Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@23:33:47 GMT

برخی افراد بدون علامت بیماری کرونا می‌توانند ناقل باشند

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۰۸۵۰۶

برخی افراد بدون علامت بیماری کرونا می‌توانند ناقل باشند

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه هنوز شهر و استان تهران در زمره شهرهای پرمخاطره از نظر اپیدمی کرونا تلقی می‌شود، گفت: تعدادی افراد ممکن است علائم بالینی کرونا را نداشته باشند اما ناقل بیماری باشند.

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران اظهار داشت: در 24 ساعت گذشته 200 مورد جدید  در بخش عادی و 58 مورد در بخش ویژه بستری شده و 252 بیمار نیز ترخیص شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر ما آمار بستری‌ها در بخش عادی و ویژه را با 24 ساعت قبل مقایسه کنیم تقریبا با کاهش  1.7- دهم درصد روبه‌رو هستیم و در بخش مراجعان نیز با کاهش روبه‌رو بودیم.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران متذکر شد: بالغ بر 2 درصد در 24 ساعت گذشته کاهش اقامت بستری در تخت‌های بیمارستان داشته‌ایم.

زالی اضافه کرد: نسبت به روزهای گذشته با یک شیب نسبتا ملایم تری روبه کاهش در آمار تهران داشتیم اما باید این شرایط را کاملا شکننده تلقی کنیم و به دلیل ذات فریبکارانه، نوپدید بودن ویروس و نیز ماهیت خاص تموج و شناور بودن شرایط این ویروس، در مجموعه کلانشهرهایی مانند تهران باید بسیار مراقب بوده و احتیاط کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ممکن است به سرعت شرایط تغییر کند؛ الگوی بستری ما نسبت به 10 روز قبل تفاوت چشمگیری نداشته است؛ تعداد بیماران جدید که در بخش های ویژه بستری شدند حدود 2 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران افزود: آنچه مهم است اینکه تعدادی افراد ممکن است علائم بالینی نداشته باشند و این افراد به عنوان حاملین در سطح شهر به عنوان افرادی باشند که می‌توانند بیماری را منتقل کنند؛ بنابراین باید کما فی السابق سطح شهر تهران را یک سطح شهر آلوده تلقی کنیم؛ به خصوص سطوحی که در تماس فیزیکی مشترک بین شهروندان است، تلقی شود تا اینکه خلاف آن ثابت شود.

زالی با بیان اینکه طبیعتا ما تابع تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا هستیم، تصریح کرد: به دلیل اینکه هنوز شهر و استان تهران در زمره شهرهای پرمخاطره از نظر بحث اپیدمی تلقی می شود، طبیعتا تصمیم‌گیری درخصوص مشاغل پر خطر نیز از یک ملاحظات خاص شهر تهران برخوردار خواهد بود.

وی ابراز داشت: اخبار پراکنده ای از حضورهای پر تجمع مردم در 48 ساعت گذشته در کنار و درون پارک‌ها  به خصوص بعد از افطار را داشتیم  و باید گوشزد کنیم که این بیماری مطلقا رخ برنبسته است و نباید فریب بخوریم و اگر باید فراز و فرود آماری روبه‌رو هستیم، این کاملا می تواند شکننده، ناپایدار و بی‌ثبات تلقی شود.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران تاکید کرد: این به معنای عادی سازی شرایط نیست و این طور نیست که این بیماری به افول قطعی رسیده باشد. اگر شرایطی را بتوانیم فراهم کنیم که به مدت دو هفته میزان پذیرش بیمارستانی، میزان مراجعین و مجموعه شرایط بیمارستانی ما رو به تنزل باشد آن موقع می توانیم از یک ثبات بیشتر صحبت کنیم این باید حداقل دو هفته طول بکشد.

زالی افزود: از شهروندان خواهش می‌کنم کمافی السابق  ملاحظات بهداشتی را داشته باشند و از حضورهای غیرضرور خودداری کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سلامت کلانشهر تهران تهران علیرضا زالی شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۸۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟

متاسفانه یا خوشبختانه زندگی پستی و بلندی‌های بسیار دارد اکثر مردم در طول زندگی خود رویدادهایی را تجربه می‌کنند که درک آنان را از خودشان و جهان تغییر می‌دهد.

به گزارش ایسنا، می‌گویند تغییر اجباری و رشد اختیاری است. همانگونه که انسان نمی‌تواند محل زندگی، عوامل محیطی یا والدین خود را انتخاب کند نمی‌داند در خانواده سالم یا ناسالم پا به دنیا می‌گذارد. اما به دنیا آمدن در خانواده ناسالم این مجوز را به افراد نمی‌دهد. برای به دست آوردن شخصیت سالم تلاش نکنند و رفتار خود را به نسلی دیگر منتقل کنند. ایجاد شخصیت سالم مانند هر مهارت دیگر نیاز به تلاش و تمرین دارد تا شما بتوانید شخصیتی سالم و دوست داشتنی بسازید. شخصیت سالم ویژگی‌هایی دارد که براساس معیارهای سلامت روانی مشخص می‌شوند.

شخصیت‌ها چگونه شکل می‌گیرند؟

هرچند مانند همه مفاهیم علوم انسانی تعریف واحدی از شخصیت وجود ندارد. اما تعریفی که می‌توان از شخصیت ارائه داد این است شخصیت را الگوی با صفات نسبتا پایدار و ویژگی‌های منحصر به فردی دانستند که به رفتار شخص ثبات و فردیت می‌بخشد. با توجه به پایدار بودن شخصیت برخی‌ها این پرسش را مطرح می‌کنند آیا شخصیت تغییر پیدا می کند؟ در گذشته اعتقاد بر این بود که افراد نمی‌توانند شخصیت خود را تغییر دهند و شخصیت تا حد زیادی پایدار و موروثی است. اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد که ویژگی‌های شخصیتی می‌توانند از طریق مداخله مداوم و رویدادهای مهم زندگی تغییر کنند.

شخصیت سالم یا خوش شانس‌ها کیستند؟

اگر در یک خانواده سالم به دنیا آمدید و شخصیت سالم دارید شاید شما خوش شانس باشید اما این خوش شانسی شاید همیشگی نباشی. هزار رویداد در زندگی می تواند در زندگی روی بدهد شما دیگر شخصیت سالم نداشته باشید.

متاسفانه یا خوشبختانه زندگی پستی و بلندی‌های بسیار دارد اکثر مردم در طول زندگی خود رویدادهایی را تجربه می‌کنند که باعث ایجاد درک جدیدی از پدیده‌ها و جهان هستی در فرد می‌شود. برای مثال، فردی که به راحتی و سریع با دیگران ارتباط برقرار می‌کند، ممکن است پس از تجربۀ سوءاستفاده در یک رابطۀ عمیق، در برقراری ارتباط سختگیرتر شود. بنابراین هر روز در زندگی با رویدادها و موقعیت‌هایی مواجه می شویم که گاهی اوقات، این رویدادها می‌توانند شخصیت و نحوه تفکر ما را در هسته تغییر دهند.

شخصیت‌ها چگونه شکل می‌گیرند؟

در باب چگونگی شکل‌گیری شخصیت و ساخت شخصیت سالم و عوامل تاثیرگذار تاکنون نظریه‌های متفاوتی داده شده است. اینکه ژن‌ ها در این مورد نقش دارند یا نه هنوز به درستی قابل اثبات نیست اما عوامل محیطی، تعلیم و تربیت، فضای خانواده و آداب و رسوم جامعه، در شکل‌ گیری شخصیت تاثیر زیادی دارد.

انسان سالم از نظر روانشناسی

شخصیت سالم به فردی اطلاق می‌شود با وجود نقاط ضعف و قوت به موانع رشد خود آگاه باشد و در راه رشد و پیشرفت از توانایی و استعدادهایش استفاده کند.

سازمان بهداشت جهانی با تاکید بر اهمیت سلامت روان مبنی بر عدم وجود بیماری روانی بر این نکته نیز پای می‌فشارد. زمانی شما شخصیت سالم دارید که از رفاه نیز برخوردار باشید. افراد سالم می‌توانند با استرس‌های عادی که در زندگی روزمره مواجه‌اند کنار بیایند. سلامت روان به افراد این امکان را می‌دهد که توانایی‌های خود را بشناسند، کار مولد داشته و کمک‌های معناداری به جوامع خود داشته باشند.

شخصیت سالم از منظر قرآن:

مطابق آموزه‌های قرآنی زندگی دنیوی مقدمه‌ای برای زندگی جاودانه در جهان آخرت به شمار می‌آید. مطابق این دیدگاه کسی می‌تواند از فرصت چند روز زندگی در دنیا برای آخرت بهره ببرد که از سلامتی شخصیت نیز برخوردار باشد.

شاخص‌های سلامت روانی سالم در زندگی دنیا که قرآن برآن تاکید دارد موارد مختلف مانند، سکینه، آرامش و اطمینان و نداشتن اندوه و بیم و... است. که انسان با ایجاد این موارد می تواند به رستگاری برسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • فقط این افراد می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس رأی دهند + جزئیات
  • هیچ مورد فوتی ناشی از مالاریا به ثبت نرسید
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چرا ربات‌ها و هوش مصنوعی هنوز به گرد پای حیوانات نرسیده‌اند؟
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • فعالیت روانشناسان بدون پروانه اشتغال حرفه‌ای تخلف تلقی می‌شود + فیلم
  • جریمه نقدی یک میلیاردی برای واحد تولیدی متخلف
  • یک میلیارد و یکصد میلیون ریال جریمه نقدی برای واحد تولیدی متخلف