Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسن کلهری روز یکشنبه درگفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: نصب تابلو، تجهیزات ایمنی شامل استوانه‌های ارتجاعی، چراغ‌های چشمک‌زن و رفلکتورهای چشم‌گربه‌ای از جمله اقداماتی است که در نقاط حادثه‌خیز انجام ‌شده‌است.

وی اضافه کرد: آشکارسازی نقاط حادثه‌خیز باعث می‌شود توجه رانندگان به این نقاط جلب شود تا اگر برخوردی نیز صورت گرفت، قابل‌کنترل باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ۱۶ نقطه حادثه‌خیز باقی‌مانده است که نقاط کم‌هزینه و زودبازده تا پایان امسال ایمن‌سازی می‌شود.

کلهری در ادامه گفت: در سال ۹۷، سه هزار و ۳۰۱ تصادف در محورهای مواصلاتی قم رخ داد که از این تعداد ۲ هزار و ۵۵۲ مورد خسارتی، ۶۴۰ مورد جرحی و ۱۰۹ مورد نیز تصادف منجر به فوت در صحنه بوده‌است.

وی افزود: در سال ۹۸ نیز سه هزار و ۴۴۲ مورد حادثه رانندگی رخ داده‌است که از این تعداد، ۲ هزار و ۷۹۰ مورد خسارتی، ۵۸۶ مورد جرحی و ۶۶ مورد نیز منجر به فوت در صحنه تصادف شده‌است.

به گفته وی، تعداد تصادفات به وقوع پیوسته و خسارتی در سال ۹۸ نسبت به ۹۷، به ترتیب ۴.۲۷ و ۹.۳۳ درصد افزایش‌یافته است، ولی تصادفات جاده‌ای منجر به جرح و فوت در همین مدت به ترتیب ۸.۴۴ و ۳۹.۴۵ درصد کاهش داشته‌است که نشان‌دهنده کاهش شدت تصادفات می‌باشد.

مدیرکل راهداری قم خاطرنشان کرد: درسال ۹۷، ۱۲۲ نفر و در سال ۹۸، ۸۲ نفر در صحنه تصادف جان خود را از دست دادند.

وی بیان کرد: گرچه تعداد تصادفات درسال ۹۸ افزایش‌یافته، ولی تصادفات منجر به فوت حدود ۴۰ درصد کاهش‌یافته که این مساله می‌تواند مربوط به اقدامات عدیده‌ای از جمله اجرای طرح‌های عمران جاده‌ای، ارتقاء سطح ایمنی و افزایش تعداد نظارت‌ها و کنترل‌ها باشد که بخشی توسط اداره کل راهداری و بخشی دیگر نیز مربوط به دستگاه‌هایی از جمله پلیس‌راه و مرکز اورژانس ۱۱۵ بوده‌است.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا تصادف تصادفات جاده ای فوت قم محورهای مواصلاتی سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی حادثه خیز سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۱۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بستن پرونده نقاط پرحادثه همدان

تین نیوز

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان با بیان اینکه نیمه اول سال جاری رفع نقاط حادثه خیز همدان به اتمام می رسد، گفت: سال گذشته ۱۰۰۰ میلیارد تومان در استان همدان در حوزه ایمنی هزینه شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مهرداد آهکی با بیان اینکه کاهش سوانح جاده ای از وظایف اصلی ماست و در این راستا باید کوشا باشیم، اظهارکرد: طی یک سال اخیر اقداماتی در این حوزه انجام شده که می توان به ۵۰۴ کیلومتر روکش آسفالت راه ها اشاره کرد.

آهکی با اشاره به حذف نقاط حادثه خیز استان تصریح کرد: ۵۲ نقطه حادثه خیز استان از ردیف اعتباری لازم برخوردار بوده و حمایت های دولتی صورت گرفته است به طوری که قرار بود سال گذشته ۲۱ نقطه و امسال ۳۱ نقطه را رفع حادثه کنیم که با تلاش ها و همت استان علاوه بر اینکه ۲۱ نقطه ای که سال گذشته رفع حادثه شد، ۱۰ نقطه هم بیشتر انجام شد.

وی درباره رفع مابقی نقاط حادثه خیز در سال ۱۴۰۳ افزود: این نقاط نیز افزون بر ۴۰ درصد پیشرفت داشته است که امیدواریم در نیمه اول سال جاری پرونده نقاط پرحادثه را در استان همدان ببندیم.

وی با اشاره به انجام اقداماتی نظیر خط کشی ۳۸۰۰ کیلومتر جاده ها، ادامه داد: در گردنه اسدآباد ۱۴ کیلومتر نیوجرسی نصب و روشنایی انجام شده و در گردنه زاغه نیز کارهایی صورت گرفته است.

آهکی با بیان اینکه همدان در حوزه کاهش تصادفات و مجروحان حائز رتبه برتر شده است، گفت: همدان سال گذشته و همچنین ایام نوروز امسال رتبه مناسبی در کاهش تصادفات به دست آورد اما هدف نهایی این نیست و با وجود اینکه جزو استان های برتر در کاهش تصادفات شناخته شده ایم، آمار تصادفات و فوتی های ناشی از آن در کشور نگران کننده است و باید اقدامات بیشتری در دستور کار باشد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان، وی با بیان اینکه سالی بیش از ۲۰ هزار کشته و ۳۰ برابر مجروح در جاده ‎ها نشان دهنده وجود مشکلاتی در انجام کارهاست، خاطرنشان کرد: زحمات مسئولان مربوطه فراوان است اما چرا به نتیجه مطلوب نمی رسیم؟ جای سوال است.

وی یادآور شد: سال گذشته ۱۰۰۰ میلیارد تومان در استان همدان در حوزه ایمنی تنها در اداره راهداری هزینه شده و با زحمات سایر دستگاه ها نظیر راه و شهرسازی، شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل و بخش خصوصی نیز چند همت هزینه شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه با رفع نقاط حادثه خیز از امسال اجرایی می‌شود
  • رفع ۲۰ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی استان مرکزی
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • بستن پرونده نقاط پرحادثه همدان
  • ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران
  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • اجرای ایمن سازی و اصلاح شیب شیروانی ۱۴۰ کیلومتر از حاشیه راه‌های مازندران
  • ۱۹ درصد فوتی های سال گذشته در گلستان افراد زیر ۱۸ سال بودند