Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: چنانچه مستندی در خصوص دستکاری مصوبات مجلس وجود داشته باشد، نمایندگان می‌توانند شکایت کرده و از طریق کمیسیون اصل 90 آن را پیگیری کنند و قطعا رسیدگی می‌شود.

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی عضو هیأت مدیره مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در پاسخ به سوالی درباره دستکاری در مصوبات مجلس، اظهار داشت: چنانچه هر کجا دستکاری در مصوبات مجلس اتفاق افتاده است، براساس مراجعه به مشروح مذاکرات قابل احیا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: من به این نکته که دوستان به این شکل می‌گویند قائل نیستم. چرا که ما یک سند مستند به نام مشروح مذاکرات داریم و البته در صورت وجود چنین مسئله‌ای هم این موضوع در کمیسیون اصل 90 مجلس قابل رسیدگی است. 

قاضی‌زاده ادامه داد: اگر واقعا دوستان معتقدند در مصوبات مجلس دستکاری می‌شود، به همراه مستندات می‌توانند از طریق کمیسیون اصل 90 پیگیری کنند. 

عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: یکی از همکاران به من مراجعه کرد و چند سند نشان داد و بنده به او گفتم از طریق کمیسیون اصل 90 شکایت کرده و کمیسیون می‌تواند ورود و مستندات را اخذ کند و اگر خلافی اتفاق افتاد، با آن تخلف باید برخورد کند. 

وی همچنین عنوان کرد: برخی مطالبی که دوستان می‌گویند ممکن است در دو جلسه بعد در صحن علنی اصلاح شده باشد و ممکن است آن را ندیده باشند، اما بیشتر صحبت سر بودجه امسال است که به صحن نیامده و با مصوبه کمیسیون -با اذن رهبری- ابلاغ شده است. 

قاضی‌زاده همچنین بیان کرد: به هر حال مصوبات مجلس از آنجایی که زنده است،‌ مشروح مذاکرات ضبط و پیاده می‌شود و مبنا مشروح مذاکرات است؛ یعنی اگر جایی تخلفی بود، چه نماینده و چه غیرنماینده می‌توانند شکایت کنند واین  قابلیت رسیدگی دارد. 

عضو هیأت رئیسه مجلس در خاتمه خاطرنشان کرد: چنانچه مستندی در خصوص دستکاری مصوبات مجلس وجود داشته باشد، نمایندگان می‌توانند شکایت کرده و از طریق کمیسیون اصل 90 آن را پیگیری کنند و قطعا رسیدگی می‌شود، چرا که مشروح مذاکرات موجود است و براساس آنچه که در مشروح مذاکرات وجود دارد، قابل رسیدگی است. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی قاضی زاده هاشمی مجلس مصوبات مجلس طریق کمیسیون اصل 90 مشروح مذاکرات مصوبات مجلس قاضی زاده عضو هیأت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۲۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران

دبیرکمیته برنامه‌ریزی و نظارت ستاد ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با فساد شهرداری تهران از تصویب ایجاد شعبه‌ای مشخص و ویژه جهت پیگیری اخذ رشوه با هدف رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با ارتشاء توسط اداره کل دفتر هماهنگی هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و کمیته‌های انضباطی خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدعلی الفت‌پور با اشاره به تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران گفت: حفظ سلامت اداری در شهرداری به‌ عنوان یکی از مجموعه‌هایی که به‌طور مستقیم با شهروندان سروکار دارد، نقش بسیار مهمی در اعتمادسازی و ارتقای سرمایه اجتماعی دارد و اهمیت این امر زمانی آشکار می‌شود که مجموعه شهرداری تهران به‌عنوان یکی از سازمان‌های پیشرو در امر مبارزه با فساد، بتواند با پیگیری و رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان خود و انتشار نتایج حاصله، گامی اساسی و اجرایی در این زمینه بردارد و از این طریق ضمن جلب اعتماد شهروندان سرمایه اجتماعی قابل ملاحظه‌ای برای شهرداری تهران کسب شود.

دبیرکمیته برنامه‌ریزی و نظارت ستاد ارتقاء سلامت اداری با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از راهکارها و استراتژی‌های مبارزه با فساد و ارتقاء سلامت اداری، خصوصا ارتشاء از طریق احصاء نظرات و ایده‌ها و مطالعات گذشته شناسایی و بررسی شده است، خاطرنشان کرد: تلاش در جهت اجرایی ساختن آن‌ها، بی‌شک یکی از مهم‌ترین اقدامات این حوزه خواهد بود که به واسطه آشنایی با موضوع و به سبب آگاهی از شرایط و اقتضائات شهرداری تهران، راهبردها و راهکارهایی نیز در زمینه‌های اقتصادی، اداری، مدیریتی، فرهنگی، قانونی و قضایی، مدیریت اخلاق حرفه ای، اجتماعی، اطلاع رسانی و شفاف سازی ارائه شده است که هم به لحاظ موضوعی و هم اجرایی قابل توجه و اجرا هستند.

بر اساس گزارش سایت شهر، الفت‌پور در پایان تصریح کرد: با توجه به تلاش‌های صورت‌گرفته در این زمینه و برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و تخصصی، تشکیل شعبه‌ای مشخص و ویژه جهت پیگیری اخذ رشوه در شهرداری تهران، توسط اداره کل دفتر هماهنگی هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و کمیته‌های انضباطی در دست اقدام است و پرونده‌های مرتبط در این خصوص با حساسیت بالا و دراسرع وقت، بررسی و تا حصول نتیجه، پیگیری می‌گردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجادشعبه ویژه پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: غافلگیری ایران در زمان عملیات نبود، در راهبرد و تاکتیک بود
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • کمترین تنش کارگری سال گذشته استان، مربوط به شهرستان کرمان
  • مصوبات کمیسیون‌ها درباره اسقاط خودرو و قیمت‌گذاری آرد و نان
  • جنجال بزرگ علیه قالیباف از سوی یاران رائفی پور /غضنفری: در عوض رأی دادن به قالیباف، وعده خودرو و وام چندصدمیلیونی دادند/حبیب زاده: تکذیب می کنم
  • به دنبال مسئول سازی، اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌ها هستیم
  • اتمام حجت معاون قضایی دادگستری کرمان پیرامون اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌های مدیران