Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-03@05:31:25 GMT

سیگاری‌ها کمتر به علت کووید-۱۹ بستری می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۹۶۱۵۳

سیگاری‌ها کمتر به علت کووید-۱۹ بستری می‌شوند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از وب‌ام‌دی پژوهشگران فرضیه‌های متفاوتی را درباره علت این پدیده ارائه کرده‌اند.

یک فرضیه این است که نیکوتین دارای خواص ضدالتهابی است که ممکن است جلوی واکنش شدید دستگاه ایمنی را که در بیماران کووید-۱۹ باعث آسیب اندام‌ها می‌شود، بگیرد.

این فرضیه را کونستانتینوس فارسالینوس متخصص قلب در یونان ارائه کرده است که بر این پدیده متمرکز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فارسالینوس متوجه شد شمار اندکی از بیماران بستری شده به علت کووید-۱۹ در چین سیگاری هستند، در حالیکه حدود نیمی از مردان در چین سیگاری هستند.

فارسالینوس و همکارانش در مقاله‌ای که اخیرا پیش از انتشار در ژورنال «پزشکی داخلی و اضطراری» در دسترس قرار گرفته است، به این موضوع پرداخته‌اند.

آنها دریافتند که در میان ۱۳ بررسی در چین بر روی حدود ۶۰۰۰ بیمار بستری کووید-۱۹، میزان سیگاری‌ها از ۱.۴ تا ۱۲.۶ درصد متفاوت است. هیچکدام از این بررسی‌ها مصرف سیگار الکترونیکی را ثبت نکرده بودند.

این پژوهشگران می‌نویسند: «این نتایج به طور قابل‌توجهی با بررسی‌ها دیگر مطابقت دارد و نخستین رشته موارد کووید-۱۹ در آمریکا نیز یافته‌های مشابهی را نشان می‌دهد.»

البته فارسالینوس توصیه نمی‌کند که افراد صرفا برای مبتلا نشدن به شکل شدید کووید-۱۹ شروع به سیگار کشیدن کنند. سیگار کشیدن هنوز اولین علت قابل‌پیشگیری مرگ در جهان است.

پژوهشگران در فرانسه قصد دارند استفاده از برچسب‌های پوستی نیکوتین را برای کارکنان بیمارستان و افرادی که آزمایش کرونایشان مثبت شده است، امتحان کنند.

سیگاری‌ها کمتر کرونا می‌گیرند؟| پژوهشگران فرانسوی برچسب پوستی نیکوتین را برای کرونا آزمایش می‌کنند

یک مقاله دیگر هنوز منتشر نشده بر اساس یک بررسی در پاریس یافته‌های مشابهی با چین را نشان داد. در میان ۳۵۰ فرد پذیرش شده در بیمارستان فقط حدود ۴.۴ درصد به طور مرتب سیگار می‌کشیدند.

داده‌های به دست آمده در آمریکا نیز چشم‌‌انداز مشابهی را نشان می‌دهد. بر اساس گزارش مراکز کنترل بیماری‌های آمریکا،  در میان بیماران بستری شده کووید-۱۹ حدود ۱.۳ درصد سیگاری فعلی و ۲.۳ درصد سیگاری قبلی بودند، در حالیکه حدود ۱۴ درصد جمعیت آمریکا سیگاری هستند.

با این وجود، پژوهشگران تاکید کرده‌اند که این ارتباط ممکن است به علت عوامل دیگر باشد. شاید سیگاری‌های دچار کووید-۱۹ پیش از آنکه به بیمارستان برسند، می‌میرند یا شاید در مدارک بیمارستانی سوابق سیگار کشیدن به درستی ثبت نشده است.

دانشمندان و کارشناسان بهداشت عمومی در حال حاضر در حال بررسی این فرضیه‌ها هستند.

سازمان‌های بهداشت عمومی نیز افراد را تشویق می‌کنند که در شرایط شیوع ویروس کرونا سیگار کشیدن یا ویپ کردن را ترک کنند، چرا که کووید-۱۹ بیماری تنفسی است و می‌تواند به شدت به ریه‌ها آسیب بزند.

کد خبر 506983 برچسب‌ها كروناويروس دخانیات - سیگار

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس دخانیات سیگار سیگار کشیدن سیگاری ها کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۶۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • سیگار نابودگر ظاهر و زندگی افراد؛ از آسیب‌های پوستی تا تهدید سلامتی
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو | درخواست علی آبادی از شرکت های خودروساز چه بود؟
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارزخواری مونتاژکاران خودرو
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو
  • سیگار چه تاثیری بر چهره و بدن افراد می گذارد؟
  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال