Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@07:22:46 GMT

افزایش تولید ۲۱ کالای منتخب صنعتی در سال ۹۸

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۹۸۱۷۵

افزایش تولید ۲۱ کالای منتخب صنعتی در سال ۹۸

جدیدترین آمار منتشره از سوی وزارت صمت نشان می‌دهد که از بین ۲۹ کالای منتخب صنعتی تولید ۲۱ کالا در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال ۱۳۹۷ افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، بر اساس این آمار، از بین ۲۱ کالای منتخب صنعتی که تولید آن‌ها افزایشی بوده، سه کالا یعنی، انواع پایپوش، کارتن و چرم، زیر یک درصد افزایش تولید داشتند که می‌توان گفت تولید آن‌ها در سال ۹۸ تقریبا تغییری نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین طی ۱۲ ماهه سال ۹۸ افزایش تولید هشت محصول صنعتی شامل لاستیک خودرو، انواع کاغذ، فیبر، پتروشیمی، نخ سیستم پنبهای و ترکیبی الیاف مصنوعی، یخچال و فریزر، تلویزیون و کولر آبی، نیز کمتر از 10 درصد بوده است. بنابراین تولید ۱۰ محصول در سال گذشته نسبت به سال ۹۷ بیش از ۱۰ درصد افزایش داشته که از بین آن‌ها سه کالا بیش از ۲۰ درصد و دو کالا هم بیش از ۳۰ درصد افزایش تولید داشتند.

بیشترین افزایش تولید در سال ۹۸ مربوط به سموم دفع آفات نباتی بوده که تولید آن با ۳۷.۲ درصد افزایش از ۲۶ هزار و ۷۰۰ تن در سال ۹۷ به ۳۶ هزار و ۶۰۰ تن در سال ۹۸ رسیده است.

بعد از این محصول نیز تولید ماشین لباس‌شویی و وانت با ۳۲ و درصد افزایش نسبت به سال ۹۷، بیشترین افزایش تولید را به خود اختصاص دادند. به‌طوری که در سال ۹۸ به ترتیب۷۳۲ هزار و ۲۰۰ دستگاه ماشین لباس‌شویی و  ۶۶ هزار و ۸۰۰ دستگاه وانت تولید شده است. همچنین بر اساس آمارها در سال ۹۸ بیش از ۴۸ میلیارد عدد داروی انسانی تولید شده که نسبت به تولید ۳۹ میلیارد عدد در سال ۹۷ حدود ۲۳.۷ درصد افزایش داشته است.

سه گروه کالایی با بیشترین کاهش تولید

در این میان تولید کامیون-کامیونت-کشنده، اتوبوس-مینی‌بوس-ون و کمباین به ترتیب ۵۵.۳، ۴۵.۷ و ۳۹.۷ درصد در سال گذشته نسبت به سال ۹۷ کاهش تولید داشتند و بیشترین کاهش تولید را در بین کالاهای منتخب صنعتی به خود اختصاص دادند و در سال ۹۸ به ترتیب ۴۵۰۵، ۱۹۷۲ و ۴۲۹ دستگاه از این سه محصول تولید شده است.

از تولید لوازم خانگی چه خبر؟

در سال ۹۸ تولید انواع لوازم خانگی نسبت به سال ۹۷ افزایش داشته، به طوری‌که تولید ماشین لباس‌شویی با ۳۲ درصد افزایش به ۷۳۲ هزار و ۲۰۰ دستگاه، یخچال و فریزر با ۷.۸ درصد افزایش به بیش از یک میلیون و ۱۶۸ هزار دستگاه، تلویزیون و کولر آبی هم با ۶.۳ درصد افزایش به ترتیب به ۸۲۵ هزار و ۴۰۰ و ۹۰۴ هزار و ۹۰۰ دستگاه رسیده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تولید کالای منتخب صنعتی نسبت به سال ۹۷ افزایش تولید درصد افزایش منتخب صنعتی سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۸۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت

به گزارش خبرگزاری مهر، در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور (بر مبنای ۱۰۰=۱۳۹۵) برابر با ۱۳۷۹.۹ بوده‌است که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۴.۱ درصد کاهش و نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵۱.۸ درصد افزایش یافته‌است. در ماه مورد بررسی میانگین شاخص قیمت در ۱۲ ماه منتهی به ماه جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) ۵۷.۸ درصد افزایش یافته‌است.

کاهش تورم ماهانه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به ۴.۱- درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۲.۰- درصد)، ۲.۱ واحد درصد کاهش یافته‌است. در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، بیشترین میزان افزایش قیمت مربوط به قلم «مرغ حذفی» (۱.۶ درصد) و بیشترین میزان کاهش قیمت مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۱.۱- درصد) است.

کاهش تورم نقطه به نقطه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵۱.۸ درصد بوده‌است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۵۸.۴ درصد) ۶.۶ واحد درصد کاهش داشته‌است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری‌های صنعتی به ازای تولید قلم‌های خود در داخل کشور، در اسفند ماه ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۵۱.۸ درصد افزایش دارد. در بین قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم «کود» (۲۴.۵ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۲۹.۲ درصد) است.

کاهش تورم سالانه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در داخل کشور در ۱۲ ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۵۷.۸ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۵۹.۵ درصد)، ۱.۷ واحد درصد کاهش نشان می‌دهد. در ماه مورد بررسی، در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم «تخم مرغ خوراکی» (۲۵.۴ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۰۰.۷ درصد) است.

برای مشاهده اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.

کد خبر 6092443

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۴ درصدی ترانزیت کالا در بنادر غرب هرمزگان
  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • ضرب‌الاجل منطقه آزاد قشم برای ثبت انبارهای کالا
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد کالای قاچاق در ایلام
  • ناحیه صنعتی ‌در «جویم» فارس احداث می‌شود