Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، ولی الله محمدزاده مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه ۳ هزار و ۷۰۰ مزرعه آبزی پروری در مازندران فعال است، گفت: تولید آبزیان پرورشی از دو هزار و ۷۰۰ تن سال ۷۰ به ۸۱ هزار و ۱۱۳ تن در سال گذشته رسیده است.

او با بیان اینکه مازندران با وجود شرایط آب و هوایی مناسب و تنوع زیستی، همواره یکی از استان‌های مستعد در بخش کشاورزی بشمار می‌رود، افزود: با توجه به وجود دریای خزر با سواحل طولانی برای پرورش ماهیان خاویاری در اراضی ساحلی و پرورش ماهی در قفس‌های دریایی، ۱۷ هزار هکتار آببندان، ۱۳ رشته رودخانه مهم شیلاتی در مناطق کوهستانی، ۵ هزار حلقه چاه کشاورزی مستعد برای فعالیت‌های آبزی پروری در مناطق جلگه‌ای، وجود مراکز تحقیقاتی اکولوژی دریای خزر و سردآبی دو هزار تنکابن، مازندران را به یکی از استان‌های مستعد آبزی‌پروری کشور تبدیل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدزاده گفت: ترویج روش‌ها و گونه‌های جدید آبزی‌پروری مانند پرورش ماهیان خاویاری، پرورش ماهی در قفس، افزایش کمی و کیفی تولید آبزیان پرورشی، ارتقاء بهره‌وری در سطح مراکز آبزی‌پروری، ارتقاء دانش فنی آبزی پروران و تولید محصولات با کیفت و صادرات محور با توجه به بازار و فرورش آبزیان تولیدی از اهدافی است که شیلات مازندران به دنبال آن است.

توسعه کمی و کیفی فعالیت‌های آبزی پروری در مازندران

مدیرکل شیلات مازندران افزود: شناسایی اراضی کم بازده ساحلی برای پرورش ماهیان خاویاری، بهره برداری از ظرفیت دریای خزر برای پرورش ماهی در دریا، ایجاد تمهیدات لازم برای پرداخت تسهیلات بانکی برای توسعه کمی و کیفی فعالیت‌های آبزی پروری از اهداف قابل اجرای شیلات است که در دستورکار قرار دارد.

او با بیان اینکه پیگیری‌های لازم برای اتمام فعالیت ساخت وساز مراکز آبزی‌پروری که دارای پروانه تاسیس هستند در حال انجام است، گفت: برای ارتقاء بهره‌وری در مراکز آبزی‌پروری در حال پیگیری پرداخت تسهیلات ارزان قیمت  هستیم.

محمدزاده یکی از اهداف اجرایی این اداره کل را پیگیری فعال کردن مراکز آبزی پروری  غیرفعال و نیمه فعال در مزارع و آببندان‌ها عنوان کرد و افزود: در حال برنامه‌ریزی برای ایجاد ظرفیت‌های جدید مراکز تکثیر و پرورش ماهیان زینتی و زالوی طبی هستیم.

مدیرکل شیلات مازندران از پیگیری برای پرورش میگو در اراضی شمال بهشهر خبر داد و گفت: توجه به بازار و فروش آبزیان تولیدی با تأکید بر تولید محصول رقابتی، با کیفیت و صادرات محور در اولویت قرار دارد.

بیشتر بخوانید: صادرات ۶ هزار و ۵۰۰ تن محصولات شیلاتی از مازندران

انتهای پیام/ م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پرورش ماهی زینتی پرورش ماهی خاویاری مراکز آبزی پروری شیلات مازندران آبزی پروری پرورش ماهیان برای پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۱۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۷دستگاه ماینر در یک مزرعه پرورش قارچ در فاروج کشف شد

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علیرضا پوربه در گفت‌وگو با رسانه‌ها اظهار کرد: در پی گزارش رسیده مبنی بر نصب و استفاده دستگاه‌های ماینر در یک واحد تولیدی پرورش قارچ در یکی از روستاهای شهرستان فاروج، موضوع جهت بررسی بیشتر در دستور کار مأموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

این مقام انتظامی بیان کرد: مأموران پلیس آگاهی با همکاری اداره اطلاعات سپاه و اداره برق پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و شناسایی محل نصب دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال به محل اعزام شدند.

فرمانده انتظامی فاروج در ادامه خاطر نشان کرد: در بازرسی مأموران از این واحد تولیدی تعدادی تونل مشاهده که داخل این تونل‌ها نیز سوله‌هایی وجود داشته که در این رابطه تعداد ۴۷ دستگاه ماینر استخراج ارز دیجیتال فعال به ارزش تقریبی ۱۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال کشف و توقیف شد.

سرهنگ پوربه در پایان با اشاره به دستگیری متهم و تشکیل پرونده قضائی، تصریح کرد: پلیس در برخورد با استخراج غیرقانونی ارزهای دیجیتال در شهرستان جدی بوده و با همکاری مردم نسبت به شناسایی و ضبط ماینرها اقدام کرده است.

کد خبر 6097695

دیگر خبرها

  • توسعه آبزی‌پروری خرد معیشتی در سواحل روستایی بوشهر
  • بهره برداری از مزرعه اکولوژیک پرورش شتر داشتی درزاهدان،بزودی
  • امسال ۲۰۰ تن سیست و بیومست آرتمیا در آذربایجان غربی تولید می شود
  • کدام کشورها خواهان محصولات شیلاتی قشم هستند
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • افزایش تولیدات آبزیان فرآوری چهارمحال وبختیاری به ۳۶ هزار تن
  • کشف ۴۷ ماینر در یک مزرعه پرورش قارچ!
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • ۴۷دستگاه ماینر در یک مزرعه پرورش قارچ در فاروج کشف شد