند به تعداد لازم شرکت‌کننده برای این تحقیق پیدا کنند.

به گزارش تاگسشاو از روز چهارشنبه ۲۹ آوریل و پس از انتشار سخنان دکتر فاوچی در مورد رمدسیویر، قیمت سهام شرکت داروسازی گیلیاد ده درصد افزایش پیدا کرده است.

منبع: دویچه وله

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۲۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک

به گزارش خبرآنلاین، طب سنتی چین در حال حاضر هزاران سال است که برقرار است و اولین نوشته‌های آن به ۲۰۰ سال قبل از میلاد با اشاره به طب گیاهی و طب سوزنی از تئوری و عمل تا تشخیص و درمان باز می‌گردد.

به نقل از آی‌ای، اکنون پژوهشگران دریافته‌اند که طب چینی می‌تواند کلید درمان بیماری‌های کلیوی باشد.

آنها به صدپای سر قرمز چینی(Scolopendra subsidies mutilans) اشاره دارند که حاوی آلکالوئیدهایی است که در طب سنتی چین برای درمان بیماری‌های کلیوی استفاده شده است.

صدپایان (Centipede) نام یک رده از بالارده هزارپایان است. آنها گوشت‌خوارند و ضمائم سر آنها شبیه به ضمائم سر حشرات است. این جانوران یک جفت شاخک و یک جفت آرواره بالا و یک یا دو جفت آرواره پایین دارند و تعداد بندهای آنها به ۱۷۷ بند می‌رسد و هر بند، به‌جز بند پس از سر و دو بند آخر بدن، دارای یک جفت پای مفصلی است و ضمائم بند اول به چنگال‌های سمّی تغییر یافته ‌است.

آلکالوئیدهای صدپاها برای درمان بیماری کلیوی

به گزارش ایسنا، صدپایان سر قرمز چینی ۲۰ سانتیمتر طول دارند و مملو از سم هستند و در عین حال می‌توانند جان افراد مبتلا به بیماری کلیوی را نجات دهند.

این موجود چند پا میزبان آلکالوئیدهایی است که کاهش التهاب و فیبروز کلیه را در کشت سلولی نشان داده است. این دو حالت به بیماری کلیوی کمک می‌کنند.

آلکالوئید(alkaloid) به هریک از ترکیبات آلی شیمیایی گفته می‌شود که دست کم دارای یک اتم نیتروژن در حلقه هتروسیکلیک هستند. مشخصه آلکالوئیدها داشتن ترکیبات نیتروژنی است. تاکنون بیش از ۱۰ هزار آلکالوئید در طبیعت یا در آزمایش‌های شیمیایی شناسایی شده‌ است.

بر اساس بیانیه محققان، ترکیبات مورد مطالعه در طب چینی، از جمله زهر وزغ برای درمان سرطان ثابت شده است که می‌توان از آن دارو تولید کرد.

این امر الهام بخش یونگ-ژیان چنگ و تیمش شد تا متابولیت‌های ثانویه تولید شده توسط صدپای سر قرمز چینی را بررسی کنند.

درمانی هزاران ساله

بیانیه محققان خاطرنشان کرد: هزاران سال است که صدپای سمی در درمان بیماری‌هایی از جمله صرع، سل، سوختگی و بیماری‌های قلبی و عروقی استفاده می‌شود.

این پژوهش در یک محیط آزمایشگاهی انجام شد که در آن نمونه‌ای از پودر صدپای خشک شده را با اتانول مخلوط کردند تا تعداد قابل توجهی از ترکیبات را از حیوانات استخراج کنند.

سپس برای شناسایی ترکیبات موجود در آنها با استفاده از تکنیک‌هایی مانند کروماتوگرافی و طیف‌سنجی، این ترکیبات جدا شدند.

پژوهشگران پس از شناسایی ترکیبات، ۱۲ آلکالوئید کینولین و ایزوکینولین جدید را کشف کردند که برخی از آنها ترکیبات مولکولی منحصر به فردی را به نمایش گذاشتند.

علاوه بر این، آنها ۶ آلکالوئید دیگر را که قبلاً در این گونه یا گیاهان مشاهده شده بود، پیدا کردند.

در کشت سلولی، برخی از آلکالوئیدها خواص ضد التهابی نشان دادند، در حالی که برخی دیگر نیز توانایی کاهش فیبروز کلیه را نشان دادند.

محققان می‌گویند: این تجمع بافت همبند با بیماری مزمن کلیوی مرتبط است و با التهاب تحریک می‌شود.

مؤثرترین آلکالوئید دو کاره

پژوهشگران افزودند که پروتئینی را شناسایی کرده‌اند که در فیبروز کلیه نقش دارد و توسط مؤثرترین آلکالوئید دو کاره قابل هدف‌گیری است.

این پروتئین با فیبروز کلیه مرتبط است، زیرا تحت تأثیر قوی‌ترین آلکالوئید موجود در زهر صدپا قرار دارد.

این نشان‌دهنده مکانیسم بالقوه‌ای است که از طریق آن آلکالوئید می‌تواند در درمان بیماری کلیوی مفید باشد.

این کشف می‌تواند راه را برای تحقیقات آینده و توسعه درمان‌های بالقوه برای بیماری‌های کلیوی که یک نگرانی بهداشتی مهم در سطح جهانی است، هموار کند.

این مطالعه در مجله Natural Products منتشر شده است.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903080

دیگر خبرها

  • صحبت‌های یک پزشک درباره کمبود دارو در ایران؛ «هرکسی نمی‌تواند داروی ۶۰ میلیونی از ترکیه بخرد»
  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • از ساخت داروی درمان دیسک کمر تا تلاش موفق کشتی‌گیران فرنگی برای کسب تمام سهمیه‌های المپیک
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!