Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@11:50:21 GMT

۶۵۰ بسته معیشتی در اردکان توزیع شد

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۰۰۰۶۴

۶۵۰ بسته معیشتی در اردکان توزیع شد

به گزارش روزشنبه روابط عمومی فرمانداری اردکان، در اولین مرحله این رزمایش بسته های معیشتی و فرهنگی در اختیار نیازمندان و آسیب دیدگان ناشی از شیوع ویروس کرونا قرار گرفت.

امام‌جمعه اردکان  با تشکر و قدردانی از ‌کسانی که در این کار خیر شرکت کردند، گفت: در روایتی است، اگر انفاق و صدقه‌ای انجام شود و ۸۰ نفر واسطه بشوند، همه آن‌ها در اجر و ثواب آن شریک هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام سید اسماعیل شاکر با اشاره به تاکید قرآن در خصوص پذیرش اعمال خیر افزود: خدای متعال ملاک عمل را قبولی آن قرار داد، لذا عملی که خداوند قبول کند گرچه کم هم باشد بلکه زیاد است و چیزی که خدا قبول نکند اگر زیاد هم باشد کم است و فایده‌ای ندارد.

فرماندار اردکان هم بابیان اینکه پس از پیروزی انقلاب نهادهایی به‌ فرمان حضرت امام(ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی در ایران تشکیل شد که در حفظ نظام بسیار با ارزش و کارآمد است و در برخی از مقاطع کشور را از نابودی نجات داد، گفت: پس از شیوع کرونا و به‌منظور مهار و کنترل بیماری، دولت به‌تنهایی قادر نبود کاری انجام دهد و این مردم بودند که با حضور خود نقش‌آفرینی کردند و ما شاهد خلق صحنه‌های همدلی و همراهی آنها در این زمینه هستیم.

بهروز شهابی زاد اظهارداشت: بسیاری از کشورهایی که ادعا می‌کنند از ما قوی‌تر هستند در این بحران نتوانستند کاری برای مردم خود بکنند و حتی در مسائل بهداشتی و درمانی خود مانده‌اند چه برسد به اینکه بخواهند به مردم خود نیز کمک و یاری برسانند.

وی بابیان اینکه با دستور به‌موقع و بجای رهبر معظم انقلاب مبنی بر تشکیل قرارگاه رزمایش مواسات ، افزود: این رزمایش در  اردکان با فرماندهی امام‌جمعه شهر اردکان و با همکاری سایر نهادها، خیران و مردم در حال انجام است، امیدواریم با تداوم این کمک‌ها از این مرحله نیز عبور کنیم.

همچنین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اردکان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به‌ویژه شهدای فرهنگی و کارگر، افزود: مقام معظم رهبری در موضوع شیوع کرونا مدیریتی مثال‌زدنی را رقم زدند و ما اعتقادداریم که در جنگ تمام‌عیار قرار داریم.

سرهنگ سید اسدالله امامی همدلی و همراهی ایجادشده بین همه دستگاه‌ها را قابل‌تأمل دانست و اظهار داشت: این همدلی به خاطر نقش ولایت‌فقیه در این موضوع است و با بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر مواسات، همدلی و کمک مؤمنانه انصافاً حرکت‌های جهادی و انقلابی مردمی مثال‌زدنی است.

وی بابیان اینکه در رزمایش یادشده حرکت‌های زیبایی رقم‌زده شد، یادآور شد: قطعاً اینجا مدیریت انقلابی مشخص می شود و کسانی که دل در گرو غرب دارند و آن‌هایی که از جامعه اروپا مدیریت درونی کشور ما را مشاهده می‌کنند به این نتیجه می‌رسند، الگوی اسلامی ایران در این جنگ تمام‌عیار الگوی موفقی است و نشان از تربیت انقلابی و اسلامی دارد.

امامی اظهار داشت: در مرحله اول اجرای رزمایش یادشده در اردکان به همت خیرین و مسوولان تعداد ۶۵۰ بسته معیشتی شامل گوشت، اقلام خوراکی و بسته‌های فرهنگی آماده و به نیازمندان تحویل شد و تا پایان ماه مبارک رمضان تمام خانواده‌های نیازمند و آسیب دیده ناشی از شیوع کرونا تحت پوشش قرار می گیرند.

این بسته‌ها شامل برنج، روغن، خرما، گوشت مرغ، گوشت گوساله، ماکارونی، رب گوجه‌فرنگی، سویا و مایع ضدعفونی است.
‌مرحله دوم این رزمایش در نیمه ماه مبارک رمضان و مرحله سوم هم در اواخر رمضان توزیع می شود.

مرکز شهرستان ۹۸ هزار نفری اردکان در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها بسته حمایتی ویروس کرونا اردکان رزمايش بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری رفتار مومنانه و همدلانه ایرانیان در روزگار کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بسته حمایتی ویروس کرونا اردکان رزمايش بهداشت و سلامت بسته حمایتی ویروس کرونا اردکان رزمايش بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۰۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!

شوک کرونا باعث گسترش دورکاری در اکثر کشور‌ها شد. حال پس از گذر از این همه‌گیری، اندکی از حجم دورکاری‌ها کم شده است؛ اما مزیت‌های آن باعث شده است که تعادل جدیدی میان کار و زندگی ایجاد شود. مطالعات جدید نیز نشان می‌دهد، می‌توان تعطیلات یا دورکاری نیروی کار را به نحوی تنظیم کرد که نه تنها اثر منفی در عملکرد اقتصادی نداشته باشد، بلکه باعث بهبود رفاه خانوار‌ها شود.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ یک مطالعه جدید از صندوق بین‌المللی پول، اثرات کاهش زمان رفت و آمد بر افزایش رفاه را تایید کرده است. همچنین یک گزارش در اکونومیست نیز شکل جدید دورکاری در اقتصاد آمریکا را مورد بررسی قرار داده که باعث بهبود وضعیت زندگی افراد شده است.

در هفته‌های اخیر، بحث تعطیلات دو روزه در ایران مطرح شده است که بسیاری از کارشناسان بر مزایای اجرایی شدن آن تاکید می‌کنند؛ بنابراین می‌توان همسو با عصر جدید پساکرونا، در اقتصاد ایران نیز تعادل جدیدی میان کار و زندگی تعریف کرد.

یک پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول نشان داده است که کاهش ساعات رفت‌وآمد برای کار یکی از والدین می‌تواند اثری مثبت معادل ۱.۵ تا ۴.۵ درصد میزان مصارف خانوار برای آن خانواده داشته باشد. این پژوهش در زمانی که مباحثه در رابطه با ویکند دو روزه در کشور بالا گرفته است، می‌تواند دلالت‌های مثبتی را در حمایت از این طرح داشته باشد. پژوهش صندوق بین‌المللی پول اثر مثبت رفاهی انواع دورکاری را که می‌تواند رفت‌وآمد افراد را کاهش دهد، ارزیابی کرده است.

اثر کرونا بر کاهش زمان رفت‌وآمد‌ها

همه‌گیری کووید-۱۹ به روش‌های بی‌سابقه‌ای دنیای کار را تغییر داده است؛ به‌طوری که کار از راه دور یا دورکاری به‌عنوان یک نوع مهم کار در بازار‌های کاری دنیا مورد توجه قرار گرفته است. با گسترش دورکاری، شیوه کار، مکان انجام کار و ساختار آن تغییر داده شده و هنجار‌های سنتی در مورد زمان کار، رفت‌وآمد و تعادل بین کار و زندگی به چالش کشیده شده است.

توانایی دورکاری به‌طور قابل توجهی زمان رفت‌وآمد را کاهش می‌دهد یا حتی به‌طور کامل آن را حذف می‌کند، یک جزء تقریبا بزرگ از روز کاری که می‌تواند به فعالیت‌های دیگر اختصاص یابد. این تغییر در الگو‌های کار و رفت‌وآمد به تنهایی بر کارگران تاثیر نمی‌گذارد؛ اما می‌تواند تصمیمات کل خانواده را تغییر دهد.

دورکاری یکی از والدین می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر تخصیص زمان دیگری تاثیر بگذارد؛ میزان اثرگذاری این زمان ذخیره‌شده بستگی به این دارد که زمان پس‌انداز شده، چگونه صرف می‌شود. با وجود مطالعات بسیاری که در مورد تغییرات در الگو‌های کاری و تخصیص زمان به دلیل همه‌گیری انجام شده است، پویایی‌های مرتبط بین همسران و پیامد‌های رفاهی گسترده‌تر این پویایی‌ها نسبتا ناشناخته باقی مانده است.

هدف پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول این بوده است که با تحلیل چگونگی تغییر تخصیص زمان در دوران پس از همه‌گیری، با در نظر گرفتن تغییرات بر اساس جنسیت و شغل افراد، به این حوزه مطالعاتی توسعه‌نیافته کمک کند.

در این پژوهش از داده‌های نظرسنجی استفاده از زمان آمریکا (ATUS) استفاده شده است، یک نظرسنجی جامع که توسط اداره آمار کار ایالات‌متحده انجام شده است و نحوه تخصیص زمان افراد در ایالات‌متحده را در فعالیت‌های مختلف ارزیابی می‌کند. داده‌های ATUS نشان می‌دهد قبل از همه‌گیری تفاوت‌های قابل‌توجهی در تخصیص زمان بین مردان و زنان وجود دارد.

به‌طور کلی مردان ساعت‌های بیشتری کار می‌کنند و بیشتر از زنان در رفت‌وآمد هستند. پس از همه‌گیری، کاهش قابل توجهی در زمان رفت‌وآمد کارگران در مشاغل دورکار شناسایی شده است که به ۱.۷ ساعت در هفته برای مردان و ۱.۲ ساعت در هفته برای زنان می‌رسد. علاوه بر این، بررسی‌های این پژوهش حاکی از کاهش بیش از یک‌ساعت در هفته در ساعات کاری مردان است، با این حال تغییر قابل توجهی در ساعات کاری زنان مشاهده نمی‌شود.

نتایج پژوهش چه می‌گوید؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های رفاهی قابل توجهی با کاهش زمان رفت‌وآمد به‌دست می‌آید و این دستاورد‌ها برای خانواده‌هایی که کاهش بیشتری را تجربه می‌کنند، بیشتر است. هنگامی که حداقل یکی از همسران در یک شغل از راه دور کار می‌کند، سود کل رفاه از ۱.۵ تا ۴.۵ درصد در معادل مصرف متغیر است.

این سود مخصوصا برای زوج‌هایی که هر دو طرف در مشاغل دورکار، کار می‌کنند مشهود است؛ زیرا زن و شوهر هر دو از این تغییر سود می‌برند. دومین سود بزرگ را زوج‌هایی در یافت می‌کنند که شوهر در شغلی از راه دور کار می‌کند و کمترین سود زمانی مشاهده می‌شود که زن در یک شغل دورکار مشغول شده است.

دلالت‌های این پژوهش برای ایران چه می‌تواند باشد؟

دورکاری به‌عنوان یک گزینه کاری در بسیاری از محیط‌های کاری ایران نیز در دوران همه‌گیری به‌صورت گسترده اجرایی شد. کسب‌وکار‌های فراوانی به صورت دورکار به پیشبرد اهداف خود پرداختند؛ با این حال، با پایان همه‌گیری و بازگشایی پس از آن، اغلب کسب‌وکار‌ها به شیوه حضوری کار کردن بازگشتند.

بررسی‌های این پژوهش نشان می‌دهد دورکاری در بسیاری از کسب‌و‌کار‌ها می‌تواند مازاد رفاهی را برای کارکنان شرکت‌ها ایجاد کند که بدون هزینه مشخص مالی برای کارفرماست. البته این مساله در این پژوهش مورد بررسی قرار نگرفته که دورکاری چه اثری بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها می‌گذارد، با این حال اثر رفاهی این شیوه کار و جذابیت آن برای نیروی کار اثبات شده است.

به‌خصوص در شرایطی که رفت‌وآمد در شهر‌های بزرگ هزینه‌های زیادی را چه به لحاظ زمانی و چه به لحاظ مالی بر افراد تحمیل می‌کند.

دلالت مهم دیگر این پژوهش را می‌توان اهمیت کاهش رفت‌وآمد‌ها و فراغت کارکنان از کار، با کاهش ساعت کاری دانست. مدت‌هاست در کشور ما، صحبت‌ها در رابطه با ویکند یا آخر هفته دوروزه بالا گرفته است. به نظر می‌رسد دو روزه شدن تعطیلات آخر هفته، حتی اگر منجر به کاهش ساعات کاری نیروی کار نیز شود، اثر رفاهی مثبتی را برای جامعه خواهد داشت.

پژوهش‌هایی که در رابطه با اثر ویکند دوروزه بر میزان بهره‌وری کسب‌وکار‌ها انجام شده است، تاکید دارند که این شیوه از توزیع روز‌های تعطیل اثر منفی بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها ندارد و چه بسا با تقویت وضعیت روحی نیروی کار، منجر به رشد بهره‌وری کسب‌وکار‌ها نیز بشود.

دیگر خبرها

  • هنرمندان اردکان در فرهنگسرای خاتمی گردهم آمدند
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • فرمانداری ویژه شهرستان‌های یزد و میبد در حال پیگیری است
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • بررسی مطالبات مردم احمد آباد اردکان
  • تدارک ۳۰ ویژه برنامه در هفته بسیج سازندگی/ فعالیت ۶۰۰ گروه جهادی در گرگان
  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی