Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان از ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار گذشت این در حالی است که قربانیان به بیش از ۲۳۹ هزار نفر رسیده است. تاریخ انتشار: 09:50 - 13 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۷۲۵۰ خبرگزاری میزان - آمار جهانی نشان می‌دهد که تاکنون بیش از ۳ میلیون و ۴۰۱ هزار و ۱۹۰ نفر در سراسر جهان به کرونا مبتلا شدند و شمار افرادی که بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست دادند ۲۳۹ هزار ۶۰۴ نفر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آمار‌ها نشان می‌دهند تاکنون بیش از یک میلیون مبتلا به ویروس کرونا در سراسر جهان بهبود یافته است.

این ویروس در حال حاضر ۲۱۲ کشور و منطقه را درگیر کرده است، همچنین اروپا و آمریکا همچنان کانون شیوع ویروس نام گرفته اند.


کرونا در آمریکا


شمار قربانیان ویروس کرونا در آمریکا به بیش از ۶۵ هزار نفر و تعداد مبتلایان از مرز یک میلیون نفر عبور کرد.

جدیدترین آمار دانشگاه جانز هاپکینز از جان باختن بیش از ۱۸۰۰ نفر در ۲۴ ساعت گذشته در آمریکا بر اثر ویروس جدید کرونا حکایت دارد که با این حساب آمار مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در آمریکا در مجموع به ۶۵ هزار و ۷۷۶ نفر رسید.


کرونا در ایتالیا

آمار وزارت بهداشت ایتالیا نشان می‌دهد شمار مبتلایان در این کشور به ۲۰۷ هزار و ۴۲۸ نفر افزایش یافته و تعداد تلفات بر اثر این ویروس به ۲۸ هزار و ۲۳۶ مورد رسیده است.

کرونا در اسپانیا و آلمان

اسپانیا از لحاظ شدت درگیری با ویروس کرونا در جایگاه دوم بعد از آمریکا قرار گرفته است.

شمار قربانیان در اسپانیا ۲۴ هزار و ۸۲۴ نفر و تعداد افراد مبتلا در این کشور به ۲۴۲ هزار و ۹۸۸ مورد رسیده است.

در آلمان، شمار قربانیان «کرونا» به ۶۷۳۶ نفر رسیده است؛ تاکنون بیش از ۱۶۴ هزار نفر در آلمان به این ویروس مبتلا شدند.

کرونا در چین

چین که نخستین کشوری بود که کرونا در آن شیوع پیدا کرد و بیشترین آمار قربانی و ابتلا را به خود اختصاص داده بود، اکنون پس از گذشت چند ماه در جایگاه یازدهم در جدول جهانی قرار گرفته است.

وزارت بهداشت چین اعلام کرده است طی ۲۴ ساعت گذشته تنها یک مورد جدید مورد ابتلا در کشور به ثبت رسیده است.

کرونا در فرانسه و انگلیس

۱۶۷ هزار و ۳۴۶ نفر در فرانسه مبتلا به ویروس کرونا شده اند و شمار قربانیان در این کشور به ۲۴ هزار و ۵۹۴ نفر رسیده است.

شمار قربانیان در انگلیس به ۲۷ هزار و ۵۱۰ مورد و افراد مبتلا به ۱۷۷ هزار و ۴۵۴ نفر افزایش یافته است.


کرونا در ترکیه

ترکیه از لحاظ ابتلا در جایگاه هفتم قرار گرفته است و در حال حاضر بیش از ۱۱۲ هزار نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شدند؛ شمار قربانیان به ۳۲۵۸ نفر رسیده است. بیشتر بخوانید:   افزایش مبتلایان نیرو‌های مسلح آمریکا کرونا در برزیل

وزارت بهداشت برزیل از ثبت ۴۲۸ مرگ ناشی از کرونا در شبانه روز گذشته خبر داد.

با احتساب موارد جدید مرگ ناشی از کرونا در برزیل، آمار کلی تلفات به ۶۴۱۲ نفر افزایش یافت.

با احتساب ۶۲۰۹ مورد جدید ابتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، شمار مبتلایان در این کشور نیز به ۹۲ هزار ۲۰۲ نفر رسید.

کرونا در اراضی اشغالی و عربستان

شمار مبتلایان در اراضی اشغالی به ۱۶ هزار و ۱۰۱ نفر رسیده و تاکنون ۲۲۵ نفر جان خود را از دست دادند.

شمار مبتلایان در عربستان سعودی به ۲۴ هزار و ۹۷ نفر رسید. در این کشور ۱۶۹ نفر نیز براثر کرونا جان باخته اند.

کرونا در روسیه و افغانستان

مقام‌های بهداشتی روسیه و افغانستان شمار قربانیان خود را به ترتیب هزار و ۱۶۹ و ۶۸ نفر و تعداد افرادی که تاکنون به ویروس کرونا مبتلا شدند را ۱۱۴ هزار و ۴۳۱ و ۲ هزار و ۳۳۵ نفر اعلام کردند.

کرونا در کشور‌های آفریقایی

آمار‌ها نشان می‌دهند که ۵۲ کشور در قاره آفریقا با ویروس کرونا درگیر هستند و ۳۹ هزار و ۸۷ نفر مبتلا و ۱۶۴۲ مورد فوتی در این کشور‌ها به ثبت رسیده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حوادث بین الملل کرونا شمار مبتلایان ویروس کرونا ویروس کرونا شمار قربانیان نفر رسیده مبتلا شدند هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۹۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد

یونس عرب مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان اینکه آمار ابتلا به بیماری تالاسمی در استان‌های شمالی و جنوبی کشور بیشتر است، اطهار کرد: در واقع آمار ابتلا به تالاسمی در استان‌هایی که در مجاورت دریا قرار دارند بیشتر است.

وی ازدواج‌های فامیلی را نیز یکی از عوامل اصلی ابتلا به تالاسمی عنوان کرد و ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان آمار ابتلا بالاست، چون دو فاکتور اصلی وجود دارد یعنی هم در مجاورت دریا قرار گرفته و هم ازدواج‌های فامیلی در این استان آمار بالایی دارد. در واقع این استان با داشتن یک‌هفتم بیماران تالاسمی و جمعیت ۳ هزار و ۷۵۰ بیمار، رکورددار تولد بیماران تالاسمی است.

مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی به استان‌های مازندران، خوزستان، بوشهر و گلستان اشاره کرد و افزود: آمار بیماران تالاسمی در تهران هم کم نیست، در تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی داریم که هم مهاجرت در این آمار دخیل است و هم بخش دیگر آن به ازدواج‌های فامیلی برمی گردد.

عرب گفت: در استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، آذربایجان غربی، کردستان، همدان، قزوین و یزد کمترین بیمار تالاسمی وجود دارد.

مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی با بیان اینکه کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی دستاورد بزرگی در نظام سلامت کشور است، گفت: هم اکنون در کل سال در حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ نوزاد مبتلا به تالاسمی به دنیا می‌آید که این در حالی است که در سال‌های گذشته این آمار به بیش از هزار نفر می‌رسید، در واقع این دستاورد بزرگی در حوزه سلامت کشور به شمار می‌رود.

یاسر داودیان، رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران نیز به خبرنگار آنا گفت که واردات داروی بیماران تالاسمی با تحریم‌ها به مشکل برخورده است. به همین دلیل داروسازان تلاش کردند دارو‌های بیماران تالاسمی را در داخل کشور تولید کنند و در حال حاضر تعداد زیادی از بیماران تالاسمی که دچار مشکل ژنتیکی خونی هستند از این دارو‌ها استفاده می‌کنند و باید زمان بگذرد تا میزان تاثیر این دارو‌ها مشخص شود.

وی تصریح کرد: امیدوارم از سوی وزارت بهداشت برنامه‌ای اتخاذ شود تا مشکلات بیماران صعب‌العلاج و نادر همانند تالاسمی به زودی مرتفع شود.

 رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران در ادامه با بیان اینکه ۲۷ سال پیش نخستین بیمار تالاسمی در آمریکا شناسایی شد و در حال حاضر، این بیماری شایع‌تر شده است، گفت: با توجه به توان حمایتی دولت و شرایطی که بیماران دارند، انتظار داریم وزارت بهداشت و هر دستگاه مرتبط با بیماران صعب‌العلاج تدبیری بیندیشند تا بیمار به جز درد بیماری، درد دیگری نداشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • «پل طبیعت» امشب قرمز رنگ می‌شود
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • شمار قربانیان سیل در کنیا از مرز ۲۲۵ نفر گذشت
  • شمار قربانیان سیل مهیب در کنیا از مرز ۲۲۵ نفر گذشت
  • شمار قربانیان سیل بزریل به ۵۷ نفر افزایش یافت + تصاویر