Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ تصمیم آلمان نیز برای تروریست خواندن حزب الله از این نظر که آن کشور نمی‌خواهد کمک هایش به ایران به بهای برهم خوردن روابط خوب اش با واشنگتن باشد و در نتیجه، برلین با موضع اخیر علیه حزب الله لبنان تمجید امریکایی‌ها را کسب کرده بدون آن که بخواهد پای تحریم امریکا علیه ایران امضایی بگذارد و یا آن که مستقیما به مقابله با ایران بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش سایت روزنو؛ روزنامه "القدس العربی" در سرمقاله خود درباره رویکرد اخیر دولت آلمان علیه حزب الله لبنان می‌نویسد:"اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۳ میلادی تصمیم گرفت تا شاخه نظامی حزب الله لبنان را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دهد این اقدام با طرح اتهامی علیه حزب الله رخ داد که در آن این گروه را دخیل در حمله به اتوبوسی در سال ۲۰۱۲ میلادی در بلغارستان می‌دانست.

هم چنین، اروپایی‌ها به دلیل نقش شاخه نظامی حزب الله در سوریه در حمایت از دولت اسد علیه نیرو‌های مخالف مسلح سوری در سال ۲۰۱۱ میلادی چنین موضعی را علیه آن گروه اتخاذ کردند. به همین خاطر، واشنگتن سال‌ها بر دولت‌های اروپایی درباره لزوم مقابله با حزب الله فشار وارد ساخته بود فشاری که با حمایت اسرائیل همراه بود.

وجهه حزب الله در سال‌های اخیر در اروپا رو به افول بوده است. یکی از نشانه‌های این موضوع را می‌توان در گزارش دستگاه امنیتی جمهوری چک در اکتبر سال ۲۰۱۸ میلادی مشاهده کرد که حزب الله را متهم به تشکیل شبکه‌ای در کشور‌های اروپایی کرده بود.

پس از آن، دولت هلند نیز حزب الله را متهم به انجام اقدامات مجرمانه کرده بود. در فوریه سال گذشته، بریتانیا اعلام کرد فعالیت تمام شاخه‌های حزب الله لبنان در آن کشور ممنوع است. بریتانیا در توجیه تصمیم خود، حزب الله را عامل بی ثباتی در خاورمیانه معرفی کرده بود. در حالی که آلمان برای توجیه تصمیم خود حزب الله را سازمانی تروریستی معرفی کرده بود و حمله علیه مساجد و مراکز مذهبی مرتبط با حزب الله در نقاط مختلف آلمان انجام شد و مظنونان به عضویت در آن گروه بازداشت شدند. تشدید موضع خصمانه دولت‌های اروپایی علیه حزب الله لبنان خود نشانه‌ای از افزایش تنش میان ایران و غرب است".

این روزنامه در ادامه می‌نویسد:"هنوز هم اختلاف نظر واشنگتن و بروکسل بر سر توافق هسته‌ای با ایران پابرجاست. اروپایی‌ها خواست امریکا برای خروج از برجام را نپذیرفتند. سایر دولت‌های اروپایی که هنوز موضع شدیدی علیه حزب الله لبنان اتخاذ نکرده اند درباره نقش و حضور آن گروه در سوریه، یمن و عراق علاوه بر لبنان نگرانی دارند و می‌ترسند تصمیمی شدید تبعات گسترده‌ای داشته باشد. نکته مهم آن است که همزمان با تشدید درگیری اروپایی‌ها با حزب الله آن گروه در دولت فعلی لبنان نقشی اساسی دارد و در آن کشور نهاد‌های مالی و درمانی مختلفی را مدیریت می‌کند. در نتیجه، تشدید نزاع اروپا علیه حزب الله نه تنها بر آن گروه بلکه فراتر از آن بر کل لبنان تاثیرگذار خواهد بود‌".

نشریه "فوربس" در گزارشی درباره ممنوعیت فعالیت حزب الله لبنان اعضا، نهاد‌ها و مراکز مرتبط با آن گروه در لبنان می‌نویسد:"مساجد، خانه‌ها و مراکز مذهبی وابسته به حزب الله در سرتاسر آلمان تعطیل شدند و افراد وابسته به آن گروه بازداشت شده اند.

این در حالی است که تا چند روز پیش از بازداشت‌ها دولت آلمان با مدارا در قبال اعضای حزب الله رفتار می‌کرد. اکنون، اما آن سازمان از سوی آلمان به عنوان گروهی تروریستی قلمداد شده و فعالیت آن گروه در کل آن کشور ممنوع اعلام شده است.

این بدان معناست که هرگونه شعار دادن و برافراشتن پرچم به نفع حزب الله در آلمان جرم محسوب می‌شود. وزارت کشور آلمان در بیانیه‌ای اشاره کرده که آن گروه قصد نابودی اسرائیل را دارد و به قوانین بین المللی احترام نمی‌گذارد.

نکته جالب آن که آلمان در سال‌های اخیر در برابر خواست امریکا و اسرائیل برای قرار دادن حزب الله در فهرست تروریستی مقاومت کرده بود. با این حال، اکنون به دلیل فشار‌های فزاینده آن دو بازیگر و افزایش فعالیت‌های حزب الله در اروپا تصمیم اخیر را اتخاذ کرده است، اما نظر سایر کشور‌های اروپایی در این باره چیست؟

فرانسه که اکنون تنظیم کننده اصلی سیاست اتحادیه اروپاست فعالیت شاخه نظامی حزب الله را در خاک خود ممنوع کرده است. با این حال، بروکسل عموما مایل بود تا با فعالیت سیاسی حزب الله در اروپا مدارا شود. در واقع، به استثنای هلند و بریتانیا، اکنون آلمان تنها دولت اروپایی است که فعالیت حزب الله را ممنوع اعلام کرده است.

قطعا مهم‌ترین تاثیر این تصمیم بر روابط آلمان و ایران است. ایران کشوری است که روابط مالی و دیپلماتیک نزدیکی با حزب الله دارد. با این حال، دولت ایران پراگماتیست (عملگرا) است و ارزش حمایت اروپایی‌ها را درک می‌کند. اکنون ایران تحت فشار تحریم‌های امریکاست. در نتیجه، روحانی باید توجه مثبت کلیت اتحادیه اروپا را به سوی خود جلب کند.

اکنون بروکسل نقش مهمی در تامین دارو و نیاز‌های درمانی و بهداشتی ایران در میانه شیوع کرونا دارد. در مقابل، تصمیم آلمان نیز برای تروریست خواندن حزب الله از این نظر عقلانی بوده که آن کشور نمی‌خواهد کمک هایش به ایران به بهای برهم خوردن روابط خوب اش با واشنگتن باشد.

در نتیجه، برلین با موضع اخیر علیه حزب الله لبنان تمجید امریکایی‌ها را کسب کرده بدون آن که بخواهد پای تحریم امریکا علیه ایران امضایی بگذارد و یا آن که مستقیما به مقابله با ایران بپردازد. در نتیجه، این بخشی هوشمندانه در دیپلماسی آلمانی‌ها بوده و شاید اتحادیه اروپا را نیز متقاعد به بازنگری درباره گام بعدی در قبال ایران کند".   منبع: روزنو لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 حزب الله آلمان علیه حزب الله لبنان دولت های اروپایی اتحادیه اروپا حزب الله حزب الله حزب الله اروپایی ها آن گروه آن کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۲۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان پذیرفته نشد

دیوان بین‌المللی دادگستری شکایت نیکاراگوئه مبنی بر توقف فوری سلاح از سوی آلمان به رژیم صهیونیستی را نپذیرفت. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دیوان بین‌المللی دادگستری امروز سه‌شنبه با شکایت نیکاراگوئه مبنی بر اینکه عرضه سلاح آلمان به رژیم صهیونیستی مشارکت در «نسل‌کشی» است، رد کرد. 

نیکاراگوئه به عنوانی شاکی، آلمان را متهم کرده است که با ارسال تجهیزات نظامی به رژیم صهیونیستی و قطع کمک مالی به آنروا کنوانسیون نسل‌کشی را نقض کرده است.

نیکاراگوئه با هشدار در باره خطر نسل‌کشی در غزه، آلمان را به مباشرت در نقض کنوانسیون نسل کشی 1948 متهم کرده و از دادگاه خواسته بود دستوری صادر کند که برای جلوگیری از نقض آن در غزه تمهیداتی در نظر گرفته شود.

وزارت خارجه آلمان با ادعای اینکه هیچکس بالاتر از قانون نیست، از حکم دادگاه استقبال کرد.

نیکاراگوئه آلمان را به همدستی با اسرائیل در نسل کشی در غزه محکوم کرد

در ماه دسامبر، آفریقای جنوبی هم در دادگاه بین المللی دادگستری لاهه اسرائیل را به نسل کشی متهم کرده بود. این دادگاه سپس به اسرائیل دستور داد تا در عملیات نظامی خود در نوار غزه برای جلوگیری از نسل کشی، حفاظت از مردم فلسطین و امکان کمک های بشردوستانه هر کاری انجام دهد. درخواست فوری دیگر آفریقای جنوبی علیه اسرائیل در مورد حمله نظامی قریب الوقوع این رژیم به شهر رفح در جنوب نوار غزه رد شد.

بر اساس اساسنامه خود، وظیفه دیوان بین المللی دادگستری حل و فصل مناقشات بین دولت ها تا حد امکان مسالمت آمیز است. قضاوت های این دادگاه معمولا الزام آور است. با این حال، قضات سازمان ملل قدرتی ندارند که یک کشور را مجبور به اجرای حکم کنند. اما آن ها می توانند از شورای امنیت سازمان ملل بخواهند که در این مورد اقدام کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان پذیرفته نشد
  • عملیات جدید مقاومت اسلامی لبنان علیه مواضع صهیونیست‌ها
  • «نوبت لیلی» نامزد جشنواره سریال آلمان شد
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه‌های تروریستی در شمال سوریه
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه های تروریستی در شمال سوریه
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • تسلیم شدن ۱۰۰ تروریست الشباب سومالی
  • اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ
  • عملیات پهپادی موفق حزب الله علیه مقر‌های فرماندهی صهیونیست‌ها
  • حملات هوایی شدید اسرائیل به جنوب لبنان