Web Analytics Made Easy - Statcounter

همانطور که در این مطلب می‌خوانید، چند فاکتور مهم برای انتخاب محافظ صفحه دستگاه‌های هوشمند وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کرد، بیشترین خرابی گوشی‌های هوشمند در قسمت صفحه نمایش اتفاق می‌افتد که صفحه نماش گوشی دچار شکستگی می‌شود و غالبا نیمی از قیمت گوشی باید صرف تعمیر صفحه موبایل شود. با توجه به هزینه‌های گزاف تعمیرات گوشی موبایل این قرار گرفتن بر سر دوراهی تعمیر گوشی و یا خرید گوشی جدید منطقی به نظر می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مقاله همراه ما باشید تا این موضوع را از جنبه‌های مختلف بررسی کنیم تا بتوانید بر حسب شرایط خود بهترین تصمیم را بگیرید.

اگر در حال حاضر گوشی شما مشکلی ندارد و آسیب ندیده است پیشنهاد می‌کنیم مطلب چند نکته برای محافظت از گوشی هوشمند در برابر آسیب‌ها را هم مطالعه کنید تا از مشکلات احتمالی جلوگیری نمایید.

۱- از تعمیرکاران مختلف استعلام هزینه کنید

اگر از کسانی هستید که وارد اولین مغازه فروش و تعمیرات موبایل می‌شوید و گوشی خود را برای تعمیر در اختیرا صاحب مغازه قرار می‌دهید باید بگیوئیم که اشتباه بزرگی مرتکب می‌شوید. بازار تعمیرات گوشی همراه کلاف سردرگمی است که تعرفه خاصی ندارد و هر تعمیرکاری بسته به محل مغازه و توانایی‌های خود قیمتی را اعلام می‌کند. برای اینکه از هزینه تعمیر دستگاه گوشی هوشمند خود مطمئن شوید به چند تعمیرکار مراجعه کنید و حتما مشورت بگیریدو نظر چند کارشناس را بپرسید. برخی از تعمیرکاران تنها سود خود را در نظر می‌گیرند و حتی ممکن است ایراداتی را به گوشی شما نسبت بدهند که اصلا حقیقت نداشته باشد. پس حتما با افراد خبره مشورت کنید و هزینه را برآورد کنید.

۲- تعمیرکار موبایل آشنا و قابل اعتماد پیدا کنید

گوشی‌های هوشمند قطعات بسیار زیادی دارند و همگی دارای یک بورد اصلی می‌باشند. با توجه به افزایش روز به روز قیمت گوشی و گجت‌های هوشمند، عاقلانه‌تر آن است که مطمئن شوید شخصی که گوشی شما را تعمیر میکند از قطعات اصل و اورجینال گوشی استفاده کند تا مجبور نشوید بدون آنکه بدانید برای یک قطعه چند ده تومانی هزینه چند صد تومانی پرداخت کنید و بجای قطعه اصلی قطعه درجه ۲ و ۳ روی گوشی ما نصب شود.

برخی از خرابی‌های گوشی همراه اصلا قابل تعمیر نیستند و فقط یک تعمیرکار دلسوز و قابل اعتماد این نکته را به شما خواهد گفت. اگر هزینه تعمیر گوشی از هزینه خرید گوشی موبایل بیشتر باشد، خرید موبایل از یک فروشگاه معتبر منطقی‌تر به نظر می‌رسد.

۳- مشخص کنید که اطلاعات داخل گوشی چقدر برایتان اهمیت دارد

در درجه اول خودتان بهتر از هر شخص دیگری می‌دانید که چه اطلاعاتی در داخل گوشی تان وجود دارد و آیا این اطلاعات ارزش نگهداری را دارند یا خیر. مخصوصا در شرایطی که فروش گوشی موبایل به صرفه‌تر از تعمیر گوشی موبایل باشد، چنانچه از همه اطلاعات خود نسخه پشتیبان داشته باشید، فروش موبایل عاقلانه‌تر است. بسیاری از تعمیرکاران گوشی‌های آسیب دیده را با قیمت مناسبی خریداری می‌کنند و از قطعات داخلی ان استفاده می‌کنند. پس در صورتی که مطمئنید اطلاعات با ارزشی در گوشی ندارید و یا از اطلاعات خود یک نسخه دیگر هم دارید می‌توانید با خیال راحت گوشی را بفروشید و گوشی جدیدی بخرید.

۴- تعیین کنید که این یک خرابی کوچک است و یا گوشی کلا قابل استفاده نیست

سر زدن به یک تعمیرکار آشنا و قابل اعتماد این حسن را دارد که می‌توانید مطمئن باشید که اطلاعات صحیحی دریافت خواهید کرد و در صورتی که گوشی شما دچار ایراد جزئی شده باشد با صرف هزینه اندک قابل تعمیر خواهد بود و نیاز به خرید گوشی جدید ندارید. بطور کلی نباید هزینه تعمیر گوشی بیشتر از نصف هزینه خرید آن باشد. مثلا اگر گوشی شما ۳ میلیون تومان ارزش دارد صرف هزینه ۲ میلیون تومانی برای تعمیر آن منطقی نیست و می‌توانید با پول فروش گوشی آسیب دیده خود و پرداخت مبلغی بیشتر گوشی جدیدی بخرید.

در برخی از موارد می‌توانید با صرف هزینه کمتر گوشی مدل پایین‌تر و با همان امکانات تهیه کنید مثلا خرید گوشی هواوی به جای گوشی سامسونگ ممکن است در ابتدا منطقی بنظر نرسد، ولی اگر همان امکانات را در گوشی هواوی خود هم داشته باشید چرا که نه واین خریدی منطقی و بصرفه خواهد بود.

۵- از گارانتی گوشی استفاده کنید


تقریبا همه گوشی‌هایی که از مراکز مجاز عرضه و فروش گوشی موبایل تهیه می‌شوند شامل گارانتی می‌شوند. اما استفاده از گارانی شرایط ویژه‌ای دارد و شامل همه آسیب‌ها نمی‌شود و ومعمولا مشکلاتی را پوشش می‌دهد که خود بخود به وجود آمده باشند که بیشتر شامل مشکلات خاموش شدن گوشی و آسیب‌های سخت افزاری می‌شود. اما همانطور که می‌دانیم بیشتر خرابی‌های گوشی‌های هوشمند خود بخود ایجاد نمی‌شوند و معمولا سهل انگاری کاربران نقش مهمی در ایجاد خرابی دارد و گارانتی گوشی شامل هزینه‌های تعمیرات این خرابی‌های ناشی ز. بی دقتی نمی‌شود. بهتر است بدانید گارانتی گوشی‌ها شامل موارد زیر نمی‌شود.

آسیب‌های ناشی از آتش سوزی، سیل و زلزله و حوادث مشابه شامل گارانتی نمی‌شود.

آسیب ناشی از افتاد گوشی بر اثر بی دقتی کاربر شامل گارانتی و ضمانت نمی‌شود.

خرابی‌های ناشی از استفاده از لوازم جانبی بی کیفیت و غیر اورجینال شامل گارانتی نمی‌شود.

آسیب‌های ناشی از عدم استفاده از محافط برق و خرابی ناشی از نوسانات برق و ولتاژ‌ها بالا تحت پوشش گارانتی قرار نمی‌گیرد.

آسیب‌ها و خرابی‌های ناشی از خیس شدن گوشی و در معرض رطوبت قرار گرفتن شامل گارانتی نمی‌شود.

۶- قبل از خراب شدن، گوشی موبایل خود را بیمه کنید

ممکن است بیمه کردن گوشی موبایل در ابتدا کاری خنده دار و غیر معمول به نظر برسد، ولی اگر شما هم ۱۵ میلیون هزینه خرید گوشی پرداخت کرده باشید مثل چشم هایتان با گوشی هوشمند خود رفتار خواهید کرد و پرداخت هزینه ناچیز بیمه در برابر هزینه گزاف خرید گوشی بسیار هوشمندانه خواهد بود. ذکر این نکته ضروری است که بیمه گوشی موبایل با گارانتی گوشی متفاوت است. گارانتی معمولا شامل مشکلاتی می‌شود که خود بخود و در اثر مشکلاتی که در حین ساخت گوشی به وجود آمده و مدتی بعد خود را نشان می‌دهد و در شرایط سختی محقق می‌شود. اما بیمه گوشی شامل همه آسیب‌هایی می‌شود که در زمان بیمه کردن گوشی موبایل مورد توافق رار گرفته است. همانطور که در نکته قبلی گفتیم بسیاری از خرابی‌های موبایل شامل گارانتی نمی‌شود، ولی می‌توانید با پرداخت مبلغی گوشی موبایل خود را بیمه کنید. بیمه موبایل موارد و آسیب‌های زیر را پوشش می‌دهد.

آسیب و خرابی گوشی در اثر بلایای طبیعی همچون سیل و آتش سوزی

سرقت گوشی

خرابی‌های ناشی از تاثیر نوسانات برق در هنگام شارژر گوشی

آسیب‌های ناشی از خیس شدن گوشی

تقریبا می‌توان گفت: شما در برابر هر حادثه‌ای می‌توانید گوشی خود را بیمه کنید در حالی که گارانی موارد بسیار محدودی را تحت پوشش قرار می‌دهد که بعضا اصلا اتفاق نمی‌افتند.             منبع:زندگی آنلاین

منبع: پارسینه

کلیدواژه: تلفن همراه گوشی هوشمند پارسی خبر تعمیر خرابی های ناشی گارانتی گوشی گوشی موبایل تعمیر گوشی خرید گوشی گوشی شما گوشی ها آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۸۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سال گارانتی خودرو‌ها برای مردم هزینه دارد؟

مدیرکل دفتر خدمات فنی مهندسی وزارت صمت با تاکید بر اینکه افزایش سال گارانتی خودرو‌ها برای مردم هیچ هزینه‌ای به همراه نخواهد داشت، گفت: در صورت بروز تخلفاتی مانند دریافت هزینه‌های مضاعف برای این کار، مصرف‌کنندگان می‌توانند با مراجعه به سامانه irangs.ir اقدام به ثبت شکایت کنند.

گروه صنعت، معدن وتجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «حمید محله‌ای» مدیرکل دفتر خدمات فنی مهندسی وزارت صمت در گفتگو با بازارنیوز پیرامون افزایش گارانتی خودرو‌ها و تاثیر آن بر کاهش هزینه مردم اظهار کرد: قیمت خودرو‌ها مصوب است و افزایش سال‌های گارانتی آن‌ها تاثیری بر قیمت اتومبیل و یا سایر هزینه‌های مصرف‌کنندگان نخواهد گذاشت. این تصمیم بالاعکس هزینه مردم را هم کاهش می‌دهد.


مدیرکل دفتر خدمات فنی مهندسی وزارت صمت در پاسخ به این سال که آیا افزایش سال گارانتی خودرو تاثیری در بهبود وضعیت کیفی قطعات اتومبیل خواهد داشت یا خیر، گفت: تصمیم‌گیری درباره کیفیت قطعات بر عهده تولیدکنندگان و یا واردکنندگان این کالا است. در این بخش مباحث مربوط به استاندارد و همچنین نوع تولید آن‌ها توسط معاونت تولید مورد توجه قرار می‌گیرد.


وی تصریح کرد: کالایی که در ابتدا امر شناسه‌ای را دریافت و سپس مجوز تولید را اخذ می‌کند از حداقل استاندارد‌ها ویا کیفیت لازم برای تولید و عرضه برخوردار است. پافشاری بر افزایش کیفیت گارانتی قطعات خودرو به این خاطر صورت می‌گیرد که تولیدکننده و یا وارد کننده مجبور شوند تعداد خدمات پس از فروش کالای خود را بالا ببرند. یک تولید کننده وقتی ببیند که در خصوص یک قطعه خودرو دائما در حال دادن هزینه مضاعف باشد، غیر مستقیم در راستای افزایش کیفیت آن حرکت خواهد کرد.


محله‌ای همچنین درباره تخلفات مربوط به این بخش مانند دریافت هزینه‌های مضاعف از مصرف‌کنندگان برای افزایش گارانتی خودرو هم گفت: شاکیان این قبیل موضوعات می‌توانند در سامانه irangs.ir اقدام به ثبت شکایت کنند. پس از بررسی کارشناسی شده این شکایت‌ها اگر ادعای فرد شاکی درست باشد، شرکت ارائه دهنده گارانتی باید رضایت او را جلب کند.


این مقام مسئول درباره روند رسیدگی به این شکایت هم توضیح داد: روند رسیدگی به این شکایت‌ها در دو مرحله صورت می‌گیرد. در نخستین مرحله سعی می‌شود که بدون تشکیل پرونده حقوقی و با ارجاع موضوعات مطرح شده به خود شرکت‌های ارائه دهنده خدمات پس از فروش، ظرف مدت هفت روز رضایت فرد شاکی جلب شود.


وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر روند بررسی شکایات در مرحله نخست به نتیجه مطلوبی ختم نشد، این دست موارد با ارجاع به سامانه ۱۲۴ سازمان حمایت از مصرف‌کننده و تولیدکننده و تشکیل پرونده حقوقی توسط کمیسیون حل اختلاف و سازمان تعزیرات حکومتی مورد بررسی قرار می‌گیرد و در نهایت پیرامون آن رای صادر می‌شود.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: خودرو ، گارانتی خودرو ، وزارت صمت ، خدمات پس از فروش ، کیفیت خودرو ، قطعات خودرو لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9S

دیگر خبرها

  • ممنوعیت استفاده از گوشی آیفون درمراکزنظامی کره‌جنوبی
  • کره‌جنوبی استفاده از گوشی آمریکایی آیفون را در مراکز نظامی ممنوع کرد
  • وداع با نگرانی از مشکلات گوشی، اِلبان تضمین کیفیت عالی در تعمیرات موبایل
  • ۵ راه حل ساده لوله کشی؛ از تعمیر نشتی لوله تا اتصال دو شیر به لوله آب (فیلم)
  • قیمت انواع گوشی موبایل در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • توقیف محموله گوشی‌های تلفن همراه در مرز بانه
  • دستگیری ۷۰ سارق و کشف ۵۰۰ موبایل مسروقه در پایتخت
  • افزایش سال گارانتی خودرو‌ها برای مردم هزینه دارد؟
  • دستگیری سارقی که مجهز به پابند الکترونیک بود
  • سال گذشته ۱۰۰ شرکت ایرانی برای تولید گوشی موبایل تسهیلات دریافت کردند