Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگرچه هفتم خرداد مجلس یازدهم بطور رسمی گشایش می‌یابد اما نشست‌ها، ملاقات‌ها و بازدیدهای منتخبان جدید فردای پس از انتخابات دوم اسفند با وجود شرایط کرونایی شروع شده است.

خبرگزاری فارس مازندران ـ یادداشت| اگرچه هفتم خرداد مجلس یازدهم به‌طور رسمی گشایش می‌یابد اما نشست‌ها، ملاقات‌ها و بازدیدهای منتخبان جدید فردای پس از انتخابات دوم اسفند با وجود شرایط کرونایی عملا شروع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 با تشکیل مجلس یازدهم مناسبات پارلمانی، صورت بندی‌ها و مناسبات جدید سیاسی در حوزه‌های انتخابیه در حال شکل‌گیری است و همزمان مطالبات بخش‌های مختلف تحریک شده و درخواست‌های جدیدی هم به آنها اضافه می‌شود.

برگزاری نشست با وزراء، مدیران، کارآفرینان و اقشار مختلف جامعه امری ضروری است که متناسب با وقت و شرایط در جریان است، البته برنامه‌ریزی برای مدیریت زمان و انتخاب اولویت‌ها نیز لازم است که از وقت چهارساله استفاده مطلوب شود. 

با وجود اینکه اولویت‌ها و طرح‌های شهرستان در شورای برنامه‌ریزی دسته‌بندی شده است متأسفانه جبر فرهنگ سیاسی نمایندگان مجلس را درگیر همه مسائل ریز ودرشت حوزه انتخابیه می‌کند و همه می‌خواهند نماینده را مثل فرماندار و دستگاه‌های اجرایی درگیر درخواست شخصی خود کنند.

 در صورتی که کار اصلی نماینده قانون‌گذاری بوده و نماینده ابزار، فرصت، توان و ساختار لازم برای رسیدگی به این حجم از مسائل را ندارد و به زودی متقاضیان مشتاق به معترضان سرسخت تبدیل می‌شوند!

 اگر هر نماینده با مشورت و همکاری فرمانداری و شهرداری حداکثر برای" پنج اولویت" و زیربنایی حوزه انتخابیه خود وقت کافی بگذارد پایان دوره نتیجه ملموسی خواهد گرفت ولو اینکه پروژه به اتمام نرسد و البته بهتر است اولویت‌های خود را به مردم بگوید.‌

شایسته است نمایندگان استان باهمه گرفتاری‌های مجلس و حوزه انتخابیه ۱۰ درصد وقت خود را به صورت سازمان یافته و هدفمند در اختیار مجمع نمایندگان قراردهند تا با تشکیل کارگروهی مشترک با شورای برنامه‌ریزی طرح‌های محرک توسعه استان در سطوح ملی پیگیری شود.
 
با توجه به مشغله نمایندگان‌، پرداختن به همه امور جامعه به منزله فرصت‌سوزی و عدم نتیجه‌گیری است، لذا انتخاب اولویت‌ها و پیگیری مجدانه آن‌ها مطالبه جدی این قلم است و شجاعت "نه" گفتن به درخواست‌های نامتعارف و نشدنی خدمت بزرگ به حوزه انتخابیه است.‌

به منظور افزایش بهره‌وری باید به نمایندگان فرصت دهیم بجای بازدیدها و دیدارهای پراکنده با هسته مرکزی نهادها، شوراها و صنوف مختلف در ارتباط و تعامل باشند.  

نمایندگان همواره درگیر جلسات، همایش‌ها و بازدیدهای مختلف هستند اما یک دفتر قوی و اتاق فکر دانش بنیان و مرتبط با کارشناسان می‌تواند بازوان پرکار آن‌ها باشد تا به نیابت از نماینده بخش اعظمی از امور جاری دفتر و مراجعان را پاسخگو باشد.‌

بهترین کمک‌ اقشار مختلف مردم به نمایندگان درگیر نکردن نمایندگان به امور شخصی و کم اهمیت حوزه انتخابیه است، اینکه نماینده حتما در همه مراسم، همایش و مهمانی ما باشد یا به تلفن من پاسخ دهد نه امکان پذیر است نه وقت نماینده ایجاب می‌کند.

و آخر اینکه از نماینده  تقاضای کمک مالی نداشته باشیم چون نماینده هیچ بودجه وردیف اعتباری ندارد.‌

 ایرج نیازآذری مشاور و رئیس دفتر مجمع نمایندگان مازندران

انتهای پیام/۸۶۰۴۸/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: نمایندگان مجلس مجلس انتخابات جامعه حوزه انتخابیه اولویت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۶۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان نشست‌های آموزشی منتخبان مجلس دوازدهم

به گزارش خبرگزاری مهر، سلسله نشست‌های آموزشی نمایندگان منتخب در مجلس دوازدهم همچون دوره‌های گذشته مجلس شورای اسلامی از سوی معاونت اجرایی قوه مقننه و با ارائه مباحث آموزشی برگزار شد.

این دوره آموزشی تقنینی و نظارتی پس از ۲ روز و برگزاری ۲۱ کلاس فشرده با موضوعات مختلف از جمله آشنایی با قانون اساسی، سیاست‌های کلی نظام، سیاست‌های کلی قانونگذاری و آئین‌نامه داخلی، آشنایی با ساختار دیوان محاسبات، آشنایی با فرآیندهای تقنینی، آشنایی با ساختارها و ابزارهای نظارتی مجلس، آئین‌نامه دیپلماسی پارلمانی، مباحث اقتصاد کلان، مباحث اقتصاد انرژی، آشنایی با سازوکارهای پشتیبانی تخصصی پژوهشی برای نمایندگان توسط مرکز پژوهش‌ها و سایر بخش‌های مرتبط با مجلس شورای اسلامی تشکیل شد و عصر امروز به پایان رسید.

کد خبر 6095363 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • پایان نشست‌های آموزشی منتخبان مجلس دوازدهم
  • مجلس آینده نقاط قوت مجلس یازدهم را تقویت کند
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است
  • رقابت ۴ نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مازندران
  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم /رقابت ۹۰ کاندیدا برای فتح ۴۵ کرسی پارلمان
  • مشارکت در انتخابات بهترین راه تحول در کشور است
  • رقابت ۱۲ نفر برای ۶ کرسی دیگر مجلس در آذربایجان شرقی
  • نمک‌گیری نمایندگان مجلس به سبک قالیباف؛ بریز بپاش در هتل گرانقیمت برای حفظ ریاست؟!
  • بی عدالتی در حوزه‌های انتخابیه حاکم شده است
  • تصویب جدول مرتبط با اختصاص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در مجلس