Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24 - آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا ( کووید ۱۹) در سراسر جهان که سازمان بهداشت جهانی آن را به عنوان پدیده‌ای «همه گیر» شناسایی و اعلام کرد به نقل از رسانه‌های معتبر و گزارش‌های دفاتر ایرنا در خارج از کشور و گروه‌های خبری مناطق ایرنا، این آمار با دریافت آخرین گزارش‌ها به روز رسانی می‌شود.

مبتلایان فوت‌شدگان بهبودیافتگان ۳,۴۰۱,۰۰۲ ۲۳۹,۶۰۲ ۱,۰۸۱,۵۹۹

  

 کشورهای دارای بالاترین آمار کرونا  آمریکا ابتلا فوت

۱,۱۳۱,۴۵۲

۶۵,۷۷۶ بهبودیافتگان ۱۶۱,۵۶۳ اسپانیا ابتلا فوت ۲۴۲,۹۸۸ ۲۴,۸۲۴ بهبود یافتگان ۱۴۲,۴۵۰ ایتالیا ابتلا فوت ۲۰۷,۴۲۸ ۲۸,۲۳۶ بهبودیافتگان ۷۸,۲۴۹ انگلیس ابتلا فوت

۱۷۷,۴۵۴

۲۷,۵۱۰

بهبودیافتگان - فرانسه ابتلا فوت ۱۶۷,۳۴۶

۲۴,۵۹۴

بهبود یافتگان ۵۰,۲۱۲ آلمان ابتلا فوت ۱۶۴,۰۷۷ ۶,۷۳۶ بهبود یافتگان ۱۲۶,۹۰۰ ترکیه ابتلا فوت ۱۲۲,۳۹۲ ۳,۲۵۸ بهبود یافتگان ۵۳,۸۰۸ روسیه ابتلا فوت ۱۱۴،۴۳۱ ۱،۱۶۹ بهبود یافتگان ۱۳،۲۲۰ ایران ابتلا فوت ۹۵،۶۴۶ ۶۰۹۱ بهبود یافتگان ۷۶،۳۱۸ برزیل ابتلا فوت ۹۲,۲۰۲ ۶,۴۱۲ بهبود یافتگان

۳۸,۰۳۹

 اروپا و آمریــکا  نام کشور ابتلا فوت شدگان بهبود یافتگان کانادا ۵۴,۷۸۴ ۳,۳۸۷ ۲۲,۰۹۵ بلژیک ۴۹,۰۳۲ ۷,۷۰۳ ۱۱,۸۹۲ هلند ۳۹,۷۹۱ ۴,۸۹۳ - سوئیس ۲۹,۷۰۵ ۱,۷۵۴ ۲۳,۹۰۰ پرو ۴۰,۴۵۹ ۱,۱۲۴ ۱۱,۱۲۹ پرتغال ۲۵,۳۵۱ ۱,۰۰۷ ۱,۶۴۷ اکوادور ۲۶,۳۳۶ ۱,۰۶۳ ۱,۹۱۳ ایرلند ۲۰,۸۳۳ ۱,۲۶۵ ۱۳,۳۸۶ سوئد ۲۱,۵۲۰ ۲,۶۵۳ ۱,۰۰۵ اتریش ۱۵,۵۳۱ ۵۸۹ ۱۳,۱۱۰ مکزیک ۲۰,۷۳۹ ۱,۹۷۲ ۱۲,۳۷۷ شیلی ۱۷,۰۰۸ ۲۳۴ ۹,۰۱۸ رومانی ۱۲,۵۶۷ ۷۴۴ ۴,۳۲۸ لهستان ۱۳,۱۰۵ ۶۵۱ ۳,۴۹۱ اوکراین ۱۰,۸۶۱ ۲۷۲ ۱۴۱۳ دانمارک ۹,۳۱۱ ۴۶۰ ۶,۷۲۹ نروژ ۷,۷۸۳ ۲۱۰ ۳۲ جمهوری‌چک ۷,۷۳۷ ۲۴۰ ۳,۳۷۲ فنلاند ۵,۰۵۱ ۲۱۸ ۳,۰۰۰ آژانتین ۴,۵۳۲ ۲۲۵ ۱,۲۹۲ لوکزامبورگ ۳,۸۰۲ ۹۲ ۳,۲۱۳ یونان

۲,۶۱۲

۱۴۰ ۱,۳۷۴ کوبا ۱,۵۳۷ ۶۴ ۷۱۴ آلبانی ۷۸۲ ۳۱ ۴۸۸ جامائیکا ۴۲۲ ۸ ۲۹ ونزوئلا

۳۳۳

۱۰ ۱۴۲

  

  خاورمیانه و آفریقا  نام کشور ابتلا فوت شدگان بهبود یافتگان عربستان سعودی ۲۴,۰۹۷ ۱۶۹ ۳,۵۵۵ فلسطین اشغالی ۱۶,۱۰۱ ۲۲۵ ۹,۱۵۶ قطر ۱۴,۰۹۶ ۱۲ ۱,۴۳۶ امارات ۱۳,۰۳۸ ۱۱۱ ۲,۵۴۳ مصر ۵,۸۹۵ ۴۰۶ ۱,۴۶۰ آفریقای جنوبی

۵,۹۵۱

۱۱۶ ۲,۳۸۲ مغرب ۴,۵۶۹ ۱۷۱ ۱,۰۸۳ الجزایر ۴,۱۵۴ ۴۵۳ ۱,۸۲۱ کویت ۴,۳۷۷ ۳۰ ۱,۶۰۲ بحرین ۳,۱۷۰ ۸ ۱,۵۵۵ عمان ۲,۴۴۷ ۱۱ ۴۹۵ عراق ۲,۱۵۳ ۹۴ ۱,۴۱۴ نیجریه ۲,۱۷۰ ۶۸ ۳۵۱ ساحل‌عاج ۱,۳۳۳ ۱۵ ۵۹۷ لبنان ۷۲۹ ۲۴ ۱۹۲ فلسطین ۳۵۳ ۲ ۷۶ اردن ۴۵۹ ۹ ۳۶۴ سودان ۵۳۳ ۳۶ ۴۶ لیبی ۶۳ ۳ ۱۸ سوریه ۴۴ ۳ ۲۷ یمن ۷ ۲ ۱

  

 آسیا و اقیانوسیه  نام کشور ابتلا فوت شدگان بهبود یافتگان چین ۸۲,۸۷۵ ۴,۶۳۳ ۷۷,۶۸۵ هند ۳۷,۲۵۷ ۱,۲۲۳ ۱۰,۰۰۷ سنگاپور ۱۷,۱۰۱ ۱۶ ۱,۲۶۸ پاکستان ۱۸,۱۱۴ ۴۱۷ ۴,۷۱۵ ژاپن ۱۴,۳۰۵ ۴۵۵ ۲,۹۷۵ کروه‌جنوبی ۱۰,۷۸۰ ۲۵۰ ۹,۱۲۳ اندونزی ۱۰,۵۵۱ ۸۰۰ ۱۵۹۱ فیلیپین ۸۷۷۲ ۵۷۹ ۱,۰۸۴ استرالیا ۶,۷۶۷ ۹۳ ۵,۷۴۵ بنگلادش ۸,۲۳۸ ۱۷۰ ۱۷۴ مالزی ۶,۰۷۱ ۱۰۳ ۴,۲۱۰ تایلند ۲,۹۶۰ ۵۴ ۲,۷۱۹ قزاقستان ۳۵۵۱ ۲۵ ۸۶۶ آذربایجان ۱,۸۵۴ ۲۵ ۱,۳۶۵ زلاندنو ۱,۴۷۹ ۱۹ ۱,۲۵۲ افغانستان ۲,۳۳۵ ۶۸ ۳۱۰ سریلانکا ۶۹۰ ۷ ۱۶۲ تایوان ۴۲۹ ۶ ۳۲۴ ویتنام ۲۷۰ ۰ ۲۱۹ مالدیو ۴۹۱ ۱ ۱۷ برونئی ۱۳۸ ۱ ۱۲۴ نپال ۵۹ ۰ ۱۶ مغولستان ۳۸ ۰ ۱۰ بوتان ۷ ۰ ۵

                       

اخبار خاص کرونا و پیامدهای آن

** ویروس کرونا موسوم به « کوید ۱۹»  اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

** «تدروس آدهانوم» مدیر کل سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی خبری تاکید کرد که اگرچه واژه «همه‌گیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.

** « دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا علت شیوع ویروس کرونا در ایالات متحده را مسافران ورودی از اروپا دانست و گفت: ورود تمام مسافران از اروپا به آمریکا به استثنای انگلیس برای مدت ۳۰ روز ممنوع می‎شود.

**«شارل میشل» رییس شورای اروپا و «اورسولا فون در لاین» رییس کمیسیون اروپا دراعتراض به تصمیم ترامپ برای جلوگیری از ورود مسافر از اروپا به ایالات متحده با صدور بیانیه ای مشترک ، این تصمیم را « یکجانبه و بدون مشورت» توصیف و تاکید کردند که کرونا یک «بحران جهانی است که به هیچ قاره‌ای محدود نیست و مقابله با آن مستلزم همکاری است، نه اقدام یکجانبه.»

** «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل متحد نوشت:تحریم‌های آمریکا بر تجارت قانونی و  پیش شرط های اخیر مقامات ایالات متحده برای ممانعت از فروش دارو، تجهیزات پزشکی و کالاهای بشردوستانه، تلاش‌ها برای مبارزه با کرونا در ایران را با موانع جدی مواجه کرده است.

**خانم «کریستالیناگئورگیوا» رئیس صندوق بین المللی پول در بیانیه ای رسمی به طور صریح اعلام کرد که جامعه بین الملل از صندوق بین المللی پول خواسته تا با ابزارهای مالی خود به کمک کشورهای درگیر با شیوع ویروس کرونا بشتابد و پشتیبانی ها را در قالب کمک های مالی اضطرای به میزان ۵۰ میلیارد دلار اعطا کند.

** «عبدالناصر همتی» ییس کل بانک مرکزی پنجشنبه ۲۲ اسفندماه ۹۸ در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام نوشت که در نامه ای به رئیس صندوق بین المللی پول تاکید کردم که براساس اعلان رسمی شما برای پشتیبانی از اعضاء، از جمله ایران و با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا در کشورمان و ضرورت تداوم پر قدرت اقدامات پیشگیری، درمان و مقابله با آثار اقتصادی آن، با توجه به میزان سهمیه جمهوری اسلامی ایران در صندوق، خواستار بهره مندی از«تسهیلات تأمین مالی سریع، RFI » در حدود ۵ میلیارد دلار می باشیم و امیدوارم صندوق به این مسئولیت خود در حوزه وظایفش بسرعت عمل کند.

** دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا سرانجام مجبور شد در آمریکا به دلیل شیوع گسترده کرونا اعلام وضعیت اضطراری کند و خود آزمایش ابتلای به کرونا دهد که البته پزشک او در نامه تایید کرد که نتیجه منفی بوده است.

** با گسترش شیوع ویروس کرونا در قاره اروپا سازمان بهداشت جهانی بعداز فروکش بحران در چین اعلام کرد که اروپا به کانون بحران کرونا تبدیل شده است.

** ترامپ بعداز اعلام سازمان بهداشت جهانی سفر شهروندان اروپایی به آمریکا را برای مدت ۳۰ روز ممنوع اعلام کرد که این اقدام او واکنش متقابل اروپایی ها را بدنبال داشت.

