Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@19:37:15 GMT

کنایه مداح مشهور به دولت

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۰۰۹۳۹

سعید حدادیان گفت: من نمی‌خواهم بار ناشدنی روی دوش مسئولین بگذارم. اگر بازگشایی حرم‌ها و مساجد مقدور نیست لااقل تلاش کنید، میان خود و خدا بری‌الذمه باشید؛ زیرا اگر راهی باشد و انجام ندهید، خطاست. ناطقان: سعید حدادیان مداح اهل بیت (ع) اظهار داشت: در ابتدای شیوع ویروس کرونا که هنوز برخی از کادردرمانی با این بیماری آشنا نبودند، جمعی از هیأتی‌ها مانند رزمندگان خط‌شکن دوران دفاع مقدس به بیمارستان‌ها رفتند و شروع به خدمت‌رسانی کردند و این ابتکار عمل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




هیأتی‌ها در هر شرایطی باید تهدید را به فرصت تبدیل کنند

وی با اشاره به اینکه ابتکار عمل همواره باید دست پیروان حضرت زینب (س) باشد و مانند ایشان بحران را تبدیل به فرصت کنند، تصریح کرد: ایشان در مجلس یزید که بنا بود جشن پیروزی برپا شود و سفرا آمده بودند تا تبریک بگویند، ورق را با یک خطبه برگرداند. در این بحران نیز هیأتی‌ها وارد عمل شدند تا جایی که پزشکان اعلام کردند که این افراد هم به ما و هم به بیماران روحیه دادند و کمک این‌ها موجب شد تا ما ارتقای کمی و کیفی در رسیدگی به بیماران داشته باشیم و برخی از همکاران خودمان نیز که در مرخصی بودند، خود را به خیل خدمت‌رسان‌ها اضافه کنند.

 

زیبا نیست مسئولان بعد از ماه رمضان از کنترل بیماری با تعطیلی مساجد گزارش دهند

حدادیان با بیان اینکه در ماه رمضان که ماه محافل انس با قرآن و اهل بیت (ع) و ذکر دعا و مناجات است، باید پیشتاز باشیم و براساس پروتکل‌های وزارت بهداشت برنامه‌ها را برگزار کنیم، گفت: برخی از مسئولین وزارت بهداشت مانند آقای حریرچی جزو افرادی است که در صف اول نماز دانشگاه تهران حاضر بود، سجده شکرش اشک داشته و تا صدای صلی الله علیک یا اباعبدالله را می‌شنید هم اشک می‌ریخت. بنابراین قصد جسارت و توهین به مسئولین را نداریم زیرا آن‌ها نیز بزرگ‌شده مکتب سیدالشهدا (ع) هستند و شاید براساس اخبار و اطلاعاتی این تصمیمات را در خصوص حرم‌ها و مجالس می‌گیرند، اما به آن‌ها تذکر می‌دهم از جایگاه وعظ و نصیحت خودم تذکر می‌دهم که زیبا نیست آخر ماه رمضان اعلام کنید به حمدالله موفق شدیم ۳ هزار مسجد تهران را در شب‌های احیا تعطیل کنیم.

 

برگزار نشدن جلسات شب‌های قدر لطمه روحی برای مردم دارد

این مداح اهل بیت (ع) افزود: برگزار نشدن مجالس به خصوص در شب‌های قدر و مانند جلسه دانشگاه تهران لطمه روحی برای جوانان است. این مسئولان اعلام می‌کنند پروتکل ارائه کنید، خودتان ارائه کنید و کمک دهید تا این مشکل برطرف شود.

 

فرصت ۲ هفته‌ای تا شب‌های قدر را مغتنم شمارید

وی افزود: علما اهل ورع و تقوا و نماز اول وقت هستند. ما چرا پشت سر آن‌ها نماز می‌خوانیم؟ دلیل آن است که وقتی امام حسین (ع) آنان را می‌خرد ما نیز پشت سرشان باشیم و به این وسیله خریداری شویم. ما از سفره بزرگان و علما داریم محروم می‌شویم و هنوز شب‌های اول ماه رمضان است و حدود ۲ هفته تا اولین شب قدر فرصت داریم و می‌توان تمهید و برنامه‌ای برای برگزاری مراسم‌ها اندیشید. من شنیدم کلیساها در کشورهای غربی به همین سبک پارکینگی که مراسم «شب‌های دلتنگی» در حال برگزاری است، مراسم برگزار کرده‌اند.

 

مسئولین در تصمیم برای حرم‌ها و مساجد خود را بری‌الذمه کنند

حدادیان اضافه کرد: من نمی‌خواهم بار ناشدنی روی دوش مسؤلان بگذارم. اگر نشد و مقدور نیست لااقل تلاش کنید تا در آن زمان میان خود و خدا و امام زمان (عج) بری‌الذمه باشید؛ زیرا اگر راهی وجود داشته باشد و با استفاده از علم و تجهیزات و قدرت جوانان بتوان این مشکل را برطرف کرد و نکنیم، خطاست.

 

تعطیلی نماز جماعت مقام معظم رهبری و مراجع در رمضان یک درد است

این مداح اهل بیت (ع) با اشاره به اینکه درد اول مسئولین ما باید مسجد باشد که البته اینگونه هم هست، تصریح کرد: اگر مسئولین جزء و کل کشور مسجدی باشند، در این ایام قطعاً دلشان خواهد سوخت. نباید دست کم گرفته شود که نماز جماعت مراجع عظام تقلید و بالاتر مقام معظم رهبری در این ماه رمضان برگزار نمی‌شود. این‌ها درد است. مسئولین را مقصر نمی‌دانیم اما وظیفه دارند تا اندیشه کنند تا این مشکل برطرف شود.

 

جلسات را می‌توان با جمیعت کمتر برگزار کرد

وی افزود: من بنا ندارم تعیین تکلیف کنم؛ بلکه مکلف هستیم تا حضرت آقا امر کنند و ما عمل کنیم، اما درد را دارم بیان می‌کنم. می‌توان جلسات و نماز جماعت‌ها را با جمعیت‌های کمتری برگزار کرد و سریع سراغ تعطیلی نرویم.

 

حدادیان گفت: بلا برای همه است که برای کافر کیفر و برای مومن امتحان و ارتقا است، اما می‌توان جلسات مذهبی و حرم‌ها را با تمهیداتی مثل کنترل حضور مردم با تب سنج و ... و یا مدیریت کردن جمعیت با روش‌هایی که اگر جلسه‌ای با ۵ هزار نفر جمعیت بود، امسال با ۵۰۰ نفر باشد که بتوان جلسات را برگزار کرد.
منبع: صراط برچسب ها: کنایه ، مداح ، دولت ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کنایه مداح دولت ناطقان ماه رمضان اهل بیت حرم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۰۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد

مدیر شبکه رادیویی ایران در مراسم تجلیل از برنامه سازان نوروز و رمضان این شبکه اعلام کرد: برنامه «سال مبارک» که ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بوده است در بین ویژه برنامه‌های تحویل سال دیگر شبکه‌های رادیویی بیشترین امتیاز را کسب کرده است.

 آذرمکان ضمن قدردانی از زحمات برنامه سازان تصریح کرد: رادیو ایران در برنامه «سال مبارک» با ۱۳ ساعت برنامه زنده طولانی‌ترین برنامه را بین شبکه‌های رادیویی تولید کرد و این در حالی است که طبق ارزیابی مرکز نظارت و ارزیابی صدا و سیما رادیو ایران، بالاترین نمره را در معاونت صدا کسب کرد.

 وی با اشاره به سختی برنامه سازی در ماه مبارک رمضان افزود: ویژه برنامه‌های سحر و افطار این شبکه رادیویی نیز با تلاش و کوشش و همدلی برنامه سازان برنامه‌هایی قابل توجه و استاندارد ارزیابی شده است که شایسته تقدیر می‌باشد.

 مدیر رادیو ایران با اشاره به برنامه «شهر رمضان» نیز گفت برای اولین بار در ماه مبارک رمضان با همکاری و هم افزایی شهرداری تهران ویژه برنامه‌ای شاد در شب‌های رمضان در بوستان لاله تهیه شد که با استقبال مردم تهران در آن بوستان و همه شنوندگان در سراسر کشور مواجه شد.

 مهدی رستمی مدیر گروه معارف و تاریخ رادیو ایران، به تجربه برنامه سحرگاهی و ایجاد موقعیت برای مخاطبان که طرح جدیدی بود اشاره کرد و افزود: برنامه «قرار بی قراران و قرار آسمانی» هر دو با تمرکز به بندگی به روی آنتن رفت.

 وی هدف این برنامه‌ها را معرفت‌افزایی و ایجاد لحظه‌ها و خاطره‌های به یادماندنی و تاثیرگذار برای شنوندگان توصیف کرد.

 یدالله گودرزی مدیر گروه فرهنگ و تمدن، به توجه رادیو ایران به موضوع هم افزایی اشاره کرد و گفت بعد از طرح هفته‌های ایرانی در این شبکه موضوع هم افزایی در برنامه‌های شبکه پر رنگ‌تر شد.

مرضیه محمودی مدیر گروه دانش و اقتصاد رادیو ایران نیزحضور ایرانیاران را در ویژه برنامه تحویل سال «سال مبارک» اقدام رسانه‌ای مناسبی دانست و افزود: گزارش‌های ایرانیاران از سراسر ایران، حضور پیشکسوتانی مثل عذرا وکیلی، فاطمه نیرومند و علیرضا جاویدنیا و میزبانی رادیو ایران از سایر شبکه‌های رادیویی سال را مبارک کرد.

 غلامحسین طالبی مدیر طرح و برنامه رادیو ایران نیز به استقبال بی نظیر از پویش «دلنامه» در راستای همدلی با کودکان و مادران غزه اشاره کرد.

 در پایان این نشست دکتر مهدی آذرمکان مدیر شبکه رادیویی ایران با اهداء لوح تقدیر و هدیه نقدی از تلاش‌های برنامه سازان ویژه برنامه‌های تحویل سال و ماه مبارک رمضان قدردانی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • اجرای قانون هوای پاک از توان مسئولین استان تهران خارج است
  • جشن تکلیف دانش آموزان دختر آستارایی برگزار شد
  • کنایه سنگین به دولت رئیسی؛ ژست کنترل تورم نگیرید، نتوانستید
  • برگزاری دوره تخصصی نماز در شهرکرد
  • همایش ملی «نماز، دانشگاه، بایسته‌ها و شایسته‌ها» برگزار می‌شود
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • انتقاد یک مداح بودجه سنگین نهاد‌های فرهنگی در موضوع حجاب