Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام با چنین رویکردی در سال ۱۳۹۶ تاسیس شد که شامل گروه های جهادی و پیشرفت محله هایی همچون هرندی است. به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، خدمات بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در سال ۱۳۹۸، توجه ویژه به موضوعات اجتماعی از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ضمن تقویت ضریب امنیت کشور می‌تواند انقلاب را در تحقق اهداف خود یاری کرده و به گسترش سرمایه‌های اجتماعی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام با چنین رویکردی در سال ۱۳۹۶ تاسیس شد.

چرایی و ضرورت تشکیل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام

طراحی ساختاری برای شکل گیری فرآیند‌های جریان ساز با محوریت حرکت جوانان
به میدان آوردن خیریه‌ها و گروه‌های جهادی ملی و منطقه‌ای در راستای ماموریت‌های کلان انقلاب اسلامی
ضرورت قرار گرفتن درست و هوشمندانه ستاد اجرایی در حلقه واسط بین حاکمیت و ملت
هدایت ظرفیت‌های قشر متوسط شهری برای ارائه خدمات به قشر محروم
شبکه سازی گروه‌های مردمی برای هم جهت شدن در ارائه خدمات در راستای اهداف عالیه نظام
شناسایی و شبکه کردن فعالان اجتماعی در کل کشور با هدف هم افزایی و تکیه بر الگو‌های موفق اجتماعی
ترویج روحیه کار خیر در میان مردم و آحاد جامعه به عنوان یکی از اهداف انقلاب اسلامی


خدمات حوزه سلامت
۱. خدمات سلامت الکترونیک
تحت پوشش قرار دادن بیش از ۶۱ هزار نفر برای انجام معاینات سلامت الکترونیک در قالب ۲۰ خدمت؛ از قبیل: انجام معاینات پایه با استفاده از تخت هوشمند در مناطق صعب العبور، انجام آزمایش‌های ۲۰ گانه نظیر اندازه گیری قند و چربی خون، آنزیم‌های کبدی و ... با اعتباری معادل ۲۰ میلیارد ریال و تحت پوشش قرار گرفتن ۳۷ نقطه روستایی محروم به همراه راه اندازی ۱۰ ایستگاه تله مدیسین در این مناطق.

۲. طرح برکت خانواده
شامل پوشش هزینه‌های درمان ناباروری زوج‌های کم بضاعت ساکن مناطق محروم کشور با تشکیل کارگروه مشترک با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور شناسایی و معرفی زوج‌های مذکور به مراکز درمان طرف قرارداد که تاکنون ۱۱ هزار زوج شناسایی و ۴۵۵۲ زوج با اعتباری معادل ۱۵۰ میلیارد ریال در فرآیند درمان قرار گرفته اند از این تعداد تاکنون ۶۰۶ مورد منتج به نتیجه مثبت و تولد فرزند شده است.

۳. کمک‌های بلاعوض به بیماران صعب العلاج

در سال ۱۳۹۸ بیش از ۱۲۰۰ بیمار سرطانی و صعب العلاج با اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد ریال تحت پوشش قرار گرفته است و از ابتدای اجرای طرح بیش از ۴۱۲ میلیارد ریال برای تامین هزینه دارو و کمک به درمان ۵۰ هزار بیمار کم بضاعت پرداخت شده است این خدمات برای درمان بیماران سرطانی، مزمن و خاص است.

۴. کمک به تامین هزینه درمان کودکان ناشنوا

در سال ۱۳۹۸ در حدود هزار کودک با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال تحت پوشش قرار گرفته اند از ابتدای اجرای طرح، هزینه درمان و ارائه خدمات مربوط به کاشت حلزون گوش برای ۵۰۰۰ نفر از کودکان ناشنوا و نوگویای مادرزاد خانواده‌های محروم در سراسر کشور با اعتباری معادل ۱۵۰ میلیارد ریال پرداخت شده است.

۵. کاروان سلامت احسان

شامل طراحی، ساخت و تجهیز ۵ دستگاه تریلر کلینیک سیار عمومی و ۲ دستگهت تریلر کلینیک سیار تخصصی در زمینه‌های دندان پزشکی، شنوایی سنجی، بینایی سنجی و آزمایشگاه و ۲ دستگاه کامیونت کلینیک سیار عمومی مجهز به تجهیزات آمبولانسی، تله مدیسین و ۱۰ تخته چادر بادی بیمارستان صحرایی با ظرفیت کلی ۱۵۰ تختخواب، جهت خدمت رسانی به مناطق کم برخوردار و حاشیه شهر با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال با اجرای این طرح، تاکنون حدود ۵۰۰ هزار بیمار از خدمات درمانی بهره‌مند شده اند.


۱. پرداخت وام قرض الحسنه
از ابتدای اجرای این طرح، به منظور کمک به ازدواج، درمان، تحصیل، تامین مسکن و اشتغال، مبلغ ۹۴۰۰ میلیارد ریال وام قرض الحسنه به ۹۳ هزار نفر از افراد کم بضاعت مناطق روستایی و حاشیه شهر‌ها پرداخت شده است.

۲. حمایت از ایتام
با راه اندازی صندوق نیکوکاری برکت تاکنون ۳۶۰ میلیارد ریال برای پرداخت مستمری ماهانه به بیش از ۲۰ هزار یتیم هزینه شده است. امسال با توجه به افزایش درخواست ها، به ویژه از دو استان هدف کرمانشاه و لرستان، این تعداد به حدودا ۲۵ هزار خواهد رسید.

خدمت رسانی به زائران حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام در ایام اربعین حسینی

۱. ارائه خدمات اسکان و پذیرایی زائران

برپایی موکب در ۱۲ نقطه مختلف (۶ موکب در نقاط مرزی کشور و ۶ نقطه در کشور عراق) با ظرفیت اسکان و تغذیه ۵۰۰۰ نفر و پذیرایی از زائران در نقاط مرزی مهران، چذابه و شلمچه با ارائه ۹۰ هزار وعده غذایی در ایام اربعین حسینی (ع)

پویش‌های مردمی بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام

۱. پویش احسانه
تهیه و تامین جهیزیه برای ۱۲ هزار زوج کم بضاعت مناطق محروم با سرانه ۱۰۰ میلیون ریال برای هر جهیزیه که تمامی اجناس آن از تولیدات داخلی تهیه شده و مشارکت مردم در تامین این اعتبار در حدود ۲۵ درصد بوده است.

۲. پویش مشق احسان
تامین نوشت افزار‌های ساخت ایران برای ۵۰۰ هزار نفر از دانش آموزان مناطق کم برخوردار با اعتبار بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال که همگی فرزندان خانواده‌های کم برخوردار مناطق هدف هستند. در طی اجرای این طرح با پیوستن آستان قدس رضوی به این پویش حدود ۱۵۰ هزار بسته نوشت افزار دیگر نیز در این مناطق توزیع شده است.

۳. پویش چرخ زندگی
با مشارکت ورزشکاران، مردم و هنرمندان، ۳۰۰۰ ویلچر ساخت ایران با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال برای معلولان جسمی و ذهنی تهیه شده و از طریق شبکه خیریه‌ها گروه‌های جهادی مرتبط با بنیاد احسان توزیع شده است.

۴. پویش مردمی سفیر احسان
اعزام بیش از ۲۸۰۰ نفر از زائر اولی‌ها به کربلای معلی از مناطق کم برخوردار در ایام اربعین حسینی هزینه روادید هر زائر توسط مردم و سایر هزینه‌ها از طریق بنیاد احسان پرداخت شده است.

۵. پویش به وقت احسان
توزیع ۱۰ هزار بسته غذای گرم و ارائه خدمات درمانی به افراد نیازمند به صورت مناسبتی (در عید غدیر) و همچنین تهیه ۲۱۳ هزار بسته ارزاق و پوشاک شب عید با مشارکت گروه‌های مردمی با اعتباری ۶۰ میلیارد ریال.

۶. پوشش لیگ احسان

توزیع ۲۰۰۰ سری لوازم ورزشی شامل میز پینگ پنگ، فوتبال دستی، دروازه فوتبال، حلقه بسکتبال، انواع توپ و ... در مناطق کم برخوردار کشور با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال. همچنین با مشارکت مردم ۵۰۰ خانه ورزش احسان در مناطق کم برخوردار هدف در حال تجهیز هستند.

۷. پویش مردمی فیض احسان
پشتیبانی و تامین کتب آموزشی و کمک آموزشی دانش آموزان سال آخر، به منظور آماده سازی برای شرکت در کنکور در مناطق سیستان و بلوچستان با حمایت از ۲۰۰۰ دانش آموز و کسب رتبه‌های برتر کنکور.

۸. پویش مهارت احسان
بهره جویی از مشارکت متخصصین شرکت مادر تخصصی تولید برق حرارتی به منظور تعمیر تاسیسات منازل آسیب دیده و رفع عیوب ناشی از حوادث سیل در مناطق گمیشان و پل دختر؛ خدمت رسانی به ۴۲۵ منزل آسیب دیده و تعمیر وسایل برقی منازل آسیب دیده.

۹. پویش مردمی ققنوس
تامین وسایل گرمایشی ایرانی استاندارد و ایمن در ۲۰۰۰ کلاس درس مدارس ابتدایی استان سیستان و بلوچستان با مشارکت مردم و جمعیت هلال احمر با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال که همچنان در حال اجراست.

افتتاح قرارگاه خدمت رسانی جهادی، امدادی و خدمت رسانی در ۱۰ استان کشور

به منظور تسریع در خدمت رسانی به هنگام بحران مقرر شده است این قرارگاه‌ها در استان‌های معین ایجاد شوند تا در مواقع بروز بحران کلیه عملیات اجرایی را برعهده بگیرند.

برای راه اندازی این مراکز ضمن ساخت سوله‌های مجهز و استاندارد، امکانات اولیه لازم اعم از مواد غذایی، دارویی، پوشاک و وسایل مربوط به اسکان موقت برای حداقل ۱۰۰ هزار نفر با اعتباری بالغ بر هزار میلیارد ریال در نظر گرفته شده است. این سوله‌ها در استان‌های سیستان و بلوچستان، اصفهان، خوزستان، آذربایجان شرقی، کرمانشاه، فارس، کرمان، تهران، مازندران و خراسان رضوی واقع اند و تاکنون مراکز تهران، سیستان و بلوچستان، فارس، مازندران و خوزستان به بهره برداری رسیده اند.

پیشرفت روستایی و منطقه‌ای احسان
مدیریت پیشرفت روستایی و منطقه ای، با هدف تهیه الگوی بومی و مبتنی بر ارزش‌های اسلامی – ایرانی برای ایفای نقش اثربخش و کارآمد ستاد اجرایی فرمان امام ذیل بنیاد احسان ایجاد شده است تا با هماهنگی چهار زیر مجموعه ستاد اجرایی و با مشارکت جوامع محلی و استفاده از ظرفیت دانش کشور، به گفتمان سازی، مدل سازی، الگوسازی برای پیشرفت و شتاب دهی رشد مناطق محروم، مستضعف و کم برخوردار و رفع یا کاهش اثر کانون‌های آسیب زا در مناطق آسیب پذیر اجتماعی بپردازد.

طرح پیشرفت محله شهید هرندی

در راستای اجرای این طرح فعال سازی ۱۵ مسجد با تقویت و استقرار ۱۵ تیم و روحانی جهادی و انقلابی با تعریف ماموریت‌های اجتماعی، فرهنگی، عمرانی و اشتغال زایی در دستور کار قرار گرفته و اقدامات زیر آغاز شده است:
-ساخت و راه اندازی سه درمانگاه مجهز احسان در کنار دو مسجد فعال محله
-ارائه خدمات تله مدیسین و پرونده الکترونیک سلامت با محوریت مساجد محله
-راه اندازی حداقل ۲۵۰ شغل اجتماع محور تا پایان سال ۱۳۹۸
-راه اندازی قرارگاه جهادی مردمی احسان در محله
-به کارگیری خدمات سایر دستگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط در این منطقه با هدف هم افزایی
-اعزام سه کاروان زائر اولی به عتبات عالیات
-سرکشی به ۷۰ خانواده شهید محله و مرمت و بهسازی تعدادی از بیوت شهدا
-مرمت و بازسازی ۱۵ مسجد و ساختمان محل تجمع گروه‌های مردمی
تاکنون اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال برای ساماندهی این امور اختصاص یافته است.

قرارگاه جهادی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام

این قرارگاه با ارائه خدمات حمایتی به ۱۲۰۰ گروه جهادی، در حدود ۷۵ هزار جهادگر را تحت پوشش‌های حمایتی خود قرار داده است تا در حوزه‌های عمرانی، فرهنگی، اجتماعی و اشتغال زایی خدمات بهتری ارائه دهند.

این قرارگاه تاکنون با حمایت از ۳۱۹ گروه شامل ۳۰۹۰ جهادگر در استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی، رضو و جنوبی، آذربایجان غربی و شرقی، چهارمحال و بختیاری و کرمانشاه، به خدمت رسانی در زمان بروز بحران‌ها و حوادث طبیعی پرداخته است.

مهمترین اقدامات انجام شده
-ساخت ۱۲۰ خانه محروم و نیازمند
-تعمیر و مرمت ۱۵۰۰ باب خانه محروم و نیازمند
-ارائه خدمات پزشکی و دندان پزشکی به ۱۲۰ هزار نفر از مردم مناطق کمتر برخوردار
-اجرای ۶۰ پروژه آبرسانی در مناطق کمتر برخوردار
-توزیع ۱۱ هزار بسته غذایی در مناطق محروم
-اجرای ۳۰۰ برنامه فرهنگی آموزشی در مناطق محروم
-کمک به اشتغال به تحصیل ۴۰۰ نفر دانش آموز بازمانده از تحصیل

پلت فرم دنیای احسان
سامانه‌ای برای ثبت و شناسایی گروه‌های فعال مردمی است که با ابزار‌هایی از جمله جمع سپاری مالی پروژه ها، پوشش اخبار فعالیت‌های انجام شده، آموزش، و ارزیابی فعالیت گروه‌های مردمی، در حال تسهیل شبکه سازی آنهاست.

سامانه احسان

فروشگاه اینترنتی سامانه احسان تلاش دارد با توجه به حفظ کرامت انسانی و افزایش مشارکت اجتماعی متناسب با سلایق مختلف، خدماتی از قبیل: تهیه جهیزیه، پوشاک، نوشت افزار و ... را برای تمامی افراد نیازمند شناسایی شده، فراهم آورد.

راه اندازی و تقویت محور‌های نوآورانه و کارآفرینی اجتماعی
بنیاد احسان در راستای ایجاد و تقویت بنیان‌های نوآورانه و کارآفرینی در حوزه‌های اجتماعی، بازو‌هایی اجرایی ایجاد کرده و در تلاش است این گروه‌های مردمی را در زمینه‌های ذیل فعال نماید:
صندوق حمایت و سرمایه گذاری خطرپذیر
آزمایشگاه آسیب‌های اجتماعی
شتاب دهنده فعالیت‌های اجتماعی
پیچ خط مشی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: احسان ستاد اجرایی فرمان امام رویکرد بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام اعتباری بالغ سیستان و بلوچستان مناطق کم برخوردار میلیارد ریال پرداخت شده گروه های مردمی خدمت رسانی اجرای این طرح تحت پوشش قرار ارائه خدمات مناطق محروم راه اندازی هزار بسته کم بضاعت سال ۱۳۹۸ هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۷۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپاه حضرت ولیعصر به وجود افراد فعال و جهادی نیازمند است

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) در مراسم تودیع و معارفه جانشین جدید فرماندهی این سپاه گفت: سپاه حضرت ولیعصر به وجود افراد فعال و جهادی نیازمند است تا بتواند اقدامات گسترده خود در زمینه اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را به پیش ببرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز،  مراسم تودیع و معارفه جانشین جدید فرماندهی سپاه  حضرت ولی عصر(عج) استان خوزستان با حضور مسئولان و سران عشایر و اقوام بزرگ خوزستان  برگزار شد.

سردار پاسدار حسن شاهوارپور، فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج)  ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات و فعالیت‌های سردار باقری جانشین سابق سپاه گفت: سردار فلاحی جانشین جدید فرماندهی سپاه خوزستان اقدامات مهم و ارزنده‌ای برای خوزستان انجام داده است.

وی با بیان اینکه سردار فلاحی برای جانشینی سمت فرماندهی سپاه حضرت ولیعصر (عج) ارزشمند است، افزود: سپاه حضرت ولیعصر به وجود افراد فعال و جهادی نیازمند است تا بتواند اقدامات گسترده خود در زمینه اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را به پیش ببرد و برای نظام اسلامی موثر واقع شود.

سرتیپ شاهوارپور یادآور شد: همچنین طی همین آیین سرهنگ مکوندی به عنوان دژبان کل تعیین شد تا نظم را در سراسر مکان‌های نظامی سپاه در خوزستان برقرار کند.

 سردار سرتیپ دوم پاسدار مسعود فلاحی ، جانشین فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان نیز گفت: امیدوارم بتوانم سرباز خوبی در جایگاه جدید خود در سپاه باشم.

 وی افزود: جایگاه فرماندهی و جانشینی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با جایگاه‌های دیگر سازمان‌های نظامی کشور و دنیا تفاوت خاص خود را دارد.

سردار فلاحی گفت: این جایگاه در سپاه بازگشتی ندارد و هر کسی وارد آن شود، در جلوی نیروها قرار می‌گیرد و دیگران را هم مانند واقعه عاشورا به حضور در میدان دعوت می‌کند.

وی در ادامه افزود: سپاه حضرت ولیعصر (عج) چه در حوزه اجتماعی و فرهنگی و محرومیت‌زدایی نامی همیشه درخشان دارد لذا انتظار می‌رود بتوانیم سرباز خوبی باشیم.

جانشین سابق فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان نیز گفت: خداوند را شاکر هستم که در سنگر دیگری در خدمت مردم غیور و شهیدپرور استان لرستان هستیم.

سردار نعمت الله باقری با بیان اینکه 28سال سرباز مردم خوزستان بوده‌ام، افزود: خدا را شاکر هستم که این توفیق را به من داد تا در این استان به عنوان خادم و سرباز این مردم  خدمت‌رسانی کنم.

 سردار باقری با اشاره به اینکه خدمت کردن به مردم در خوزستان جزو اولویت های اول و مهم  من بود، گفت: امروز هم در استان لرستان برای خدمت‌رسانی به مردم این استان آماده هستیم.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری یادآور شد: امروز بهترین جهاد خدمت کردن به مردم است.

به گزارش تسنیم، با حکم حسین سلامی؛ فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار نعمت الله باقری به عنوان فرمانده سپاه 57 حضرت ابوالفضل (ع) لرستان منصوب شد.

سردار باقری پیش از این به عنوان جانشین سپاه استان خوزستان انجام وظیفه می‌کرد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت امام خمینی(س): دشمنان امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند/ توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سپاه حضرت ولیعصر به وجود افراد فعال و جهادی نیازمند است
  • اعلام برنامه‌های حرم حضرت معصومه (س) به‌مناسبت دهه کرامت
  • بسیج‌ سازندگی در عرصه‌های مورد نیاز کشور خوش درخشیده است
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال زنجان در نذر سلامت با قرارگاه جهادی الکفیل
  • امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت
  • ناشنوایان با آموزش صحیح و شناخت صحنه در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند
  • استقرار ناوگان امور اجرایی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم
  • باید با روحیه جهادی، پیوسته دغدغه رفع مشکلات مردم را داشته باشیم