** رسانه های آمریکایی اعلام کردند که محققان این کشور نخستین واکسن کرونا را بر روی نمونه انسانی آزمایش کردند.

** چهاردهم فروردین ماه ۱۳۹۹ در سراسر جهان آمار ابتلای به کرونا از مرز یک میلیون تن، آمار فوت شدگان از مرز ۵۰ هزار تن و آمار بهبود یافتگان از مرز ۲۰۰ هزار تن گذشت در حالی که آمریکا در صدر قرار دارد.

منبع:ایرنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: ویروس کرونا شیوع ویروس کرونا فوت شدگان بهبود بهبود یافتگان ابتلا فوت ۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۷۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید

امتداد - کارشناس اقتصادی با اشاره به بهبود وضعیت ارزی کشور، بر ضرورت افزایش اختیارات بانک مرکزی تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، فرهنگ حسینی؛ کارشناس اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایبنا با اشاره به اهمیت سیاست تثبیت بانک مرکزی؛ اظهار کرد: مدیریت انتظارات تورمی دو بال دارد که بال اول سیاست‌های پولی بانک مرکزی و بال دوم مربوط به سایر بخش‌های دولت است که از طریق سازمان برنامه و بودجه پیگیری می‌شود.

این تحلیل گر اقتصادی بیان داشت: در یکی دو سال گذشته بانک مرکزی واکنش سریع به تحولات بازار داشته است، یعنی به جای مخالفت و یا برخورد‌های سلبی سعی می‌کند با مدیریت انتظارات و عرضه به قیمت بازار و نه به صورت ایجاد سهمیه و یا رانت تقاضا‌ها را مدیریت کند.

حسینی افزود: شاهد بودیم که بانک مرکزی با یک فرایند نظام‌مند سکه و شمش طلا را در مرکز مبادله عرضه کرد تا بتواند جریان پول و نرخ دلار را مدیریت کند. با توجه به این که در این عرضه‌ها قیمت‌ها اندکی پایین‌تر از قیمت بازار کشف شد جذابیتی ایجاد کرد تا نقدینگی در دست مردم به سمت این طلا‌ها حرکت کند.

وی ابراز کرد: از طرفی بانک مرکزی به سرعت به نرخ بهره واکنش نشان داد و آن را مدیریت کرد یعنی تلاش کرد پول‌های سیار که انگیزه‌های سفته بازی در آن وجود ندارد با نرخ بهره بالاتر تثبیت شوند و نقدینگی به تسهیلات میان مدت و بلند مدت منتقل شود در نهایت عملاً این پول‌ها از تقاضای‌های سفته بازی خارج شدند.

به گفته این فعال اقتصادی، در حال حاضر کسری بودجه موجب شده است تا کف تورم از ۱۰ درصد به ۲۰ درصد افزایش پیدا کند و تا زمانی که مجلس و دولت در زمینه کسری بودجه قدم برندارند این مسئله قابل حل نیست.


بدهی بانک‌های تجاری به بانک مرکزی

حسینی تصریح کرد: در سال‌های اخیر اتفاقات خوبی در نظام بانکی رخ داده است، اما همچنان بانک‌های ناترازی داریم که نیاز است اصلاح ساختار آن‌ها پیگیری شود. در عین حال «بانک‌های دارایی‌محور» داریم که با نگهدارای دارایی‌ها باعث ناترازی خود شده اند و از بانک مرکزی استقراض کرده اند و عملاً موجب خلق پول شده اند، به طوری که بخش عمده پایه پولی مربوط به بدهی بانک‌های تجاری به بانک مرکزی است که در نهایت عامل به وجود آورنده تورم در کشور است.

ملک داری بانک‌ها موجب ناترازی شدید

این کارشناس بازار سرمایه با تاکید بر این که «ملک‌داری از بنگاه‌داری بانک‌ها بدتر است»، گفت: بنگاه‌داری در اقتصاد مولد شکل می‌گیرد، اما بانک‌هایی که املاک نگهداری می‌کنند به اقتصاد مولد ورود نکرده‌اند، در نتیجه ملک‌داری بانک‌ها موجب ناترازی شدید می‌شود و هر ماه پایه پولی را افزایش می‌دهد.

این تحلیل گر اقتصادی بیان کرد: امروز رشد پایه پولی ناشی از فروش ارز دولت به بانک مرکزی نیست، حتی این عدد منفی است، یعنی بانک مرکزی به منابعی که قبلاً به آن دسترسی نداشته، دسترسی پیدا کرده است و موفق شده وضعیت ارزی مناسبی را فراهم کند.

بانک مرکزی انگیزه‌های سفته بازی را کاهش داد

حسینی با اشاره به این که بانک مرکزی موفق شده است نرخ رشد نقدینگی را از حدود ۴۰ درصد به ۲۴.۳ درصد و نرخ رشد پایه پولی را از ۴۵ درصد به کمتر ۲۹.۴ درصد کاهش دهد، گفت: برای این که ریشه تورم را کنکاش کنیم باید روند میان مدت پایه پولی و نقدینگی را بررسی کنیم. به طور منطقی تورم در میانه یکی از این دو قرار دارد و یا این که زود به این عدد خواهد رسید.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: در دو سه سال اخیر مشاهده کردیم هر موقع دولت و بانک مرکزی کمک کردند پایه پولی را کاهش دهند در ماه‌های بعد تورم نیز ریزش کرد. در نتیجه با ادامه کاهش این دو متغیر پولی انتظار داریم نرخ تورم به سطوح ۲۰ درصد بازگردد، چون ۲۰ درصد سطوح میانگین تاریخی نرخ تورم در کشور است.

این فعال اقتصادی عنوان کرد: نرخ تورم و نرخ رشد پایه پولی که در فصل آخر روی داده، نزدیک به میانگین تاریخی است در نتیجه انتظار داریم تورم به آرامش رسیده و به سطح تاریخی خود بازگردد و اگر تورم بتواند به زیر ۳۰ درصد برسد، انگیزه‌های سفته بازی به شدت کاهش پیدا خواهد کرد، یعنی افرادی که پول‌های خود را سپرده گذاری می‌کنند، عملاً حفظ قدرت پول خواهند داشت و یا این که می‌توانند اندکی افزایش قدرت برایشان ایجاد نماید. این افزایش قدرت پول موجب خواهد شد تا این افراد دیگر انگیزه‌ای برای انجام فعالیت‌های سفته بازانه مانند خرید دلار، طلا، مسکن، زمین و خودرو نداشته باشند.

وی اضافه کرد: در اواخر سال گذشته بانک مرکزی با انتشار اوراق ۳۰ درصدی موجب شد تا سود سپرده را به تورم نزدیک کند و در یک مرحله انگیزه‌های سفته بازارنه را از بین ببرد. در ادامه با کاهش نرخ رشد پایه پولی و کاهش نرخ تورم، انگیزه‌های سفته بازای از بین خواهد رفت. این موضوع به این معنی است که آرامش در فضای اقتصادی را در فصول آینده خواهیم داشت.

سیاست‌های بانک مرکزی مانع خروج ارز از کشور

این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به نوسان نرخ ارز گفت: برخی‌ها معتقد هستند که افزایش نرخ دلار عامل تورم است و برخی دیگر تورم را عامل افزایش نرخ ارز می‌دانند، این دو گروه مستندات علمی قوی برای عقیده خود دارند.

حسینی عنوان کرد: در سال گذشته که تورم ۳۰ تا ۴۰ درصدی داشته ایم، نرخ ارز هم باید به همین میزان افزایش می‌یافت، اما نرخ ارز به این میزان افزایش نیافت. چند عامل بر این موضوع تاثیر گذار بود؛ اول این که جلو خروج ارز از کشور گرفته شد و دوم این که صادرات کشور تقویت شد. در خصوص صادرات تلاش‌های زیادی برای تسریع و تسهیل صادرات گرفته شد، به طوری که هر موقع صادرات کند شد، خیلی سریع قوای مربوطه ورود کرده و تعرفه‌ها را اصلاح کردند.

 

وی اضافه کرد: دسترسی بانک مرکزی به ارز بهبود یافت و همچنین با وجود اتفاقاتی که در عراق روی داد، در آخرین روز‌های اسفند ماه ۱۴۰۲ این مسائل از بین رفت.

این فعال اقتصادی بیان کرد: در عین حال بانک مرکزی برای جلوگیری از خروج ارز از کشور چند اقدام انجام داد که شامل ایجاد یک مکانیزم بهتر در بازار ارز، متشکل شدن بازارها، رصد حساب صرافی‌های غیر مجاز، کوچک‌تر کردن بازار سیاه و بازار غیر رسمی و… بود.

این تحلیلگر اقتصادی تصریح کرد: عواملی که ذکر شد موجب شد نرخ ارز کمتر از تورم رشد کند و همچنین موجب شد تا پرش دلار از بین برود و در نتیجه شاهد وضعیت بهتری در بازار ارز نسبت به سایر بازار‌ها هستیم به طوری که می‌توان بازار ارز را در یک سطح منطقی حفظ کرد.

وی اضافه کرد: سیاست‌های پولی و به خصوص رویداد‌هایی که در نرخ بهره روی داد موجب شد تا تقاضا‌ها از سمت ارز دور شود.

 ضرورت افزایش اختیارات بانک مرکزی

حسینی با اشاره به قانون جدید بانک مرکزی و تاثیر آن بر ثبات اقتصادی گفت: از قانون اولیه بانک مرکزی حدود ۶۰ سال می‌گذرد و نظام بانکی در این دوره تغییرات زیادی را تجربه کرده است؛ مانند بال ۱، بال ۲، بال ۳، بحران‌های اقتصادی و…، اما در کشور ما به دلیل این که درآمد‌های نفتی داشتیم و بدهی‌های ارزی ما نیز اندکی بود، درگیر بحران‌های جهانی نشدیم. 

وی اضافه کرد: در حال حاضر نظام بانکی تغییر کرده و نظارت‌ها و مقررات بهبود یافته است، بنابراین نیاز بود تا بانک مرکزی کشورمان اختیاراتی نزدیک به بانک‌های مرکزی دنیا داشته باشد.

این فعال اقتصادی عنوان کرد: اگر بپذیریم که وظیفه بانک مرکزی کنترل تورم، اشتغال و حفظ رشد اقتصادی است، به این نتیجه می‌رسیم که این بانک باید اختیارات معقول داشته باشد، یعنی رشد اقتصادی از مسیر نظام مالی می‌گذرد و مسیر کنترل تورم، مدیریت سپرده‌های بانکی و نقدینگی است.

این تحلیل گر بازار‌های مالی با اشاره به این که افزایش اختیارات بانک مرکزی بسیار دیر محقق شد و باید ۲۰ سال پیش و گام به گام افزایش اختیارات بانک مرکزی کامل می‌شد، گفت: حجم عدم رعایت مقررات در نظام بانکی بالا است، زیرا هم قوانین نواقص زیادی دارند و باید این نواقص از بین برود و هم این که نهاد‌های موازی وجود دارد که درباره سیاست‌های بانک مرکزی و سیاست‌های شورای پول و اعتبار تصمیم گیری می‌کنند.

این کارشناس اقتصادی بیان کرد: افزایش اختیارات بانک مرکزی و مطالبه انتظاراتی که از آن وجود دارد، دو اصلی است که باید پیگیری شود. همچنین لازم است اختیارات بانک مرکزی بهبود پیدا کند تا بتواند خیلی موثر‌تر با بانک‌های ناتراز برخورد کند و این موضوع می‌تواند یکی از برنامه مهم اقتصادی برای سال ۱۴۰۳ باشد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تراز آبی دریاچه ارومیه ۱۵ سانتی‌متر افزایش یافت
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • اسطوره گزارشگری WWE از بهبود وضعیت سلامتی خود خبر داد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ذوب‌آهن به‌دنبال بهبود آمار تقابل با استقلال
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید