Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@10:25:10 GMT

مواد سازگار با محیط زیست برای ضدعفونی استفاده شود

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۰۲۵۰۵

مواد سازگار با محیط زیست برای ضدعفونی استفاده شود

عادل عربی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: طبق نامه اخیر رییس سازمان محیط زیست به استان ها مقرر شده که مواد سازگار با محیط زیست برای گندزدایی و ضدعفونی استفاده شود و این

موضوع به شهرداری‌ها، دانشگاه علوم پزشکی، دفتر امور شهری و روستایی استانداری ابلاغ شده که تاکنون تنها دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری همدان پاسخ این نامه را داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: به دنبال شیوع ویروس کرونا و توصیه کارشناسان بهداشتی به ضرورت و اهمیت استفاده از مواد ضدعفونی کننده میزان استفاده از مواد شوینده و ضدعفونی کننده ها تا حد زیادی افزایش یافت.

معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست همدان افزود: تاکنون استعلامی از محیط زیست با هدف پیشگیری از آسیب به طبیعت در زمینه میزان استفاده از موادضدعفونی کننده، چگونگی، مقدار و اندازه استفاده از این قبیل مواد صورت نگرفته است.

عربی ادامه داد: افزایش استفاده از موادضدعفونی کننده احتمال تاثیر بر روی منابع آب زیر زمینی و تصفیه خانه آب و فاضلاب شهری را نیز دارد بنابراین از این مجموعه خواسته شده پارامترهای و مولفه های پیش بینی شده در نمونه برداری و ارزیابی وضعیت کیفی آب را افزایش دهند.

وی اظهار داشت: به علت نوظهور بودن ویروس کرونا و ضرورت استفاده از موادضدعفونی کننده برای مقابله با آن، تاکنون پژوهش و مطالعه ای در زمینه تاثیر موادضدعفونی بر روی منابع آبی و ساختمان خاک صورت نگرفته است که امید می رود این مطالعات به زودی صورت گرفته و در دسترس قرار گیرد.

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در کشور به ۹۴ هزار ۶۴۰ نفر رسید که ۶ هزار و ۲۸ نفر جان باختند.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا آب و فاضلاب امور روستایی سازگار با محیط زیست طبیعت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی استفاده از مواد ضدعفونی کننده محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۲۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد تالاب کجی نمکزار نهبندان آبگیری شد
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا
  • مشارکت اجتماعی در حفظ محیط زیست
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است