Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعودی گفت: حرکت و تلاش های کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در کمک رسانی به مدافعان سلامت و همچنین آسیب دیدگان از کرونا یادآور تلاش های پشت صحنه برای کمک به رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس بود.

«اصغر مسعودی» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به نقش کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور و همچنین مساجد در بحث مقابله با بحران کرونا گفت: تلاش ها و حرکت های جهادی ای که در مساجد و در کانون های فرهنگی و هنری مساجد برای کمک رسانی به مدافعان سلامت و همچنین افرادی که از بحران کرونا آسیب دیده بودند، یادآور تلاش های پشت صحنه ای بود که مساجد در طول دفاع مقدس برای حمایت از رزمندگان انجام می دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما شاهد بودیم که در طول ایام گذشته مساجد و کانون های فرهنگی و هنری فعال در این مساجد با حرکت های جهادی به کمک آسیب دیدگان و کسانی که در بحران کرونا دچار خسارت شده بودند، شتافتند. با تولید ماسک، دستکش و همچنین لباس های مخصوص برای تیم های درمانی و پزشکی در سراسر کشور به کمک مدافعان سلامت در بیمارستان ها و مراکز درمانی شتافتند و این حرکت آنها قابل تقدیر است.

 

وی تصریح کرد: از فضای مسجد به خوبی در این ایام استفاده شد، هوشمندانه فعالیت ها ساماندهی داده شد، حرکت ها هدف دار و بسیار ارزشمند بود، بسیاری از طلاب و روحانیون که در مساجد فعالیت داشتند با فراخوان و با حرکت های جهادی غسل، تدفین و برگزاری نماز میت را برای فوت شدگان کرونا انجام دادند که همه اینها در پرتو مسجد و فعالیت های مسجدی صورت گرفت.

 

مسعودی تاکید کرد: به هر حال در طول هشت سال دفاع مقدس موضوعی که باعث شد رزمندگان ما به جبهه های جنگ بروند، بحث حفظ امنیت بود و در حال حاضر نیز مسئله ای که باعث شد همه در کنار هم بایستیم، بحث سلامت جامعه و مردم بود و در طول این ایام حرکت های ایثارگرایانه و فداکاری های بسیاری انجام شد که هر کدام می توانند در تاریخ ماندگار باشند.

 

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: به هر حال با توجه به تحریم های ظالمانه آمریکا علیه کشور ما جلوی بسیاری از تجهیزات پزشکی به کشور گرفته شد اما خوشبختانه با بسیج عمومی و حرکت هایی که مردم انجام دادند، این تجهیزات در داخل کشور تولید و ما در حال حاضر کمبودی برای تامین این تجهیزات در بیمارستان ها و مراکز درمانی نداریم./

پایان پیام/33

منبع: شبستان

کلیدواژه: ویروس کرونا کانون های فرهنگی هنری مساجد کرونا کانون های مساجد کانون های فرهنگی و هنری دفاع مقدس حرکت ها تلاش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۰۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دزفول، دارای خاستگاه فرهنگی و تمدنی عمیق

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر محمد مهدی اسماعیلی در پیام ویدئویی خود به مراسم بزرگداشت ادیب دزفول گفت: خیلی مشتاق بودم در مراسم نکوداشت و تقدیر از شاعر عزیز و گرانقدرمان آقای دکتر محمدرضا سنگری در شهر مقاومت در دزفول عزیز حاضر شوم.

وی افزود: دزفول یکی از مهم‌ترین حوزه‌های دفاعی و افتخار آفرینیِ ما در دفاع مقدس بوده است؛ در دفاع مقدس شاید کنار خرمشهر عزیز بیشترین بازخورد، خاطره، قصه و بعضی وقت‌ها غصه در شهر عزیز دزفول به وجود آمده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: به هر حال اتفاق مهم دیگر این است که این خطه در کنار دفاع‌مقدس و حضور نورانی در ایام دفاع مقدس اساساً خاستگاه فرهنگی و تمدنی عمیقی را در پیشینه خود دارد.

دکتر اسماعیلی بیان کرد:دزفول در شمال خوزستان از هزاره‌های قبل از ورود اسلام عزیز تا امروز مهد تربیت فضلا، حکما، ادبا، فقها و سیاستمداران بزرگ و نجیب و شعرا و اهل قلم بسیاری بوده است.

وی گفت: کتاب افتخارات دزفول کتاب بسیار قطوری است و برای همچون منی و آن هم در چنین زمان کوتاهی شاید فرصت نباشد حتی قطره‌ای از این یم را بازگو کنم.

ولی به هر حال نمی‌شود به دزفول و سابقه پرافتخارش توجه کرد و یادی از اولین دانشگاه رسمی در تمام نقاط دنیا و قدیمی‌ترین دانشگاه، دانشگاه جندی شاپور نکرد.

وزیر فزهنگ و ارشاد اسلامی افزود: از دزفول عزیز یاد کرد و از بزرگانی، چون شیخ مرتضی انصاری خاتم الفق‌ها و المجتهدین نام نبرد، از دزفول عزیز نام ببریم و از بزرگان تاریخ‌سازش در ایام پیش از پیروزی انقلاب در ایام مبارزه و دفاع مقدس نام نبرد؛ تا به امروز دزفول و دزفولیان در پیشانی افتخارات این مرز و بوم درخشیده اند.

 

دکتر اسماعیلی افزود: از آقای دکتر محمدرضا سنگری به عنوان یکی از مهم‌ترین ادبای معاصر قدردانی و از نقش آفرینیشان در مبارزات قبل از انقلاب و در ایام دفاع‌مقدس نیز تقدیر می‌کنم.

 

وی ادامه داد: بسیاری از سرایندگان اشعار حماسی از اندیشه‌های ایشان وام گرفته‌اند و بسیاری از خوانندگان و هنرمندان نام نیک ایشان را در کنار آثارشان با افتخار ثبت کرده‌اند، امروز هم این شخصیت بزرگ برای کشور و مملکت ما نعمت است. 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان این پیام خود اظهار کرد: خوشحال هستم که مردم عزیز دزفول و مسئولان شهرستانی و استانی این همت را گمارده اند که از این شخصیت تابناک و این چهره ادبی که در عین حال معلمی دلسوز و محققی پژوهشگر و پرتلاش است تجلیل کنند.از راهی دور، از طریق فضای مجازی خدمت تک تک شما بزرگواران، آقای دکتر سنگری و همه شرکت کنندگان عزیز عرض سلام و ادب و احترام دارم، انشاالله به زودی توفیق داشته باشم و در دزفول عزیز حاضر شوم و خدمت عزیزانمان در آنجا از نزدیک عرض سلام و ارادت داشته باشم، در پناه خداوند متعال باشید.

دیگر خبرها

  • برگزیدگان همایش تئاتر بچه‌های مسجد استان قم معرفی شدند
  • دزفول، دارای خاستگاه فرهنگی و تمدنی عمیق
  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • اقدام زیبای بچه مسجدی‌های قم به مناسبت روز معلم
  • دزفول خاستگاه فرهنگی و تمدنی عمیقی در پیشینه خود دارد
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد