Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر سابق فدراسیون بسکتبال گفت: تاسیس سازمان لیگ ایده خوبی است، اما برنامه ریزی زیادی می‌طلبد و همه باشگاه‌ها باید یکسان باشند.

علی توفیق در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد ضرورت تاسیس سازمان لیگ برای بسکتبال اظهار داشت: اجرای مسابقات اگر از بدنه فدراسیون بسکتبال خارج شده و بخش خصوصی عهده دار آن شود، ایده بسیار خوبی است و خیلی از کشورها به این شکل لیگ خود را اداره می کنند، اما مسئله‌ای که وجود دارد این است که آیا ساختار باشگاه‌های ما با این این کار منطبق است یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: دو بحث در مورد این موضوع وجود دارد؛ یک  اینکه آیا باشگاه‌های ما مانند رئال مادرید، بارسلونا و... سیستماتیک است یا اینکه کسی یک روز با یک کیف می‌آید و تیم می‌دهد و فردا باید دنبال پول قرارداد بازیکنان و هزینه ورودی لیگ باشیم. بحث دوم نحوه برگزاری لیگ است که آیا صعود و نزول خواهیم داشت یا خیر. به عنوان مثال در NBA همیشه 30 تیم وجود دارد و ثابت است، اما در برخی لیگ‌های دیگر صعود و سقوط وجود دارد. اینها مواردی است که باید مشخص شود.

* برای تاسیس سازمان لیگ باید همه تیم‌ها یکسان باشند

دبیر سابق فدراسیون بسکتبال عنوان کرد: ما یک سری باشگاه‌های دولتی، نیمه دولتی، بخش خصوصی و نظامی داریم. در همین لیگ 14 تیمی، دو تیم ارتشی داشتیم که شما باید یک سری سوبسیدها به این تیم‌ها بدهید، چون به طور غیر مستقیم به بسکتبال و ورزش سرویس می‌دهند و با بقیه تیم‌ها یکسان نیستند. نکته مهم برای تاسیس سازمان لیگ این خواهد بود که باید همه تیم‌ها باید یکسان شوند. نباید اینطور باشد که مثلا 6 تیم کار و سرمایه گذاری کرده و بقیه استفاده کنند.

توفیق گفت: در کشورهای صاحب نام حق پخش تلویزیونی، بلیت فروشی و تبلیغات نقش بسیار مهمی در درآمدها و تامین هزینه‌ها دارد، اما در کشور ما تنها یک باشگاه بلیت فروشی می‌کند و خیلی از تیم‌ها هم تماشاگر ندارند.

 

* سیستم منظم باشگاهداری نداریم/ درآمدهای سازمان لیگ باید مشخص باشد

توفیق با اشاره به اینکه سازمان لیگ باید کاملا مستقل باشد و نباید هزینه‌ای برای فدراسیون داشته باشد، گفت: باید منابع و سرمایه سازمان مشخص باشد؛ همان طور که در کشورهای دیگر که برای تامین هزینه های لیگ شان برنامه دارند. در حال حاضر به خاطر اینکه ما سیستم منظم باشگاهداری نداریم،‌ نسبت به لیگ‌های معتبر دنیا مانند یورو لیگ، NBA و آلمان و اسپانیا کمتر دچار بحران شده‌ایم. چون اکثر باشگاه‌ها دولتی بوده‌اند و الان هم همین است. 

وی ادامه داد: به خاطر همین موارد ما کمتر دچار ضرر می‌شویم. آنها در این بحران ویروس کرونا ضررهای زیادی کردند چون بلیت فروشی، حق پخش تلویزیونی و تبلیغات را از دست دادند؛ در حالی که برای ما هیچ وقت اینطور نبوده و به همین دلیل تاثیر زیادی روی باشگاه‌ها ما ندارد. همین زیان‌های هنگفت باعث شده که باشگاه‌های بزرگ دنیا اعلام کنند درصدی از قرارداد بازیکنان و مربیان پرداخت نخواهد شد.

سرمربی سابق تیم ملی نوجوانان گفت: در مجموع راه اندازی سازمان لیگ ایده بسیار خوبی است، اما نمی‌توان به راحتی این کار را انجام داد و تابلوی کمیته مسابقات را با سازمان لیگ عوض کرد. باید برنامه ریزی و اصلاحات زیای صورت بگیرد.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: رئال مادرید بارسلونا بسکتبال ورزشی باشگاه ها تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۰۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟

پژوهشگران حوزه امنیت سایبری نسبت به روش جدید باج‌افزارها برای ورود به سیستم‌های رایانه‌ای و قفل کردن فایل‌ها هشدار دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از آنا؛ همه ما کم‌وبیش از خطرات بارگیری (دانلود) فایل‌های ناشناخته در اینترنت آگاه هستیم؛ اما خوب است بدانیم که بارگذاری (آپلود) فایل‌ها نیز می‌تواند منجر به مشکل شود. هنگام به اشتراک‌گذاری فایل‌ها به صورت آنلاین مراقب باشید، زیرا ممکن است به رایانه شما آسیب برساند یا اطلاعات شخصی شما را در معرض خطر قرار دهد.

مرورگرهای وب امروزی بسیار قدرتمندتر از نسل‌های قبلی مرورگرها هستند. آنها می‌توانند داده‌ها را هم در مرورگر و هم در محل ذخیره فایل در رایانه دستکاری کنند. قابلیت‌های مختلف در اینترنت و رایانه مانند ارسال و دریافت ایمیل، گوش دادن به موسیقی یا تماشای فیلم در عین آسان کردن کارها برای کاربران، متأسفانه راه سوءاستفاده هکرها از مرورگرها را نیز هموار کرده است تا با فریب کاربران از طریق باج‌افزارها وارد فایل‌های شما شوند و آنها را قفل کنند. چنین اتفاقی به سادگی و در زمانی که سرگرم کارهای معمول و آنلاین هستید می‌افتد.

نویسنده مقاله حاضر می‌گوید: «من یک دانشمند کامپیوتر هستم که در مورد امنیت سایبری مطالعه می‌کنم. من و همکارانم نشان داده‌ایم که چگونه هکرها می‌توانند از طریق رابط برنامه‌نویسی به فایل‌های رایانه شما دسترسی پیدا کنند و به کمک برنامه‌های کاربردی وب در مرورگرهای مدرن به فایل‌های سیستم شما برسند. این تهدید بیشتر متوجه مرورگرهای گوگل کروم و مایکروسافت ِاج (Microsoft Edge) است و در مورد مرورگرهای سافاری (برای اپل) یا موزیلا فایرفاکس صدق نمی‌کند. ۶۵ درصد از استفادۀ مرورگرها به کروم اختصاص دارد و اِج نیز سهم ۵ درصدی دارد. تا آنجا که من می‌دانم، تاکنون گزارشی مبنی بر استفاده هکرها از این دو مرورگر ثبت نشده است.»

باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟

مرورگرهای امروزی هر کدام تقریباً یک سیستم عامل هستند. آنها می‌توانند برنامه‌های نرم افزاری را اجرا کنند و فایل‌ها را رمزگذاری کنند. این قابلیت‌ها، همراه با دسترسی مرورگر به فایل‌های رایانه میزبان (از جمله فایل‌های موجود در فضای ابری، پوشه‌های مشترک و درایوهای خارجی) از طریق دسترسی به فایل سیستم (File System Access API) فرصت جدیدی را برای باج‌افزار ایجاد می‌کند.

تصور کنید می‌خواهید عکس‌ها را روی یک ابزار آنلاین به صورت رایگان ویرایش کنید. هنگامی که عکس‌ها را برای ویرایش آپلود می‌کنید، هر هکری که ابزار ویرایش را کنترل می‌کند می‌تواند از طریق مرورگر به فایل‌های موجود در رایانه شما دسترسی داشته باشد. هکرها به پوشه‌ای که از آن آپلود می‌کنید و همه زیرپوشه‌ها دسترسی پیدا می‌کنند. سپس هکرها می‌توانند فایل‌های موجود در سیستم فایل شما را رمزگذاری و قفل کنند و برای رمزگشایی و باز کردن آنها باج بگیرند.

باج افزار یک مشکل رو به رشد است. در سال ۲۰۲۳، سازمان‌ها بیش از ۱.۱ میلیارد دلار باج به نرم‌افزارهای مهاجمان پرداخت کردند و در هر ثانیه ۱۹ حمله باج افزاری سازمان‌ها را هدف قرار دادند. افراد و سازمان‌ها، شرکت‌های بزرگ و جهانی، بانک‌ها، ارائه‌دهندگان خدمات ابری، اپراتورها، سرویس‌های نظارت بر تهدید، تولیدکنندگان تراشه، دولت‌ها، مراکز پزشکی و بیمارستان‌ها، شرکت‌های بیمه، مدارس، دانشگاه‌ها و حتی ادارات پلیس در رده قربانیان حملات باج‌افزاری هستند. امروزه باج‌افزار، رقابت تسلیحاتی شماره یک بین هکرها و متخصصان امنیتی است. باج‌افزارهای سنتی پس از اینکه هکرها شما را فریب دادند تا آن را دانلود کنید، روی رایانه شما اجرا می‌شود.

دفاع جدید برای تهدید جدید

محققان دانشگاه بین‌المللی فلوریدا با همکاری گوگل نوع جدیدی از باج افزار را شناسایی کرده‌اند که می‌تواند رایانه شما را از طریق مرورگرهای وب آلوده کند. شناسایی این نوع باج‌افزار بسیار دشوار است و می‌تواند فایل‌های شما را رمزگذاری کند و تا زمانی که باج را پرداخت نکنید، آنها را غیرقابل دسترس می‌کند.  این باج‌افزار RøB نامیده دارد و در مرورگر اجرا می‌شود و معمولاً آنتی‌ویروس‌های سنتی نمی‌توانند آن را شناسایی کنند.

برای مقابله با این تهدید جدید، محققان سه رویکرد دفاعی را برای محافظت از رایانه پیشنهاد کرده‌اند روش اول برنامه وب را به‌طور موقت متوقف می‌کند تا فایل‌های رمزگذاری شده را شناسایی کند. رویکرد دوم، فعالیت برنامه‌های وب در رایانه را برای شناسایی الگوهای باج افزارمانند رصد می‌کند. رویکرد سوم به کاربران در مورد خطرات اجازه دسترسی و ورود برنامه‌های کاربردی وب به فایل سیستم هشدار می‌دهد.

اگر می‌خواهید از رایانه خود محافظت کنید در مورد محل آپلود یا ذخیره فایل‌ها بیشتر احتیاط کنید. هکرها می‌توانند از آپلودهای شما برای دسترسی به رایانه شما استفاده کنند، بنابراین مراقب باشید که چه چیزی را به‌صورت آنلاین به اشتراک می‌گذارید.

 این گزارش از پایگاه اینترنتی دِ کانورسیشن به فارسی برگردان شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجتماع امام رضایی‌ها در کرج برگزار می‌شود
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • اعزام دو کاروان از دانشجویان به عمره آغاز می شود
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • شوک بزرگ به کمیته المپیک در سال المپیک!
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • ضرورت توجه ویژه به کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در کردستان
  • باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