Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار گوگد با اشاره به اختصاص اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیون تومان برای احداث ساختمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی این شهر، گفت: تاکنون ۶۵ درصد از عملیات اجرایی این پروژه انجام شده است.

حسین علی‌محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به پروژه تکمیل فاز دوم پارک‌های لاله، شفا و گل نرگس شهر گوگد، اظهار کرد: تاکنون ۵۰ درصد از عملیات اجرایی این طرح‌ها انجام شده است و طبق برنامه زمانبندی شده تا پایان فعالیت دوره پنجم شورای اسلامی شهر به بهره‌برداری می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ساختمان آتش‌نشانی این شهر در زمینی به مساحت دو هزار و ۸۰۰ مترمربع و با زیربنای ۵۶۰ متر در حال ساخت است که تا پایان سال ۹۹ تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

شهردار گوگد با اشاره به اختصاص اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیون تومان برای احداث ساختمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی این شهر، خاطرنشان کرد: تاکنون ۶۵ درصد از عملیات اجرایی این پروژه انجام شده است.

علی‌محمدی با اشاره به کمبود تجهیزات واحد آتش‌نشانی شهر گوگد، تاکید کرد: در حال رایزنی جهت خرید یک دستگاه خودروی آتش‌نشانی هستیم که با تکمیل ساختمان آتش‌نشانی مورد استفاده قرار بگیرد، البته هر ساله اعتباری برای تجهیز واحد آتش‌نشانی در نظر گرفته می‌شود.

وی با اشاره به پروژه‌های عمرانی این شهر گفت: سال گذشته برای بهبود عبور و مرور شهری و آسفالت معابر اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تومان هزینه شده است و برای سال ۹۹ نیز مبلغ یک میلیارد تومان جهت آسفالت معابر، جدول‌گذاری و کانیوگذاری در نظر گرفته شده است.

شهردار گوگد عنوان کرد: تکمیل و ساماندهی آرامستان شهر در دستور کار قرار گرفته و با پیشرفت ۶۰ درصدی در حال انجام است.

علی‌محمدی با اشاره به اجرای طرح بیمه منازل مسکونی گوگد، گفت: در حال رایزنی با شرکت‌های بیمه‌گذار هستیم تا در صورت حصول توافق منازل مسکونی شهروندان در مقابل زلزله سیل و آتش‌سوزی بیمه شود.

وی افزود: در صورت همکاری شهروندان و حصول توافق به شرکت بیمه‌گذار ۵۰ درصد از حق بیمه توسط شهرداری و شورای اسلامی شهر پرداخت خواهد شد.

شهردار گوگد گفت: آبرسانی فضای سبز بلوار شفا، ارگ و بلوارهای ورودی شهر فاقد لوله‌گذاری است به همین دلیل جداسازی آب فضای سبز از آب شرب در سال ۹۹ در دستور کار قرار گرفته است که برای این منظور منبع ذخیره آب ۴۰۰ متر مکعبی در محوطه ساختمان آتش‌نشانی در حال ساخت است.

علی‌محمدی با اشاره به ساماندهی کارگاه‌های مزاحم شهری، افزود: برای این منظور با پیگیری‌های مکرر و همکاری شورای اسلامی شهر و اداره راه و شهر سازی زمینی به مساحت چهار هکتار در جنب کمربندی زیردست فروشگاه کوثر از اداره راه و شهرسازی خریداری و تسطیح شده است.

وی افزود: عملیات طراحی این سایت در حال انجام است و در نخستین فرصت پس از آماده سازی طرح نسبت به واگذاری این زمین‌ها به متقاضیان اقدام خواهد شد.

شهردار گوگد خاطرنشان کرد: ارگ تاریخی گوگد دومین بنای خشت و گل ایران و با قدمت ۴۰۰ سال در مرکز این شهر قرار دارد که دارای امکاناتی از قبیل اتاق‌های اقامتی، چایخانه، رستوران، فروشگاه صنایع دستی، نانوایی سنتی و کارگاه گلابگیری است که هر سال گردشگران زیادی از این بنا بازدید دارند.

علی‌محمدی افزود: از آنجایی که صنعت گردشگری یکی از مقوله‌های قابل توجه در شهر گوگد است شهروندانی که دارای منازل قدیمی و تاریخی هستند با تعمیرات و بازسازی منازل خود در زمینه بوم گردی می‌توانند اقدام کنند و شهرداری در این زمینه آمادگی هر گونه همکاری با شهروندان است.

کد خبر 420624

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداری گوگد شهرهاي ايران فضاي سبز شهري شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ساختمان آتش نشانی اعتباری بالغ میلیون تومان علی محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۸۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع کمبودهای اعتباری اردبیل از محل مولدسازی

استان اردبیل گفت: از محل مولدسازی نسبت به توسعه بزرگراه‌ها و رفع کمبود فضاهای آموزشی و بیمارستانی اردبیل اقدام می کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سیدحامد عاملی بعدازظهر چهارشنبه در نشست مشترکی با سرپرست سازمان خصوصی‌سازی اظهار کرد: هدف از اجرای مطلوب مولدسازی در استان رفع کمبود در فضاهای آموزشی و بیمارستانی و ساخت بزرگراه ها است.

وی خاطرنشان کرد: لازم است با افزایش سرعت فعالیت‌های مرتبط با موضوع مولدسازی در استان اردبیل نتایج تلاش‌ها را در سال جاری مشاهده کنیم.

استاندار اردبیل با تاکید بر افزایش سرعت مولدسازی دارایی‌های دولت در استان اردبیل تصریح کرد: چنانچه مولدسازی به شکل خوبی در استان اردبیل اجرا شود، می‌توانیم فقر فضای آموزشی و کمبود فضای بیمارستانی را مرتفع کرده و ساخت بزرگراه را از این طریق انجام دهیم.

عاملی افزود: لازم است سرعت فعالیت‌های مرتبط با موضوع مولدسازی در استان اردبیل افزایش یابد تا در سال جاری نتایج تلاش‌های انجام‌شده در این زمینه را مشاهده کنیم.

وی با اشاره به اینکه واگذاری فرایندها به استان‌ها باعث افزایش سرعت کارها می‌شود، گفت: با توجه به قرارگیری اردبیل در رده اول مولدسازی کشور هدف ما نه لزوما اول شدن بلکه انجام مولدسازی به بهترین نحو با نتایج خوب است و چنانچه سازمان خصوصی‌سازی در زمینه مولدسازی برنامه‌ای داشته باشد حاضریم این برنامه‌ها را به‌ صورت پایلوت در استان اجرا کنیم.

استاندار اردبیل بیان کرد: سازمان خصوصی‌سازی می‌تواند فرآیندها را به استان‌ها واگذار کند و خود ناظر بر انجام این فرایندها شود چرا که واگذاری و تفویض فرایندها به استان‌ها باعث می‌شود کارها با سرعت بیشتری صورت گیرد و چنانچه این تفویض امور انجام نشود برای دولت عایدی نخواهد داشت.

  استان اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت  

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی کشور هم در این نشست با اعلام اینکه در جدیدترین رده‌بندی استان‌ها از نظر مولدسازی استان اردبیل در رده اول این رده‌بندی قرار گرفته است، از تلاش‌های استاندار اردبیل و معاونان استاندار، مدیرکل اقتصادی و امور دارایی استان و کارگروه مولدسازی که توجه ویژه‌ای به موضوع مولدسازی دارند تقدیر کرد.

ابراهیم بازیان افزود: مولدسازی دارایی‌های دولت در استان اردبیل باید با سرعت بیشتری انجام شود و در این زمینه سازمان خصوصی‌سازی به ‌واسطه مرکز ملی مولدسازی این سازمان با تمامی قوا در خدمت استان است و باید در تعامل مشترک تا پایان اردیبهشت مشکلات مولدسازی در استان اردبیل به ‌طور کلی از بین برود.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی کشور با اشاره به اینکه در مسیر همکاری سازمان خصوصی‌سازی و استانداری اردبیل باید نکاتی مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: اول اینکه سرعت ارزش افزایی املاک در استان اردبیل کند نشود و دوم اینکه حضور میدانی سازمان خصوصی‌سازی و استانداری اردبیل در پیشبرد اهداف مولدسازی بیش از پیش حس شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • ماجرای تلخ حبس طاقت‌فرسا زن زباله‌گـرد در میان دیوارهای ساختمان متروک | تصاویر
  • مهار آتش در آپارتمان چهار طبقه در زاهدان
  • رفع کمبودهای اعتباری اردبیل از محل مولدسازی
  • پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری
  • حفظ چنار ۸۰ ساله در پروژه احداث سرای محله باغ فردوس | ببینید چطور گوهر سبز در دل ساختمان ۵ طبقه زنده ماند
  • ریزش آوار ساختمان قدیمی ۳ طبقه روی ۲ کارگر + عکس
  • خریداری ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین
  • احداث ۸ بوستان محلی با ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار
  • کمبود بیش از ۵هزار شیر هیدرانت آتش‌نشانی در مشهد