Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران گفت: اداره شهرداری تهران حداقل نیاز به اعتبار روزانه بین ۵۰ تا ۸۰ میلیارد تومانی دارد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بنا به اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری تهران، پیروز حناچی، شهردار تهران در دیدار و گفتگو با تعدادی از کارآفرینان و فعالان اقتصادی با تاکید بر اینکه سال گذشته با تحریم‌های جدید میزان درآمد دولت از نفت، به حداقل رسید و شهرداری تهران هم تحت تاثیر این فضا قرار گرفت، گفت: مدیریت شهری در دوره جدید نمی‌خواهد به هر شکلی درآمدزایی کند و چارچوب‌هایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل امروز شرایط مالی سختی را تجربه میکنیم. اداره شهرداری تهران حداقل نیاز به اعتبار روزانه بین ۵۰ تا ۸۰ میلیارد تومانی دارد، با این وجود شهرداری در دوران کرونا فعالیت خود را ادامه داد؛ برای نمونه ناوگان حمل و نقل عمومی با ۸۰ درصد ظرفیت فعالیت می‌کرد، در حالیکه تنها ۱۰ درصد مسافران همیشگی از آن استفاده می‌کردند.

وی درباره این نقد که «شهرداری تهران هزینه هایش بالاست» گفت: این انتقاد وارد است و تلاش شده است که این مشکل تا حدودی برطرف شود بدنه شهرداری سنگین است هر چند که حقوق بگیران شهرداری از ابتدای مدیریت جدید از ۶۷ هزار به ۶۲ هزار نفر رسیده، اما باید در این زمینه با رعایت تمام جوانب اخلاقی و انسانی بیشتر تلاش کنیم.

شهردار تهران با اشاره به ارائه لایحه دوفوریتی به شورای شهر تهران برای رفع موانع مالی شهرداری تاکید کرد: ما به دنبال کسب درآمد به هر بهانه‌ای نیستیم چرا که بعضی مسیر‌های درامد زایی به شهر آسیب می‌زند.

حمایت شهرداری از استارت‌آپ‌ها

شهردار تهران درباره «همکاری و حمایت از استارت آپ»‌ها گفت: سیاست مدیریت شهری حمایت از استارت آپ‌ها است همین راستا ما پیگیر «هوشمندسازی ارائه خدمات شهری» در شهر تهران هستیم. حتی لایحه‌ای برای حمایت از آن‌ها آماده و به شورای شهر تهران ارائه شده است.

سرای محلات باید مطالبات مردم را به مدیریت شهری منتقل کنند

حناچی درباره «درآمدزایی از سرای محلات» گفت: از سرای محلات به اندازه‌ای که باید، درآمد مالی کسب نمی‌شود و مکانیزم‌های فعلی برای درآمدزایی موثر نیست. به نظر می‌رسد نهاد‌های مدنی باید بیشتر تلاش کنند و خواسته‌های مردم را به مدیریت شهری منتقل کنند تا تبدیل به تصمیمات اجرایی شود. در عین حال باید قبول کرد که نزدیکتر از این سرا‌های محلات به مردم در شرایط فعلی وجود ندارد که اطلاعات بسیار خوبی از شهروندان دارند و می‌توان از آن برای خدمات دهی بیشتر به شهروندان استفاده کرد.

ساخت و ساز به معنی شهرفروشی نیست

شهردار تهران درباره تراکم فروشی توضیح داد: می‌توان شهر را با ساختن اداره کرد، اما نباید خارج از برنامه تراکم فروخته شود. شهرداری در دوره مدیریت جدید تلاش کرده است هم طبق برنامه تراکم بفروشد و هم آن را به قیمت واقعی و نه به نصف قیمت و ارزان ارائه دهد. هم اکنون در تهران قیمت تراکم معادل قیمت زمین است. در این زمینه شهرداری به سمت تعادل حرکت می‌کند.

لوایح درآمدزا برای شهرداری

حناچی به درآمد‌های پایدار جدید شهرداری نیز اشاره کرد و گفت: دو لایحه در مجلس تصویب شد یکی لایحه درآمد‌های پایدار که به زودی ایراد‌های وارده شورای نگهبان بر آن برطرف خواهد شد و دیگری مالیات بر ارزش افزوده است که از یک سوم درآمد مالیات بر ارزش افزوده، به ۴ از ۹ درصد رسید و مطمئنا این دو لایحه در افزایش درآمد شهرداری در شرایط عادی تاثیر خواهد داشت.

تهران مقصد گردشگری است

وی به «تبدیل تهران به عنوان یک مقصد گردشگری» اشاره کرد و گفت: تهران از نظر جاذبه گردشگری چیزی کم ندارد، اما در زمینه شناساندن آن به مردم کم کاری شده، مدیریت شهری تلاش کرد در دوره جدید موزه‌های جدیدی راه اندازی کند و قطعا اگر تهران تبدیل به مقصد گردشگری تبدیل شود بسیاری از مشکلات شهر برطرف خواهد شد و درآمد‌های خوبی هم به شهر تهران تزریق خواهد شد.

۱۶۷ تومان هزینه امحای هر کیلو زباله

حناچی درباره «کسب درآمد از زباله» و «ورود بخش خصوصی به این حوزه» گفت: زباله در تهران اکنون هم دست پیمانکار است، اما باید پذیرفت بازیافت زباله مسیر طبیعی خود را طی نمی‌کند. مبنای طرح جامع پسماند که قرار است اجرا شود این است که زباله تولید شده را اول ارزش گذاری و بعد برای آن برنامه ریزی می‌کند. سرانه زباله در کشور بر خلاف تبلیغی که می‌شود خیلی بالا نیست. در عین حال ارزش زباله‌های همه مناطق شهر یکی نیست مثلا ارزش زباله‌های منطقه یک با ۱۲ اساسا قابل مقایسه نیست. قیمت متوسط امحای زباله کیلویی ۱۶۷ تومان است که رقم نسبتا بالایی است.

۶۰ درصد اتوبوسرانی خصوصی است

حناچی درباره «خصوصی سازی اتوبوسرانی» گفت: درحال حاضر ۶۰ درصد اتوبوسرانی در اختیار بخش خصوصی است، اما مشکل این بخش یارانه بالایی است که پرداخت می‌شود و مدیریت شهری به دلیل برخی مخالفت‌ها و شرایط اقتصادی کشور اجازه ندارد این یارانه را تعدیل کند.

پیشنهادی برای جایگزین پلمپ واحد

او همچنین پیشنهاد‌هایی مانند اجاره پلاک مسکونی‌هایی که استفاده اداری می‌شوندرا قابل تامل خواند و گفت: این پیشنهاد خوبی است و بهتر از پلمپ واحد است که فعلا اجرا می‌شود.

از پیشنهاد‌های منجر به درآمدزایی نمایشگاه آفتاب استقبال می‌کنیم

حناچی درباره استفاده از نمایشگاه آفتاب گفت: مدیریت شهری قصد داشت نمایشگاه‌های ملی را به این مجموعه منتقل کند، اما اگر اتاق بازرگانی تهران بتواند این مجموعه را با پیشنهاد‌های خود به درآمدزایی برساند مدیریت شهری از آن استقبال می‌کند.

تنها ۱۵ درصد بیلبورد‌های تبلیغاتی متعلق به شهرداری است

وی در پایان درباره کسب درآمد از بیلبورد‌های تبلیغاتی گفت: شهرداری تهران ۱۵ درصد بیلبورد‌ها را در اختیار دارد. البته این بیلبورد‌ها هم در بیشتر مواقع خالی نیستند. اما در عین حال تلاش شده که در بیلبورد‌های شهرداری تبلیغات مرتبط با مناسبت‌ها و شرایط روز کشور وجود داشته باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شهرداری تهران ساخت و ساز درآمد شهری درآمدزایی شهرداری تهران شهردار تهران حناچی درباره مدیریت شهری بیلبورد ها شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۰۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری های نوین شهرداری اصفهان گفت: هدف از برگزاری رویداد پنجشنبه‌های فناور کمک گرفتن از توانمندی‌ شرکت‌های دانش‌بنیان برای رشد و توسعه مدیریت شهری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرتضی نصوحی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در برنامه پنجشنبه‌های فناور (فصلی نو در حمایت از زیست بوم فناوری)، ارزش آفرینی از دارایی‌های دیجیتال در حوزه‌های حمل‌ونقل و ترافیک، اصفهان کارت اظهار کرد: هدف از برگزاری رویداد پنجشنبه‌های فناور کمک گرفتن از توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان برای رشد و توسعه مدیریت شهری است. که امروز یازدهمین برنامه را برگزار کردیم.

وی با اشاره به انعقاد قرارداد در حوزه آب و پساب به ارزش ۱۱ میلیارد با شرکت‌های فعال در شهرک علمی و تحقیقاتی افزود: تصفیه پساب به کمک نانو ازن را در مرحله پایلوت که ۵۰ لیتر بر ثانیه بود، پاسخ گرفتیم، در ادامه این شیوه به دیگر تصفیه خانه‌ها با انعقاد قرارداد تسری پیدا می‌کند.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه در حوزه ایمنی و آتش‌نشانی، شرکت‌های دانش‌بنیان تولید کلاه هوشمند را که بتواند یک سری داده به آتش‌نشان مخابره کند، در دستور کار دارند، افزود: به‌تازگی موضوع مهم در شهرداری، اقتصاد دیجیتال است، در این راستا چند پنجشنبه فناور با این موضوع برگزار می‌شود.

نصوحی ادامه داد: یکی از سیاست‌های مهم در این حوزه مولد سازی دارایی‌ها است که دارای طبقه‌بندی‌های مختلف همچون دارایی فیزیکی و اطلاعاتی است، اما در این برنامه دارایی‌های اطلاعاتی و داده‌ای شهرداری مدنظر است.

وی ادامه داد: در اصفهان کارت داده‌های زیادی وجود دارد که می‌تواند مبنای ارائه خدمات بهتر به شهروندان باشد، البته به دنبال آن کسب‌وکار هم شکل می‌گیرد.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری دوربین‌های مختلف دارد که بسیاری از داده‌ها روزانه در آن موجود است، تصریح کرد: ممکن است سرورهای ما پاسخگو نباشد و نتوانیم داده‌ها را دائمی نگهداری کنیم، از این‌رو با کمک شرکت‌های دانش بنیان می‌توان بعضی خدمات و فعالیت ارزش افزا شوند تا همه شرکت‌ها و مردم منتفع شوند.

وی یادآور شد: بسیاری از شرکت‌ها علاقه‌مند به داشتن داده‌های شهرسازی هستند که در جلسات آینده به صورت اختصاصی برنامه‌ای را برای داده‌های خاص در حوزه شهرسازی خواهیم داشت که کسب و کار اصلی شهرداری به این حوزه اختصاص دارد و داده‌های موجود در حوزه شهرسازی با اصناف مختلف مرتبط است.

نصوحی گفت: شعار شهرداری توسعه شهر هوشمند و توجه به موضوع فناوری بوده و موضوع اقتصاد دیجیتال دارای اهمیت است.

کد خبر 747785

دیگر خبرها

  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان
  • ساخت و ساز غیرمجاز خط قرمز مدیریت شهری مشکین‌دشت
  • پیگیری ویژه جهت تصویب نخستین طرح هادی شهری پیربازار
  • تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم
  • شبکه‌های توزیع آب ایلام فرسوده است
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان