Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@04:21:33 GMT

دو خطر مهم در شیوع کرونا/ مقایسه مرگ و میر در ایران و انگلیس

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۱۰۰۰۳

دو خطر مهم در شیوع کرونا/ مقایسه مرگ و میر در ایران و انگلیس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، ایرج حریرچی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر گفت: سیر کاهشی بیماری کرونا را از هفته دوم فروردین، هم در تعداد بیماران بستری، هم در تعداد مرگ و میرها شاهد بوده ایم.

‌وی تصریح کرد: این کاهش بیماری به لطف حق و همکاری مردم و تلاش ایثارگرانه همه کارکنان بیمارستان‌ها و آزمایشگاه هاست و این‌ها در شرایطی روی داد که ما تحت تحریم‌های ناجوانمردانه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون کل وزیر بهداشت با بیان این که پیش بینی می‌کنیم شرایط نزولی را تا خرداد خواهیم داشت، افزود: این پیروزی و دستاورد بزرگ، شکننده است و مهمترین عامل آن همکاری حماسی مردم و کسبه بوده است که شرایط قرنطینه و دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کردند.

دکتر حریرچی گفت: تا موقعی که واکسن مؤثر تولید شود ما مواجه با این ویروس هستیم و باید احتیاط کنیم.

وی با مقایسه آمار مرگ و میر انگلیس و ایران افزود: بنا بر اعلام معتبرترین مجله پزشکی بریتانیا در انگلیس ۳۳ درصد مبتلایان می‌میرند، ولی مرگ و میر ما ۶.۶ درصد است تازه آن‌ها آمار مرگ و میر در خانه‌ها و خانه سالمندان را جزو آمارشان نیاورده اند.

معاون کل وزیر بهداشت همچنین درباره ساخت واکسن کرونا گفت: تا زمان کشف واکسن کرونا زمان طولانی پیش رو داریم، چون الان ظرفیت تولید واکسن آنفلوانزا در جهان ۱۵۰ میلیون دوز است و حداکثر تا ۲۵۰ میلیون دوز قابل افزایش است، اما برای ویروس کرونا سالانه به ۳ میلیارد دوز واکسن نیاز داریم از این رو باید خودمان تلاش کنیم واکسن را بسازیم و همچنین با رعایت شرایط بهداشتی به نحوی رفتار کنیم که نیاز کمتری به واکسن داشته باشیم.

دکتر حریرچی همچنین از مردم خواست اگر بیماری مزمن و جدی دارند حتماً برای درمان مراجعه کنند، چون با توجه به روند نزولی بیماری کرونا مردم خیالشان راحت باشد هر بیمارستانی که ما اعلام می‌کنیم آماده پذیرش بیماران عادی است، ایمن است و هیچ خطری از لحاظ کرونا ندارد.

وی همچنین افزود: دولت قول داده است که امسال بودجه ما را سریع‌تر و کامل تخصیص دهد.

حریرچی گفت: مبنای برنامه‌های ما پیشگیری است تا با کمترین هزینه بتوانیم بیماری را کنترل کنیم.

وی با بیان این که پیشنهاد ما به دولت این است که تسهیلات به همه آسیب دیدگان از کرونا در بخش بهداشت و درمان پرداخت شود، گفت: ما درخواستمان این است که مطب‌ها هم شامل وام دهی و استمهال وام‌های قبلی باشند.

معاون کل وزیر بهداشت با تاکید بر لزوم رعایت همه دستورالعمل‌های بهداشتی تصریح کرد: مهمترین خطر یکی این است که مردم شرایط را عادی فرض کنند و دوم افراد کم علامت و بی علامت اند که بیشتر جوانان و بچه‌ها هستند و می‌توانند بیماری را به افراد ضعیف و سالخورده منتقل کنند.

کد خبر 4915339 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: ایرج حریرچی ویروس کرونا انگلیس ویروس کرونا وزارت بهداشت فاصله گذاری اجتماعی کیانوش جهانپور روزه داری علیرضا زالی سازمان غذا و دارو شیوع کرونا سعید نمکی سازمان بیمه سلامت بیمارستان سازمان نظام پزشکی تغذیه در ماه رمضان ایرج حریرچی مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۰۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم غریب آبادی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به پایان یافتن معاینات پیش از اعزام تمامی حجاج گفت: واکسیناسیون حجاج از روزهای گذشته آغاز شده و تا ۳۱ اردیبهشت به مدت یک‌ماه ادامه دارد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان گفت: واکسیناسیون در راستای ایمن سازی زائران اعزامی نسبت به بیماری مننژیت انجام می‌شود، به دلیل اینکه بیماری مننژیت در مناطق پرتراکم احتمال شیوع بیشتری دارد تزریق آن در سفرهای زیارتی توصیه می‌شود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: تزریق این واکسن علاوه بر جلوگیری از بیمار شدن حجاج، از انتقال بیماری به اعضای خانواده و اطرافیان حتی پس از بازگشت نیز جلوگیری کرده و تا پنج سال در بدن فرد ایمنی ایجاد می‌کند.

غریب آبادی با اشاره به اینکه مهلت تزریق این واکسن تا ۱۵ روز قبل از اعزام بوده، اظهار کرد: این واکسن عموماً بدون عوارض بوده و به احتمال بسیار نادر ممکن است زائران درد، قرمزی، سوزش در محل تزریق و خستگی و تب خفیف را تا دو روز پس از تزریق تجربه کنند.

وی افزود: برنامه ریزی استان، واکسیناسیون ۵ هزار و ۱۱۵ زائر است، به منظور دسترسی آسان حجاج، واکسیناسیون در ۱۰ شهرستان استان و در محل کاروان‌های گرگان، علی آباد کتول، گنبدکاووس، بندرگز، آق قلا، بندرترکمن، گمیشان، سیمین شهر، کلاله و مراوه‌تپه صورت می‌پذیرد.

کد خبر 6088714

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • هشدار جهانگیری درباره مهاجرت نخبگان
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا