Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابایی درباره مدت زمان دریافت بیمه بیکاری برای متقاضیانی که مشمول دریافت آن شده اند، گفت: مشاغل پرخطر تا پایان اردیبهشت و مشاغل کم خطر تا پایان فروردین ماه بیمه بیکاری دریافت کنند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «مسعود بابایی» عصر امروز (جمعه 12 اردیبهشت) در برنامه گفتگوی 18 و 30 دقیقه شبکه خبر سیما به ارائه توضیحاتی درباره جزئیات ثبت‌نام و دریافت بیمه‌بیکاری در ایام کرونا پرداخت و با اشاره به اینکه کارگرانی که مشمول بیمه تامین اجتماعی هستند و در شرایط کرونایی کشور بیکار شده اند حق بیمه بیکاری می گیرند، گفت: افرادی که از کار بیکار می‌شوند از روز شروع بیکاری ۳۰ روز زمان دارند تا برای دریافت بیمه بیکاری در سامانه تعریف شده وزارت کار ثبت نام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار در توضیح بیشتر درباره کارگرانی که مشمول دریافت بیمه بیکاری می شوند با بیان اینکه هر کارگری که فقط یک ماه حق بیمه پرداخت کرده و سپس بیکار شده باشد می‌تواند برای دریافت بیمه بیکاری اقدام کند، گفت: تا امروز در سایت وزارت کار حدود ۷۹۶ هزار و ۲۵۶ نفر جهت دریافت و بهره مندی از بیمه بیکاری ثبت نام کرده اند.

 

وی با اشاره به اینکه از میان افرادی که برای دریافت بیمه بیکاری ثبت نام کرده اند ۶۶۵ هزار و ۳۹۵ نفر مشمول دریافت این بیمه شناخته شده اند، گفت: مبنای پرداخت بیمه بیکاری تا پایان فروردین ماه ۹۹ بوده و تمدید حق بیمه به صلاح دید کارگروه متمرکز بر شرایط کرونایی کشور بستگی دارد.

 

بابایی در توضیح درباره مدت زمان دریافت بیمه بیکاری برای متقاضیانی که مشمول دریافت آن شده اند، گفت: مشاغل پرخطر تا پایان اردیبهشت بیمه بیکاری دریافت می‌کنند و مشاغل کم خطر که به دستور رئیس جمهوری باید فعالیت خود را آغاز کنند فعلا تصمیم براین است که تا پایان فروردین ماه بیمه بیکاری دریافت کنند.

 

وی درباره زمانپرداخت بیمه بیکاری به مشمولان نیز گفت: هرچند که موارد قانونی به سازمان برنامه و بودجه اعلام شده است اما زمان شروع پرداخت، مبلغ پرداخت و مدت پرداخت هنوز اعلام نشده است و بناست در کارگروهی متشکل از سازمان برنامه و بودجه، سازمان تامین اجتماعی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی چنانچه عناوین شغلی نیاز به بازنگری داشت بازنگری شود.

 

مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار در توضیح درباره این موضوع که امکان تغییر مبلغ و زمان بیمه بیکاری وجود دارد نیز گفت: 2 عامل در این زمینه موثر است که این عوامل شامل تعداد متقاضیان بیمه بیکاری و ماه‌هایی که باید پرداخت شود، هستند که این عوامل در تصمیم ستاد مقابله با کرونا و سازمان برنامه و بودجه در مورد مبلغ بیمه بیکاری موثر هستند./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: بیمه بیکاری کرونا ویروس کرونا بیمه بیکاری کرونا دریافت بیمه بیکاری بیمه بیکاری دریافت بیمه بیکاری بیمه بیکاری مشمول دریافت وزارت کار تا پایان شده اند ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۶۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها

  احمدی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: در کل کشور۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند. وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تاخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند. احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است. وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به اذر پارسال بوده آنهم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است. احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیر خشک ندارند. وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

دیگر خبرها

  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • رفع ابهام حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب در خوزستان+فیلم
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه