Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز اعلام کرد که مرحله دوم ''طرح نوآفرین'' در این دانشگاه آغاز شده است.

دکتر منصور کنعانی شنبه ۱۳ اردیبهشت در جمع خبرنگازان گفت: طرح ''نوآفرین'' شامل مجموعه رویدادهای مجازی نوآوری و کارآفرینی دانش بنیان است که با توجه به گسترش بیماری کرونا، توسط مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: به مدد الهی، فاز اول رویدادهای مجازی نوآفرین با تمرکز بر مسائل پایه نوآوری و خلاقیت با موفقیت پایان یافت و فاز دوم آن آغاز شد.

مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز گفت: در گام جدید یک دوره متنوع از مباحث اساسی «زیست بوم نوآورانه و کارآفرینانه دانش بنیان» توسط مدرسین مجرب سطح ملی پوشش داده شده است.

این استاد دانشگاه شیراز خاطر نشان کرد : رویکرد نوآوری باز در فناوری‌های پیشرفته، مبانی طراحی یک محصول جدید، اصول توسعه محصول و ارزیابی دانش فنی، صادرات فناوری و دانش، روش‌های مختلف تامین مالی و ارتباطات مالی نوین، نسل جدید کارآفرینی، اصول بازایابی و تحقیق بازار خدمات دانش بنیان از جمله مواردی است که در فاز دوم ''طرح نوآفرین'' آموزش داده می‌شود.

او، این دوره را یک قدم موثر در مسیر طولانی توانمندسازی نیروی انسانی توصیف و اظهار امیدواری کرد : شرکت در این دوره‌های متوالی، یک سطح پایه را برای دانشجویان، اساتید و کارآفرینان استان ایجاد کند.

کنعانی، رسیدن به یک زیست بوم نوآورانه دانش بنیان را نیازمند فرهنگ سازی میان اجزای مختلف آن دانست و گفت: استاد، دانشجو و دانش آموختگان دانشگاه‌ها، اصلی ترین سرمایه ملی برای موفقیت برنامه‌های دانش بنیان به شمار می‌روند و آموزش و توانمند سازی این ظرفیت، یک قدم حیاتی است که بدون انجام آن، سرمایه گذاری‌های دیگر هم کم اثر خواهد بود.

به گفته این استاد دانشگاه شیراز، کارگاه‌های فاز دوم ''طرح نوآفرین'' در قالب دوره‌های 2تا 3 ساعته برنامه ریزی شده و در 7 هفته به صورت مجازی برگزار می‌شود. 

کنعانی با بیان اینکه شرکت برای همه علاقه مندان و گروه‌های زیست بوم کارآفرینی و دانشگاهی آزاد است، افزود: تخفیف ویژه‌ای برای دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های شیراز، علوم پزشکی شیراز و خلیج فارس به علاوه شرکت‌های پارک علم و فناوری فارس و اعضای مورد حمایت بنیاد نخبگان استان فارس در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی پارک علم و فناوری فارس دانشگاه شیراز طرح نوآفرین خلیج فارس نوآوری و کارآفرینی دانش دانشگاه شیراز طرح نوآفرین دانش بنیان زیست بوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۱۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره ایران دانا برای ترویج فرهنگ مالکیت فکری و اقتصاد دانش‌بنیان

اولین جشنواره ایران دانا با هدف ترویج فرهنگ مالکیت فکری و اقتصاد دانش‌بنیان با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری و وزارت دادگستری برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، چهل و دومین نشست شورای سیاست‌گذاری ملی مالکیت فکری به ریاست امین حسین رحیمی وزیر دادگستری و با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو شورای ملی سیاست‌گذاری مالکیت فکری برگزار و جزئیات فرآیند برگزاری اولین جشنواره اقتصاد دانش‌بنیان و نوآور «ایران دانا» که با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری و وزارت دادگستری برگزار می‌شود مورد بررسی قرار گرفت.

امین حسین رحیمی وزیر دادگستری در این نشست ضمن تشکر از اعضای شورای سیاست‌گذاری ملی مالکیت فکری در خصوص حمایت از این جشنواره و نقش‌آفرینی مؤثر در آن، اظهار داشت: علاوه بر حفظ شفافیت و دقت در فرایند داوری و انتخاب برگزیدگان، محتوا و اثرگذاری و خروجی جشنواره ملی ایران دانا نیز باید در مرکز توجه قرار گیرد.

آزمندیان مدیرکل حمایت از مالکیت صنعتی وزارت دادگستری نیز در این نشست و در سخنانی اظهار داشت: مخاطبان جشنواره ملی ایران دانا به دو دسته شرکت‌های دانش‌بنیان شامل ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در مقیاس‌های مختلف و اجزای زیست‌بوم فناوری و نوآوری شامل پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد، شتاب‌دهنده‌ها، صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر و... تقسیم می‌شوند.

وی با تأکید بر حفاظت از اسرار تجاری شرکت‌ها و اطلاعات خصوصی آنها در طول فرایند برگزاری این جشنواره، افزود: یکی از مهم‌ترین اهداف برگزاری جشنواره فراهم آمدن فرصتی برای تمام بازیگران فعال در حوزه علم، فناوری و نوآوری در کشور برای ارایه دستاوردهای خود از تجاری‌سازی و بهره‌مندی از مالکیت فکری است.

ملکی‌فرمعاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی نیز با اشاره به اینکه بعد از تصویب قانون دانش‌بنیان حرکت جدیدی در دولت شکل گرفته و امروز حدود ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعال هستند، گفت: دولت در تلاش است سهم اقتصاد دانش‌بنیان از اقتصاد کل کشور به ۷ درصد برسد، بر این اساس استفاده از همه ظرفیت‌ها برای ترویج گفتمان اقتصاد دانش‌بنیان ضروری است.

موسوی، دبیر اجرایی جشنواره نیز در این نشست با بیان اینکه این جشنواره در دو بخش شرکتی و اجزای اکوسیستم اجرا خواهد شد، افزود: در این جشنواره شرکت‌ها از منظر سازوکار نوآوری، مالکیت فکری، صادرات و اثرگذاری اجتماعی مورد بررسی قرار می‌گیرند.

جشنواره ایران دانا در نیمه اول تیر ۱۴۰۳ برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام به سامانه اینترنتی جشنواره مراجعه کنند.

هدف از برگزاری این جشنواره که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو شورای سیاست‌گذاری ملی مالکیت فکری برگزار خواهد شد، ارتقای فرهنگ مالکیت فکری در زیست‌بوم نوآوری کشور با تمرکز بر شرکت‌های دانش‌بنیان است.

در این جشنواره که با فراخوان از ده‌هزار شرکت دانش‌بنیان و سایر بازیگران اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور برگزار می‌شود، دو جایزه نوآوری و مالکیت فکری برای بررسی و نشر داستان‌ها و الگوهای موفق شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی از تجاری‌سازی دارایی‌های فکری و بهره‌مندی از امتیازات مالکیت فکری در عرصه ملی و بین‌المللی به برگزیدگان اهدا خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • رونمایی از بسته حمایتی ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۳
  • برگزاری جشنواره ایران دانا برای ترویج فرهنگ مالکیت فکری و اقتصاد دانش‌بنیان
  • تبدیل جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری
  • ایجاد شهرک مسکونی نخبگان در کلاس جهانی
  • نقش آفرینی جزیره نوآور قشم در دیپلماسی فناوری و نوآوری در سطح بین المللی
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری تبدیل می‌شود
  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی