Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اسبق دانشگاه صنعتی شریف گفت: حمایت و دفاع از مالکیت فکری و اختراعات باید از سوی وکلایی با درایت علمی و فنی صورت گیرد. به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، رضا روستا آزاد، رئیس اسبق دانشگاه صنعتی شریف در یک برنامه رادیو گفتگو با اشاره به تعاملات مثبت دانشگاه‌ها با اداره ثبت مالکیت معنوی اظهار کرد: این موضوع نه در ایران، بلکه در دنیا مهم بوده و برای آن صرف هزینه می‌شود، اما در نهایت حمایت دقیقی را نمی‌توان پیاده سازی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



روستا آزاد با اشاره به مهاجرت نوابغ در تمام دنیا اظهار کرد: محافظت از اختراعات در حوزه اروپا و امریکا دچار بی قانونی می‌شود. این قوانین باید اجرا شود، اما در نهایت تمهیدات اتخاذ شده حرف آخر را می‌زند.

استاد دانشگاه صنعتی شریف با انتقاد از مجریان قانون در امر حفاظت از مالکیت فکری گفت: صرف نظر از سازمان‌هایی که در این حوزه عمل می‌کنند، تخصص در بدنه این سازمان‌ها ضعیف است و افرادی در این خصوص فعالیت دارند، که زوایای مهم مالکیت را نمی‌دانند.

روستا آزاد یادآور شد: زمانی در دانشگاه شریف برنامه‌ای ترتیب دادیم تا به آموزش نیروی مناسب برای اجرای این مهم بپردازیم، ولی زمان کفاف نداد و این دوره‌ها برگزار نشد.

وی ادامه داد: در امریکا افرادی با حقوق‌های بسیار بالا و تخصص‌های ظریف وارد این حوزه می‌شوند. برخی وکلا به پیگیری این حوزه گمارده می‌شوند و قطعا چنین افرادی نباید جز وکلای عادی باشند؛ بلکه باید توانایی مهندسی، علمی و حقوقی بالا داشته باشند.

روستا آزاد با اشاره به اینکه حمایت و دفاع از مالکیت فکری و اختراعات باید از سوی وکلایی با درایت علمی و فنی صورت گیرد، خاطر نشان کرد: چنین افرادی بسیار اندک هستند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مالکیت فکری ثبت اختراع مهاجرت نخبگان مالکیت فکری روستا آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۰۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحیدی: اجرای طرح انسداد مرزها در حال پیگیری است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا،  احمد وحیدی در حاشیه جلسه پاسخگویی به مردم در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره مرحله دوم انتخابات گفت: در مرحله اول انتخابات، ۲۴۵ نماینده انتخاب شدند و ۴۵ نماینده برای انتخاب باقی مانده‌اند. انتخاب این ۴۵ نماینده در ۲۲ حوزه انتخابیه و بالغ بر ۱۱۰۰۰ شعبه صورت می‌گیرد. انتخابات در ۸ حوزه به صورت کاملاً الکترونیکی انجام می‌گیرد.

وی افزود: در این حوزه‌ها علاوه بر این‌که احراز هویت الکترونیکی است، شمارش آرا نیز به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد. آموزش‌های لازم در این زمینه انجام شده است و امیدواریم مردم  در دور دوم نیز حضور پرشور و ارزشمندی را رقم بزنند.

 وزیر کشور همچنین  با ارائه توضیحاتی درباره بودجه اختصاص یافته به دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان، گفت: این طرح در گذشته تصویب شده بود که رئیس جمهور دستور آن را صادر کردند البته این منابع مربوط به یک سال نیست بلکه مربوط به کل طرح می‌باشد. یکی از موضوعات مهم ما انسداد مرزهاست و با توجه به حساسیتی که رئیس جمهور بر این موضوع دارند، دستور آن را صادر کرده و کار‌های آن در حال انجام است.

وحیدی تاکید کرد: این اتفاق قرار است در تمام مرز‌های کشور بیفتد، اما با توجه به حساسیت، مرز‌های شرق و غرب به ویژه مرز‌های شرقی اولویت دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ظرفیت علمی نیرو‌های مسلح در خدمت نخبگان و دانشگاهیان قرار می‌گیرد
  • وحیدی: اجرای طرح انسداد مرزها در حال پیگیری است
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • دهقانی: نظام مالکیت فکری کلید توسعه عادلانه فناوری است
  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟
  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان