Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، این توربین در شهر ووهان ساخته شده است و در مابین دو جزیره در مجمع الجزایر ژوشان در جنوب شانگهای  نصب شده است.  با وجود اینکه توربین‌های جزر و مدی در رقابت با سایر انواع انرژی‌های تجدیدپذیر عقب افتاده اند اقدام چین به منظور تولید صنعتی این نوع توربین‌ها می‌تواند قیمت تمام شده این تکنولوژی را تا حد زیادی کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این توربین 500 کیلووات یک پروژه آزمایشی است ولی می‌تواند منجر به تولید صنعتی و در مقیاس بالای این نوع توربین ها شود .

به گفته Tim Cornelius مدیرعامل شرکت Simec Atlantis Energy در صورت تولید در مقیاس صنعتی این نوع توربین ها، قیمت محصول به سرعت کاهش می‌یابد و این روش با توربین‌های شناور فراساحلی قابلیت رقابت پیدا می‌کند.

توسعه دهندگان پروژه‌ها توربین‌های جزر و مدی عقیده دارند که این روش تولید انرژی تجدیدپذیر از انرژی‌های بادی و خورشیدی، قابل اطمینان‌تر است . با این وجود آمارها نشان می‌دهد در پایان سال میلادی  گذشته فقط 12 مگاوات پروژه جزر و مدی در دنیا اجرا شده که این میزان در مقایسه با انرژی بادی و خورشیدی بسیار ناچیز است .

با وجود اینکه احتمال دارد این روش تولید انرژی در رقابت با انرژی‌های بادی و خورشیدی موفق نباشد با این وجود گزینه مناسبی برای استفاده در جزایری است که زمین کافی برای سایر انواع انرژی تجدید پذیر ندارند و یا عمق دریا به منظور نصب توربین بادی فراساحلی در آنها زیاد است.

بلومبرگ

منبع: ایلنا

کلیدواژه: انرژی چین قطر کشتی مد توربین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۱۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد

این لایحه هیچ مخالفی نداشت و همه سناتور‌های حاضر در جلسه به آن رای موافق دادند.مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر در ماه دسامبر این لایحه را تصویب کرده بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارشی اعلام کرد که نیروگاه‌های برق هسته‌ای ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۲ درصد از اورانیوم مورد نیاز خود را از روسیه وارد کردند.

جان باروسو سناتور جمهوریخواه از ایالت وایومینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد: وایومینگ اورانیوم کافی برای جایگزین کردن اورانیوم روسیه را دارد و آماده‌ایم که از آن استفاده کنیم.

وی افزود: لایحه دوحزبی ما کمک می‌کند که بودجه ماشین جنگی روسیه را کم کرده، تولید اورانیوم آمریکا را احیا کرده و سرمایه‌گذاری در چرخه عرضه سوخت هسته‌ای آمریکا را افزایش دهیم.

یک مقام ارشد آمریکایی با تاکید بر افزایش تولید داخلی سوخت هسته‌ای ایالات متحده، از مصرف‌کنندگان خارجی نیز خواست که وابستگی خود به روسیه در حوزه انرژی هسته‌ای را کاهش دهند.

«کاترین هاف» دستیار وزیر انرژی آمریکا در حوزه هسته‌ای ماه مارس در مصاحبه با رویترز گفت که کشور‌های شرکت‌کننده در اجلاس هسته‌ای بروکسل تلاش کردند تا سرمایه‌گذاری در زمینه تولید سوخت هسته‌ای را افزایش دهند.

وی افزود که آمریکا، ژاپن، فرانسه، کانادا و انگلیس متعهد شده‌اند ۴.۲ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند که سهم آمریکا ۲.۷ میلیارد دلار است که «گامی تاریخی» به شمار می‌آید.

شرکت هسته‌ای روس‌اتم می‌گوید که ۱۷ درصد از سوخت هسته‌ای دنیا را تامین می‌کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • ساخت نوعی باتری سدیمی که ظرف چند ثانیه شارژ می‌شود
  • «دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی
  • حضور سجاد گنج زاده به عنوان مدرس در کمپ تمرینی ووهان
  • رقابت چین و هند برای نفوذ به بخش انرژی سریلانکا
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده