Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-07@13:09:08 GMT

◄ مجازات توقیف دفترچه رانندگی نیازمند بازنگری است

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۹۸۴۰۹

◄ مجازات توقیف دفترچه رانندگی نیازمند بازنگری است

تین نیوز

یک راننده اتوبوس بین شهری درخواست کرد برای مجازات اخذ و رسید دفترچه کار رانندگان توسط ماموران پلیس راه چاره‌ای اندیشیده شود.

به گزارش تین نیوز، عباس صراف این مطلب را در شبکه‌های اجتماعی بیان کرد و افزود: مشکل  اخذ و رسید دفترچه کار رانندگان یکی از بزرگترین مشکلات آنان است.

وی این‌ موضوع را که مجازات تخلف یا اشتباه رانندگان، سلب امکان کار از آنان باشد، را قابل تأمل ذکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این راننده افزود: از مسئولان درخواست می‌شود در این خصوص برای قوانین دست و پا گیر از جمله بایگانی دفترچه کار رانندگان آن‌هم  به مدت طولانی چاره‌ای بیندیشند.

به گزارش تین نیوز، صراف گفت: ضبط و توقیف دفترچه رانندگی موجب دگرگونی اوضاع اقتصادی خانواده رانندگان شده و اداره امور زندگی را دو چندان سخت می‌کند.

به گفته وی در این زمینه اقدامات جایگزین و راهکار و تدابیر بهتری نیز می‌تواند مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش تین نیوز، پیش از این نیز یک راننده اتوبوس با انتقاد از مجازات توقیف دفترچه رانندگی به عنوان جریمه تخلف رانندگی که منجر به بیکار شدن آنان می‌شود، این پرسش را از مسئولان راهور مطرح کرد که در مدت بیکاری رانندگان، خانواده آنان از چه طریقی امرار معاش کنند؟

 این راننده با بیان تجربه خود از تخلفی که منجر به ضبط دفترچه و در نتیجه بیکاری وی شده بود  را عدم ثبت ساعت در یک ترمینال ذکر کرده و گفته بود: با توجه به این‌که اخذ دفترچه رانندگی موجب بیکاری رانندگان می‌شود این سوالات مطرح است که:

- در مدت رسید دفترچه با این وضع تورم و گرانی خانواده رانندگان از کجا امرار معاش کنند؟

- آیا این قانون(بیکار کردن راننده) برای دیگر بخش‌ها هم وجود دارد؟

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: کارت هوشمند رانندگان اتوبوس بیکاری رانندگان دفترچه رانندگی تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۸۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر صدور مجوزهای نظام مهندسی گفت: در ۵ سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوزها به بحث حرایم و فواصل بهداشتی رد شده است.

زمانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته‌ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحدهای فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهم‌تر از همه با عنایت به این که بعد از یک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.

وی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که در خصوص فواصل بهداشتی داشته‌ایم، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولیدکننده کاهش دهند.

زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحدهای تولیدی را کم کنیم. به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیروهای انسانی که دامپزشک‌ها هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه باید دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهم‌تر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفره‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.

‌بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.

فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحدهای تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.

دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شد، اما بازنگری آن اجرایی نشد.

کد خبر 6096815

دیگر خبرها

  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • شکایت ده‌ها هزار راننده تاکسی از اوبر در نقاط مختلف جهان
  • یک افسر روسی، مسئول آموزش رانندگان در تهران قدیم!
  • اسناد مالکیت دفترچه‌ای به سند تک‌برگی تبدیل می‌شود
  • واژگونی مرگبار یک ال ۹۰ در رشت
  • راه‌ و شهرسازی لرستان در اجرای طرح‌های جامع بازنگری کند
  • تبدیل اسناد مالکیت دفترچه‌ای به سندتک‌ برگی در زابل
  • آموختن اتول‌رانی زیر تابلو پرستو | مسئول آموزش رانندگان یک افسر روسی بود
  • برتری خودروهای تجاری بهمن نسبت به سایر محصولات تجاری مشابه
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد