Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-26@18:11:41 GMT

جعل مدرک به سبک «محمدعلی آهنگران»! +عکس

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۹۹۹۲۸

جعل مدرک به سبک «محمدعلی آهنگران»! +عکس

آهنگران در حالی در محافل مختلف از خود با عنوان «دکترای حقوق بین الملل از دانشگاه لوزان سوئیس» یاد می‌کند که اساسا وی حتی یک ترم هم در دانشگاه لوزان در مقطع دکتری تحصیل نکرده است!

مدرک تحصیلی محمدعلی آهنگران، از فعالان اصلاح طلب این روزها حرف و حدیث های فروانی را در فضای مجازی به وجود آورده است.

آهنگران در حالی در محافل مختلف از خود با عنوان «دکترای حقوق بین الملل از دانشگاه لوزان سوئیس» یاد می‌کند که اساسا وی حتی یک ترم هم در دانشگاه لوزان در مقطع دکتری تحصیل نکرده است!

پرهام فرهنگ وصال، کارشناس حقوق بین الملل در خصوص جعل مدرک محمدعلی آهنگران در صفحه توئیتر خود نوشت:

مدتی پیش در صفحه اینستاگرام محمود فرجامی، محمدعلی آهنگران مدعی شد: از سال ۹۱ تا ۹۵ در دانشگاه لوزان دانشجو بوده و دکترای حقوق بین الملل گرفته.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دروغی عجیب که باعث شد افشاگری کنم:


پیرو افشای این دروغ، آهنگران توییت زیر را نوشت و تصویرش را در اینستاگرام گذاشت، البته با بستن کامنت‌ها! توئیتی که باز هم دروغ بود، و البته الان حتی آنها را هم از توئیتر و اینستاگرام حذف کرده — که لابد باز مدعی دکتری شود! • آهنگران یک روز هم در لوزان دانشجو (یا آبدارچی) نبوده!


مساله را به صورت قانونی از طریق دانشگاه لوزان و سایر نهادهای ذی‌ربط پیگیری کردم. نکته اینکه بنده خودم یکی از مدارک دانشگاهی‌ام را از دانشگاه لوزان و دقیقا در حقوق بین الملل اخذ کرده‌ام، آن هم درست در بازه زمانی که آهنگران مدعی تحصیل در همان دانشگاه و رشته شده!

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

دانلود

جستجو کردم و موارد بسیاری یافتم که آهنگران در آنها خود را دانشجوی لوزان و دارای مدرک دکتری حقوق از دانشگاه لوزان معرفی کرده. صفحه لینکدین و کانال شخصی‌اش در تلگرام را پر کرده از عنوان «دکتر» و اسم «دانشگاه لوزان»!


آهنگران با بی‌شرمی تمام خود را به خبرگزاری‌ها و نهادها و دانشگاه‌های کشور «دکتر» معرفی می‌کند و پوستر می‌سازد و آنها را شخصاً در کانال تلگرامی‌اش تبلیغ می‌کند!


از موارد جالب، رپورتاژ آگهی‌هایی است که آهنگران ضمن همکاری با ایران‌وایر (به خرج نئوکان‌های آمریکا) منتشر کرده و خود را دکتر حقوق از لوزان جا زده؛ مازیار بهاری و شیما شهرابی در پیگیری رسمی، نام شما آمده و باید بگویید چرا برای دانشگاه لوزان فارغ‌التحصیل جعل کرده‌اید.


فرجامی صریحاً می‌پرسد: “چطور رفتی لوزان و دکتری حقوق بین الملل گرفتی؟“ و آهنگران با بی‌شرمی تمام حرّافی می‌کند، از اعتبار پدرش مایه می‌گذارد، و در حالی که حتی یک روز هم در لوزان دانشجو نبوده، می‌گوید: “خودم رفتم و ساختم و کارم را تمام کردم!”

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

دانلود


آهنگران راجع به فعالیت مذهبی در سوئیس هم دروغ می‌گوید! جمعیت شیعیان پاکار در سوئیس کم است و طی ۱۰ سال اخیر بنده توفیق داشته‌ام کنار دوستان، در متن و بطن فعالیت‌های هیئتی باشم. آهنگران فقط دو سه بار به اینجا سفر کرد، آن هم برای چند روز! سپس برای خود دکترا صادر کرد، آن هم حقوق!

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

دانلود


به هر روی، پیگیری حقوقی قضیه در جریان است. طبق اعلام رسمی دانشگاه لوزان در ۷ آوریل: “ورای جنبه‌های قضائی مسأله، به آقای فرهنگ وصال پیشنهاد می‌شود موضوع را رسانه‌ای کرده و به سایت‌هایی که مدرک جعلی را عنوان کرده‌اند اطلاع داده شود.


خوب است آدم اگر جعل هم می‌کند، حداقل کمی عقلش را به کار گیرد؛ آخر «دکتر» آن هم «حقوق» آن هم «بین الملل» آن هم از هیچ‌جا نه بلکه «لوزان» در «سوئیس»؟ رشته و جا از این تابلوتر در جهان نبود؟ آهنگران با این رسوایی نشان داد عقل هم ندارد! رسوا هم که شد، دروغ بدتر نوشت و بعد پاک کرد!


بنده که هیچم، اما در طول تاریخ تعداد ایرانیانی که از سوئیس در حقوق فارغ‌التحصیل شده‌اند، شاید به ۲۰ نفر نرسد، از میان آنها: نخست‌وزیر محمد مصدق، نخست‌وزیر محمد ساعد، آیت‌الله حسن امامی! آهنگران حتی توان ۳ دقیقه حرف‌زدن به انگلیسی یا فرانسوی (زبان لوزان!) را ندارد!


برای من تمام دانشگاه‌هایی که در ایران و سوئیس از آنها فارغ‌التحصیل شده‌ام حرمت خانه پدری را دارد. از طرفی باید یک بار برای همیشه با این عادت زشت و وقیحانه جعل مدرک و عناوین دانشگاهی برخوردی قاطع کنیم. کم بابت دریدگی‌های مشتی رانت‌خوارِ جاعل آسیب ندیده‌ایم. بس است دیگر!

منبع: جام نیوز

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا ماهواره نور سال جهش تولید اخبار بورس محمدعلی آهنگران عکس جعل مدرک توییتر دانشگاه لوزان محمدعلی آهنگران حقوق بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۹۹۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی پاکستان + عکس

به گزارش جماران؛ ایرنا نوشت: در جریان سفر مهم رئیس جمهور کشورمان به پاکستان یک موج و فضاسازی رسانه‌ای پیرامون اعطای مدرک دکتری افتخاری به رئیسی از بزرگترین دانشگاه پاکستان از سوی منتقدین دولت به راه افتاد، ادعاهایی بی اساس که به گفته کارشناسان در جهت به حاشیه بردن دستاوردهای این سفر استراتژیک تعبیر می‌شود، اما واقعیت ماجرا چیست؟

سید ابراهیم رئیسی در پایان سفر دو روزه به پاکستان که روز دوم آن به شهرهای لاهور و کراچی قلب فرهنگی و اقتصادی این کشور اختصاص داشت، دکترای افتخاری از ریاست دانشگاه کراچی دریافت کرد. اقدامی که در دنیا رایج است و بسیاری مقامات ارشد دولت ها در سفر به دیگر کشورها در دانشگاه های مطرح این کشورها حاضر می‌شوند و مدرک دکترای افتخاری دریافت می کنند.

در ایران نیز به مقامات ارشد دولت هایی که به کشورمان سفر کرده اند و با کشورمان روابط عمیق و استراتژیک دارند، برخی دانشگاه های مطرح کشور خصوصا دانشگاه تهران که رهبر معظم انقلاب از آن با عنوان دانشگاه مادر دانشگاه های ایران یاد کرده اند، به این مقامات دکترای افتخاری داده اند.

پاکستان به عنوان یکی از کشورهایی که در جنوب آسیا توانسته رتبه خوبی در دانشگاه‌های منطقه و حتی دنیا خصوصا در حوزه‌های «های تِک» و فناوری‌های نوین کسب کند، شناخته می‌شود و فارغ‌التحصیلان رشته‌های تکنولوژی ارتباطات این کشور دوشادوش هندی‌ها در شرکت‌های بزرگ تکنولوژیکی دنیا از جمله شرکت های مستقر در «سیلیکون‌ولی» آمریکا که محل استقرار آمازون و دیگر برندهای حوزه آی‌تی مطرح دنیا مشغول به کار شده اند.

بی‌دلیل نیست که ایرانیان علاقه‌مند به تحصیل در دانشگاه‌های دیگر کشورها، برخی دانشگاه‌های شبه جزیره هند از جمله دانشگاه کراچی پاکستان را به خاطر داشتن مزایایی چون سطح علمی متناسب و نیز مدارج علمی مورد تأیید وزارتین علوم و بهداشت کشورمان، در مقایسه با برخی دانشگاه هایِ با درجه اعتبار نازل تر در کشورهای اروپای شرقی یا جنوب شرق آسیا برمی گزینند.

اخیرا یکی از نمایندگان مجلس یازدهم نسبت به اعطای مدرک دکترای افتخاری دانشگاه کراچی پاکستان به رئیس جمهوری اسلامی ایران انتقاد داشته و گفته این دانشگاه، فرعی است و ثانیا از دست معاون دانشگاه به رییس‌جمهور اعطا شده است. این در حالی است که دانشگاه کراچی بزرگ ترین دانشگاه دولتی ایالت سند و کل پاکستان محسوب می‌شود؛ در سایت دانشگاه هم به این موضوع اشاره شده است. ۷۳ سال قدمت و ۴۱ هزار دانشجو دارد.

همچنین اینکه گفته شده دانشگاه اعطاکننده مدرک دکترای افتخاری به رییس‌جمهوری اسلامی ایران، غیرانتفاعی است، کاملا بی اساس است و این دانشگاه دولتی و در وزارت علوم ایران مورد تایید است؛ وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران هم رشته داروسازی این دانشگاه را تایید کرده است.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کراچی نیز اعلام کرد: در مراسم اعطای این مدرک دکترای افتخاری به آیت الله رئیسی، «حکمران» یا استاندار ایالت سند پاکستان که همزمان ریاست هیأت امنای دانشگاه های کراچی را هم در اختیار دارد، حضور داشت؛ دکتر خالد عراقی که رئیس دانشگاه کراچی است، طبق قوانین پاکستان، همزمان معاون رئیس هیات امنای دانشگاه هم محسوب می‌شود و شخصِ دکتر عراقی مدرک دکترای افتخاری را به رئیس جمهوری اسلامی ایران اعطا کرد در حالی که لباس مخصوص این مراسم را بر تن کرده بود. بنابراین اینکه گفته شده معاون دانشگاه کراچی مدرک دکترا را به آیت الله رئیسی اعطا کرد، صحت ندارد و از روی ناآگاهی است.

به عبارت دیگر، در سیستم حکومتی پاکستان، حکمران یا استاندار ایالت به تعبیر ایرانی آن، رئیس هیأت امنای دانشگاه های آن ایالت است و رئیس دانشگاه ها را تعیین می کند؛ فرد تعیین شده به عنوان رئیس دانشگاه از سوی استاندار هر ایالت، همزمان معاون رئیس هیات امنا هم هست.

دانشگاه کراچی به عنوان یک دانشگاه دولتی در سال ۱۹۵۱ تاسیس شده است. این دانشگاه در حال حاضر ۸ دانشکده هنر، علوم فنی، مطالعات اسلامی، داروسازی، مدیریت، حقوق، داروسازی و علوم آموزشی و همچنین ۲۰ مرکز تحقیقاتی معتبر دارد.

این دانشگاه با داشتن ۴۱ هزار دانشجو و ۷۰۰ استاد در همه مقاطع تحصیلی، ۱۴۵ دانشکده و مرکز آموزش مستقل با ۱۵۰ هزار دانشجو زیرمجموعه خود دارد.

دانشکده علوم فنی و مهندسی دانشگاه کراچی به عنوان مهم ترین قطب آموزش علوم و فناوری در پاکستان شناخته می شود و تعداد فارغ التحصیلان آن از کل فارغ التحصیلان رشته‌های فنی از سایر دانشگاه‌های این کشور بیشتر است.

رییسی در سفری هم که شهریور ۱۴۰۰ به دوشنبه پایتخت تاجیکستان داشت، در مراسم اعطای دکترای افتخاری به وی از سوی دانشگاه ملی تاجیکستان حاضر شد و نه تنها این مدرک را دریافت کرد، بلکه عضویت هیأت علمی دانشگاه تاجیکستان هم به رییس‌جمهوری اسلامی ایران و بدون حضور مقامات سیاسی دوشنبه و صرفا از طرف رییس دانشگاه اعطا شد.روندی که در عرف دیپلماتیک دنیا رایج است.

این در حالی است که حسن روحانی رییس پیشین جمهوری اسلامی ایران در سفری که فروردین ۱۳۹۶ به مسکو داشت، از دست ریاست یک دانشگاه دولتی این شهر با نام «ام گ او» مدرک دکترای افتخاری دریافت کرد؛ مراسمی که بدون حضور مقامات ارشد دولتی روسیه برگزار شد.

اتفاقی که در این مراسم مورد انتقاد قرار گرفت این بود که رییس این دانشگاه هنگام اعطای مدرک دکترای افتخاری به حسن روحانی اعلام کرد: اینکه مدرکی که به روحانی داده شد، مورد تأیید شورای علمی دانشگاه قرار گرفته است؛ به عبارت دیگر یک دانشگاه نه چندان مطرح روسی که قصد داشته تا به رییس‌جمهور یک کشور دیگر دکترای افتخاری بدهد، نیاز به بررسی سوابق علمی روحانی داشته است!

مرحوم هاشمی رفسنجانی در طول ریاست جمهوری خود از هیچ یک از دانشگاه های غیر ایرانی مدرک دکترای افتخاری دریافت نکرد و صرفا به دریافت دکترای افتخاری دانشگاه تهران اکتفا کرد. در کتاب خاطرات وی، آمده که مدرک دکترای افتخاری‌اش را در حضور مقامات سیاسی و لشکری و بعضا علمی و دانشگاهی آن زمان کشورمان دریافت کرده است.

یک فرد نزدیک به رییس دولت‌های نهم و دهم نیز در توییت دیگری، دریافت مدرک دکترای افتخاری از سوی رییس‌جمهور در دانشگاه کراچی را یک دانشگاه بدنام و بی‌اعتبار و محصول لابی سیاستمداران دریافت‌کننده این مدرک با مقامات این دانشگاه عنوان کرد.

این در حالی است که رییس دولت های نهم و دهم در زمان ریاست‌جمهوری خود یک مدرک دکترای افتخاری «مدیریت تحول (!)» از دانشگاه دارالحکمه که گفته می شد رییسی شعبه ایران این دانشگاه تحت زعامت آیت الله سیستانی است دریافت کرد؛ موضوعی که بعدها از سوی این مرجع تقلید رد و اعلام شد این دانشگاه ارتباطی با ایشان ندارد. اما هیچگاه اعلام نشد این مدرک واقعا از کجا آمده و چرا در حاشیه جلسه هیات دولت و نه در دانشگاه مورد ادعا اعطا شده است.

دیگر خبرها

  • عفو بین‌الملل: دانشگاه‌های آمریکا باید از سرکوب اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین دست بردارند
  • ماجرای دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی پاکستان + عکس
  • غریب‌آبادی: آمریکا صلاحیت ورود به عرصه حقوق بشر را ندارد
  • پیام محمدعلی اسلامی ندوشن به خاتمی چه بود؟ / شاهنامه نمی گذارد ایران در خواب غفلت باقی بماند / ادیبان و فیلسوفان بزرگی که عامل تهاجم فرهنگی اعلام شدند
  • نظم جهانی در آستانه فروپاشی است
  • عفو بین‌الملل: گور‌های دسته جمعی در غزه نیازمند تحقیقات مستقل است
  • آمریکا بر جنایت های اسرائیل در غزه سرپوش می گذارد
  • آمریکا بر جنایت های اسرائیل در غزه سرپوش می گذارد 
  • عفو بین‌الملل: آلمان ارسال تسلیحات به اسرائیل را متوقف کند
  • جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد