Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا با همگرایی فناوری‌نانو و زیست‌شناسی شیمیایی به دنبال توسعه نانومواد کنترل شونده با امواج فراصوت هستند که می‌توان با اعمال فراصوت، رهایش دقیق دارو را در محل موردنظر انجام داد.

به گفته محققان ایالتی پنسیلوانیا در این روش جدید، پروتئین موردنظر درون ساختاری کپسوله و با استفاده از امواج فراصوت که معمولا در سونوگرافی به کار گرفته می‌شود، هدایت و رهایش پروتئین انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسکات مدینا، استادیار مهندسی زیست‌پزشکی این دانشگاه می‌گوید: «هنگامی که ذره را در سونوگرافی قرار می‌دهید، سوراخی در غشای سلول ایجاد می‌شود که این کار تنها چند میکروثانیه به طول می‌انجامد. ما می‌توانیم این حفره موقتی را برای تحویل آنتی‌بادی‌ها مورداستفاده قرار دهیم. آنتی‌بادی‌ها ترکیبات دارویی دقیقی هستند که به روش دیگری نمی‌توان آن‌ها را وارد سلول کرد.»

بیشتر بخوانید: نخستین پمپ فشار قوی سامانه‌های شیرین‌سازی آب دریا ساخته شد

اما وارد کردن پروتئین داخل نانوذرات حامل کار ساده‌ای نیست، به همین دلیل محققان پیش از این مجبور بودند تا به روش‌های پیچیده و بیشتر با عملکرد ضعیف مانند اتصال پروتئین به سطح بیرونی نانوذرات، متوسل شوند و در نتیجه رهاسازی پروتئین با کارایی پایینی انجام می‌شد.

چالش در این روش جدید این بود که پروتئین تمایلی به برهم‌کنش با داخل ذره نداشت، ذره‌ای که از جنس فلوئور مایع بود، چیزی شبیه به تفلن مایع. این گروه کاری خلاقانه انجام دادند، آن‌ها از ماسک فلوئوردار استفاده کردند که دارای ساختار قطبی بود؛ در نتیجه پروتئین می‌توانست با حفظ ساختار و فعالیت اصلی خود با محیط فلوئوردار ارتباط برقرار کند.

اسلوند، از محققان این پروژه که نتایج کار خود را در نشریه ACS Nano به چاپ رسانده، می‌گوید: «ما در ایجاد این روش جدید، چالش‌های زیادی داشتیم. سخت‌ترین کار این بود که بدانیم چه نوع مواد شیمیایی می‌توانند پروتئین را بپوشانند.» این گروه تحقیقاتی قصد دارند تا از مواد قابل برنامه‌ریزی برای امواج فراصوت به‌عنوان پلتفورمی برای رهایش پروتئین‌ها و ابزار‌های ویرایش ژن استفاده کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نانو ذرات پروتئین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۸۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین زمان مصرف پروتئین چه وقت است؟ قبل یا بعد از تمرین؟

مصرف پروتئین کافی به حفظ توده عضلانی بدون چربی کمک می‌کند، به خصوص در افرادی که به طور منظم ورزش می‌کنند. اما آیا زمان مصرف پروتئین بر میزان اثرگذاری آن تاثیر می‌گذارد؟ باید قبل از تمرین پروتئین خورد یا بعد از آن؟ بهترین زمان مصرف پروتئین ممکن است به نیاز‌های کلی و اهداف تناسب اندام شما بستگی داشته باشد.

به گزارش روزیاتو، پروتئین در فرآیند‌های بیولوژیکی مختلف از جمله تولید هورمون، عملکرد سیستم ایمنی و بسیاری از واکنش‌های آنزیمی نقش دارد. همچنین برای رشد و ترمیم عضلات حیاتی است و این موضوع آن را به کانون توجه بسیاری از افراد که بر تناسب اندام تمرکز دارند تبدیل می‌کند.

فعالیت بدنی باعث تجزیه پروتئین عضلانی می‌شود، اما اسید‌های آمینه موجود در پروتئین رژیم غذایی نقش بلوک‌های ساختمانی را برای بافت عضلانی بازی کرده و از ترمیم عضله حمایت می‌کنند.

هیچ‌گونه شواهد قطعی وجود ندارد که بتوان گفت مصرف پروتئین قبل از تمرین بهتر است یا بعد از آن، اما مصرف پروتئین هم قبل و هم بعد از تمرین فوایدی برایتان دارد.

مردان و زنان باید روزانه چه مقدار پروتئین مصرف کنند؟

فواید مصرف پروتئین قبل از تمرین

در سال‌های اخیر، ورزش ناشتا به یک استراتژی رایج برای به حداکثر رساندن اکسیداسیون چربی در تلاش برای کاهش وزن تبدیل شده است. در حالی که تحقیقات در مورد اثربخشی آن هنوز قطعی نیست، بسیاری از ورزشکاران – حدود ۶۳٪ – این نوع تمرین را در برنامه‌های خود گنجانده‌اند.

مصرف پروتئین قبل از تمرین می‌تواند یک استراتژی تغذیه‌ای موثر برای افرادی باشد که برای ورزش ناشتا با مشکل مواجه هستند. این کار کربوهیدرات‌های موجود در سیستم بدن شما را در طول تمرین محدود می‌کند و در عین حال گرسنگی را نیز از بین می‌برد.

تحقیقات نشان می‌دهد که دوز‌های حداکثر ۴۰ گرمی پروتئین قبل از تمرین مانع اکسیداسیون چربی نمی‌شود. از طرفی مصرف آن قبل از تمرین تضمین می‌کند که ذخایر پروتئین آماده حمایت از سنتز پروتئین عضلانی در زمان مناسب هستند.

فواید مصرف پروتئین بعد از تمرین

مصرف پروتئین بعد از تمرین فواید زیادی دارد که با نقش آن در سنتز پروتئین عضلات شروع می‌شود.

این باور وجود دارد که تمرین مقاومتی جامع پاسخ آنابولیک عضله به دریافت پروتئین را تا ۲۴ ساعت افزایش می‌دهد. بنابراین، تامین یک منبع پروتئین برای سیستم بدن پس از تمرین می‌تواند به مرور زمان باعث افزایش عضله شود.

پروتئین بعد از تمرین می‌تواند نشانگر‌های آسیب عضلانی و التهاب را کاهش دهد، روند ریکاوری را بهبود بخشد و بدن را برای جلسه بعدی تمرین آماده کند.

به‌علاوه، برای کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند، خوردن یک وعده غذایی غنی از پروتئین بعد از تمرین می‌تواند باعث احساس سیری شود و به کاهش مصرف غذا در بین وعده‌های غذایی کمک کند.

پروتئین قبل از تمرین یا بعد از آن؟

تصمیم برای مصرف پروتئین قبل یا بعد از تمرین بستگی به اهداف فردی، برنامه تمرینی و ترجیحات شخصی دارد. عواملی مانند شدت تمرین، قابلیت هضم، و نوع منبع پروتئین ممکن است بر زمان مصرف بهینه تأثیر بگذارند.

در حالی که زمان‌بندی ممکن است بر اساس عوامل فردی متفاوت باشد، این اولویت دادن به مصرف «کافی» پروتئین روزانه است که نقش کلیدی را در دستیابی به اهداف تناسب اندام ایفا می‌کند.

مشاوره با یک متخصص تغذیه می‌تواند به شما کمک کند تا مصرف پروتئین و زمان‌بندی خود را برای بهینه‌سازی عملکرد و نتایج تمرینی‌تان تنظیم کنند.

دیگر خبرها

  • 16 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • بهترین زمان مصرف پروتئین چه وقت است؟ قبل یا بعد از تمرین؟
  • روشی برای درمان تنبلی چشم
  • راه های افزایش گلبول های قرمز
  • بارش‌های بهاری میهمان استان قزوین 
  • در چه حالتی دایناسورها بار دیگر به چرخه حیات برمی‌گردند؟
  • نحوه ساخت یک جعبه ابزار کاربردی با لوله پلیکا به روشی ساده (فیلم)
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • دستگاه ذخیره انرژی انعطاف پذیر برای گجت‌های پوشیدنی ابداع شد