Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@15:40:54 GMT

دو خطر مهم شیوع کرونا/ تداوم سیر کاهشی تا خرداد

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۱۰۶۴۸

دو خطر مهم شیوع کرونا/ تداوم سیر کاهشی تا خرداد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر ایرج حریرچی، در برنامه تیتر امشب شبکه خبر، افزود: سیر کاهشی بیماری کرونا را از هفته دوم فروردین، هم در تعداد بیماران بستری، هم در تعداد مرگ و میرها شاهد بوده ایم.

وی تصریح کرد: این کاهش بیماری به لطف حق و همکاری مردم و تلاش ایثارگرانه همه کارکنان بیمارستان‌ها و آزمایشگاه‌ها است و این‌ها در شرایطی رخ داد که ما تحت تحریم‌های ناجوانمردانه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون کل وزارت بهداشت با بیان اینکه پیش بینی می‌کنیم شرایط نزولی را تا خرداد خواهیم داشت، افزود: این پیروزی و دستاورد بزرگ، شکننده است و مهم‌ترین عامل آن همکاری حماسی مردم و کسبه بوده است که شرایط قرنطینه و دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کردند.

حریرچی گفت: تا موقعی که واکسن مؤثر تولید شود ما مواجه با این ویروس هستیم و باید احتیاط کنیم.

وی با مقایسه آمار مرگ و میر انگلیس و ایران، افزود: بنا بر اعلام معتبرترین مجله پزشکی بریتانیا در انگلیس ۳۳ درصد مبتلایان می‌میرند، ولی مرگ و میر ما ۶.۶ درصد است تازه آنها آمار مرگ و میر در خانه‌ها و خانه سالمندان را جزو آمارشان نیاورده اند.

معاون کل وزارت بهداشت همچنین درباره ساخت واکسن کرونا، گفت: تا کشف واکسن کرونا زمان طولانی پیش رو داریم، چون الان ظرفیت تولید واکسن آنفلوانزا در جهان ۱۵۰ میلیون دوز است و حداکثر تا ۲۵۰ میلیون دوز قابل افزایش است، اما برای ویروس کرونا سالانه به ۳ میلیارد دوز واکسن نیاز داریم از این رو باید خودمان تلاش کنیم واکسن را بسازیم و همچنین با رعایت شرایط بهداشتی به نحوی رفتار کنیم که نیاز کمتری به واکسن داشته باشیم.

حریرچی همچنین از مردم خواست اگر بیماری مزمن و جدی دارند حتماً برای درمان مراجعه کنند، چون با توجه به روند نزولی بیماری کرونا مردم خیالشان راحت باشد هر بیمارستانی که ما اعلام می‌کنیم آماده پذیرش بیماران عادی است و هیچ خطری از لحاظ کرونا ندارد.

وی همچنین افزود: دولت قول داده است که امسال بودجه ما را سریع‌تر و کامل تخصیص دهد.

حریرچی گفت: مبنای برنامه‌های ما پیشگیری است تا با کمترین هزینه بتوانیم بیماری را کنترل کنیم.

وی با بیان اینکه پیشنهاد ما به دولت این است که تسهیلات به همه آسیب دیدگان از کرونا در بخش بهداشت و درمان پرداخت شود، گفت: ما درخواستمان این است که مطب‌ها هم شامل وام دهی و استمهال وام‌های قبلی باشند.

معاون کل وزارت بهداشت با تاکید بر لزوم رعایت همه دستورالعمل‌های بهداشتی تصریح کرد: مهم‌ترین خطر یکی این است که مردم شرایط را عادی فرض کنند و دوم افراد کم علامت و بی علامت هستند که بیشتر جوانان و بچه‌ها هستند و می‌توانند بیماری را به افراد ضعیف و سالخورده منتقل کنند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ویروس کرونا سینا کمالخانی سهام عدالت سردار حاجی زاده دعای روز نهم رمضان ویروس کرونا حریرچی وزارت بهداشت شیوع کرونا سیر کاهشی ویروس کرونا سینا کمالخانی سهام عدالت سردار حاجی زاده دعای روز نهم رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۰۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود