Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی معانت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، «سید مناف هاشمی» در جریان بازدید از روند توزیع ماسک در ایستگاه‌های مترو و پایانه‌های اتوبوسرانی پایتخت، گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، باید ماسک با قیمت مصوب و مناسب در اختیار شهروندان قرار بگیرد که طی چند روز آینده و با تامین ماسک مورد نیاز از سوی وزارت صمت، استفاده از ماسک به صورت جدی در مترو کنترل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: قیمت ماسک تک لایه یک هزار تومان و ماسک چند لایه دو هزار تومان برآورد شده است.

هاشمی با بیان اینکه رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک و دستکش متضمن سلامتی شهروندان است، اظهار داشت: تا پایان هفته در تمامی پایانه‌های اتوبوسرانی و ایستگاه‌های تبادلی اتوبوس نیز ماسک عرضه می‌شود.

به گفته معاون شهردار تهران، بیش از ۵۰ درصد مردم از دستکش و ماسک استفاده می‌کنند اما تلاش ما بر این است برای ۵۰ درصد دیگر نیز شرایط را به گونه‌ای فراهم کنیم تا ماسک با قیمت مناسب در اختیار آن‌ها قرار گیرد.

هاشمی یادآور شد: با توجه به میزان بالای استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی که این روزها در اتوبوسرانی به ۵۰۰ هزار نفر و در مترو ۶۰۰ هزار نفر در روز می‌رسد، طبیعی است تامین این تعداد ماسک دشوار است که بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، وزارت صمت (صنعت، معدن و تجارت) مسوولیت این کار را برعهده گرفته است.

بر اساس گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا ظهر ۱۳ اردیبهشت ۹۶ هزار و ۴۴۸ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند و با فوت ۶۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۶۱۵۶نفر رسید.

برچسب‌ها معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ماسک ویروس کرونا شهرداری تهران شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه شرکت واحد اتوبوسرانی تهران پروندهٔ خبری کرونا و حمل و نقل شهری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ماسک ویروس کرونا شهرداری تهران شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه شرکت واحد اتوبوسرانی تهران معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ماسک ویروس کرونا شهرداری تهران شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه شرکت واحد اتوبوسرانی تهران حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۲۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: در دوران مشروطه بابت سوار شدن به اتوبوس از مسافر ۳شاهی کرایه می‌گرفتند. به‌تدریج استقبال مردم برای استفاده از این وسیله نقلیه جدید زیاد شد و چند تاجر دیگر هم چندین دستگاه اتوبوس‌ به ایران آوردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

اتوبوس‌های شرکت کانادایی که اولین شرکت در این حوزه به حساب می‌آمد از نوع "برلیه" بود و مثل قطار به چند کوپه تقسیم می‌شد؛ دو کوپه اول و دوم مخصوص نشستن مسافران بود و کوپه آخر هم که عقب اتوبوس واقع می‌شد، برای سرپایی‌ها بود. دومین موسسه‌ای که عهده‌دار اداره اتوبوسرانی تهران شد، یک کمپانی روسی به نام "آفتو ایران" با اتوبوس‌های مدل بوسینگ بود و سومین موسسه هم شرکت "اسگل لاوی" آمریکایی با اتوبوس‌هایی از نوع شورلت بود که صندلی‌هایش برعکس صندلی‌های اتوبوس‌های موسسات گذشته که پشت سر هم بود، روبه‌روی هم قرار داشت.

جالب اینکه این موسسه به شیوه اتوبوسرانی شهرهای اروپایی اداره می‌شد و از نظر سازمان اداری و انتظامی، تقریبا شبیه اتوبوسرانی فعلی بود. آن دوران بلیت، داخل اتوبوس فروخته می‌شد و رانندگان، لباس مخصوص پوشیده و زنگار به ساق پا بسته و کلاه کاسکت به سر می‌گذاشتند.

اتوبوسرانی تهران تا سال۱۳۱۰ توسط شرکت‌های خارجی اداره می‌شد، ولی از اواخر این سال به مدیران ایرانی تحویل داده شد: «در مدت فعالیت آنها چندین خط به خطوط تهران اضافه شد، هرچند برخی اوقات مردم از نحوه خدمات‌دهی گله‌مند بودند. با توجه به این موضوعات در نهایت در سال ۱۳۳۵ دولت تصمیم گرفت برای یکپارچه‌سازی و ساماندهی وضعیت جابه‌جایی مسافران، نخستین شرکت واحد اتوبوسرانی را در چهاردهم تیرماه دایر کند.»

کد خبر 848042 برچسب‌ها هویت شهری تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • تلاش می‌کنیم بخشی از خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • افزایش ۲ برابری مسافران متروی اصفهان در روزهای جمعه
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است/قرارداد اتوبوسرانی با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • ۷۰ درصد ریل‌گذاری مترو کرج انجام شده است
  • جابجایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو
  • جابه‌‌جایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو
  • جابجایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو 
  • جابه‌ه‌جایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو