Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@17:03:45 GMT

جاده پر پیچ و خم عشق و ایثار معلمان عشایر در ریگان+تصاویر

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۹۳۵۱۰

جاده پر پیچ و خم عشق و ایثار معلمان عشایر در ریگان+تصاویر

دانش‌آموزان عشایر شهرستان ریگان در روزهای کرونایی مشغول تحصیل هستند و در کنارشان معلمان فداکاری است که هنوز مدارس عشایر را همانند قبل اما با رعایت پروتکل‌های بهداشتی اداره می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از شرق کرمان، ریگان یکی از شهرستان‌های شرقی استان کرمان است که ۳0 درصد جامعه این شهرستان را عشایر تشکیل می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانش‌آموزان عشایر این شهرستان در روزهای کرونایی مشغول تحصیل هستند و در کنارشان معلمان فداکاری هستند که هنوز مدارس عشایر را همانند قبل اما با رعایت پروتکل‌های بهداشتی اداره می‌کنند.

معلمان سخت‌کوشی که فرسنگ‌ها با عبور از جاده‌های پرپیچ وخم درصدد علم‌آموزی به دانش‌آموزان عشایر هستند و جاده‌های سنگلاخی و غیر استاندارد، رودهای پرآب و سختی راه مانع تدریس معلمان عشایر ریگان نشده است، معلمانی که ساعت‌ها در پشت رودخانه و یا حتی رودخانه پرآب پاسرخ ریگان گرفتار شده‌اند اما عشق به دانش‌آموزان آنها را ناامید نساخته است.

دانش‌آموزانی که ساعت‌ها چشم‌انتظار معلمانی هستند که از جاده‌های پرپیچ وخم به آنها می‌رسند تا روشنایی علم را به آنها هدیه دهند.

کانکس، چادر، باران، سرما، رودخانه، جاده پرپیچ وخم این جملات همیشگی معلمان عشایری است که با آن دیگر انس گرفته‌اند.

اما با شیوع ویروس کرونا معلمان عشایر همچنان سخت مشغول تدریس هستند تا دانش‌آموزان لحظه‌ای از تحصیل باز نمانند.

محمد طاهرآبادی یکی از معلمان عشایر ریگان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ریگان تصریح کرد: عشق به دانش‌آموزان لحظه‌ای موجب نشده است که بگذاریم دانش‌آموزان از تحصیل باز بمانند.

وی بیان کرد: با شیوع ویروس کرونا شبانه‌روز در فکر دانش‌آموزمان هستیم تا خدایی نکرده از تحصیل باز نمانند.

عیسی ملائیان یکی از معلمان عشایر می‌گوید: با تهیه بسته‌های آموزشی و تحویل به دانش‌آموزان تلاش می‌کنیم تا تحصیل دانش‌آموزان ما ادامه یابد.

 

علی رستم‌آبادی دیگر معلم عشایر ریگانی گفت: سختی راه‌های پر پیچ وخم عشق ما را به دانش‌آموزان دوچندان کرده است و ما همیشه در فکر دانش‌آموزان خود هستیم.وی ادامه داد: حتی عصرها با حضور در منازل دانش‌آموزان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به دانش‌آموزانی که دسترسی به آنها سخت است آموزش‌های لازم را به آنها می‌دهیم.

محمد خادمی گفت: با موتورسیکلت فرسنگ‌ها راه را طی می‌کنیم تا دانش‌آموزان ما از تحصیل باز نمانند، رودخانه‌های پرآب و مشقت راه لحظه‌ای از عشق ما به دانش‌آموزان نکاسته است وهر روز با امیدی تازه به سوی دانش‌آموزان خود می‌رویم.

این معلم فداکار عشایری می‌گوید ساعت‌ها رودخانه ما راگرفتار خود کرده اما ناامید نشده‌ایم .

توزیع بسته‌های آموزشی در 95 درصد از مدارس عشایری ریگان

مجید پیوند مسئول آموزش و پرورش عشایری ریگان اظهار داشت: با شیوع ویروس کرونا آموزش در مدارس عشایری این شهرستان متوقف نشده است.

وی تصریح کرد: آموزش در تمامی مقاطع به‌صورت اینترنتی و بسته‌های آموزشی توسط معلمان سخت‌کوش ارائه می‌شود.

پیوند عنوان کرد: در مدارسی که اینترنت و امکان بسته‌های آموزشی وجود ندارد و مدارس به صورت چند پایه هستند، این مدارس به‌صورت حضوری دایر هستند تا دانش‌آموزان از تحصیل باز نمانند.

مسول آموزش و پرورش عشایری ریگان ابراز کرد: این معلمان سخت‌کوش که از آنها به‌عنوان مدافعان روشنایی علم می‌توان  نام برد، با حضور در اقصی‌نقاط شهرستان به علم‌آموزی مشغول هستند.

پیوند خاطرنشان کرد: با فعالیت معلمان سخت‌کوش مدارس ابتدایی ما تا پایان شهریور ارائه خدمات به دانش‌آموزان دارند.

مسئول آموزش و پرورش عشایری ریگان افزود: تا کنون در ۹۵ درصد از مدارس عشایری شهرستان بسته‌های آموزشی توزیع و در مابقی مدارس با حضور معلمان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی کار تدریس در حال انجام است.

 

30 درصد مدارس ریگان غیراستاندار است

امین باقری فرماندار ریگان و رئیس شورای آموزش و پرورش ریگان با تبریک هفته گرامیداشت مقام شامخ معلم بیان داشت: معلمان سخت‌کوش ریگان در بدترین شرایط آب وهوایی سخت مشغول تدریس به دانش‌آموزان این شهرستان هستند

وی با اشاره به اینکه در شهرستان ریگان آموزش و پرورش عادی و عشایری فعالیت دارند، بیان کرد: بیشترین عشایر شرق استان در شهرستان ریگان هستند.

باقری گفت:  تمامی تلاش ما در شهرستان ساخت فضاهای آموزشی استاندارد است که تا کنون اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه بیش از ۳۰ درصد مدارس ریگان غیراستاندارد هستند که نیاز به بازسازی دارند، اضافه کرد: در حال حاضر ۳۰ واحد آموزشی توسط خیران و نوسازی مدارس در ریگان در حال ساخت است که تعدادی از آنها در مهرماه به بهره‌برداری می‌رسد.

فرماندار ریگان خاطرنشان کرد: ریگان یکی از شهرستان‌های مهاجرپذیر در استان است که دارای رشد جمعیت دانش‌آموزی است و در حال حاضر بیش از 16 هزار و 500 دانش‌آموز در شهرستان ریگان در ۱۲۰واحد اموزشی مشغول به تحصیل هستند.

گزارش از: موسی ملائیان

انتهای پیام/80014/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: معلم عشایر دانش آموزان کرونا عشایر رعایت پروتکل های بهداشتی بسته های آموزشی دانش آموزان شهرستان ریگان آموزش و پرورش عشایری ریگان معلمان عشایر مدارس عشایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۳۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت

سرپرست آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: مجوز برگزاری امتحان نهایی متوسطه در سه آموزشگاه استان اخذ شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی رحیم، امروز _یکشنبه، شانزدهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: چهار درصد جمعیت دانش‌آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی سه هزار و ۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش‌آموزان عشایری تشکیل می‌دهند.

وی افزود: مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.

رئیس آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۵۳۰ نفر نیروی آموزشی و اداری کار آموزش سه هزار و ۷۱۱ دانش‌آموز عشایری را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.

وی تصریح کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته امتحانات نهایی پایه متوسطه سال‌جاری برای نخستین‌بار در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخورپوله و سیدالشهدای چهارتخته برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: پیش از این امتحانات پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام «محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون» برگزار می‌شد.

وی افزود: دانش‌آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد در صورت اخذ نشدن این مجوز باید کیلومترها راه سخت گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون پیمایش می‌کردند.

رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۲۰ دانش‌آموز در این چهار حوزه امتحانی مذکور افزون بر خطرات جاده‌ای هزینه‌های زیادی را برای طی کردن در مسیرهای سخت گذر می‌پرداختند.

وی تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای دانش‌آموزان استان در هفت حوزه برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان مقطع ابتدایی عشایر به‌صورت ثابت، نیمه‌ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی این اداره کل قرار گرفته‌اند.

کد خبر 750721

دیگر خبرها

  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • ۲۳ ایده به مرحله نهایی جشنواره «ایده‌شو» دانش‌آموزی راه یافت
  • محدوده محل کار والدین به محل مجاز تحصیل فرزند اضافه شد
  • معلمان افسران پیشتاز در مقابله با هجمه‌های فرهنگی هستند
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت