Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@03:13:08 GMT

پایان دلتنگی دانش‌آموزان فاقد شبکه شاد در کرمان

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۱۲۲۰۰

پایان دلتنگی دانش‌آموزان فاقد شبکه شاد در کرمان

محمد شهابی معلم عشایری منطقه بافت استان کرمان گفت: ۲۶ سال سابقه تدریس در مقطع ابتدایی مدارس چند پایه ی اسفندقه جیرفت و بافت استان کرمان را دارم طی این مدت پس از شیوع کرونا در ایران اولین بار بود که دوری از بچه ها را تجربه میکردم و واقعا نگران آن ها بودم.

وی با بیان اینکه در دامنه ی کوه سیاهکوه مشرف به صوغان در فاصله ی ۳۱۰ کیلومتری جنوب غرب کرمان زندگی می کنم،  افزود: بعد از تعطیلات و ۱۴ روز قرنطینه شدن در خانه آموزش کلاس درس را به صورت حضوری با رعایت تمام پروتکل های بهداشتی شروع کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهابی در ادامه افزود: در مدرسه ۲۲ نفر دانش آموز داریم که ۹ نفر از آن ها پسر و ۱۳ نفر دختر هستند که از این تعداد یک چهارم آن ها در اسفندماه از طریق گوشی آموزش های لازم را کسب می کردند و اما سه چهارم دیگر گوشی همراهی که بتوان با آن ها ارتباط برقرار کرد نداشتند که تنها با تماس تلفنی و رساندن  بسته های آموزشی به بچه ها  تکالیف آن ها را پیگیری می کردیم.

این معلم عشایری تصریح کرد: بعد از تعطیلات سال جاری به دلیل اینکه ۱۵ درصد کتاب ها تدریس نشده بود و برخی از دانش آموزان یا نت و یا گوشی نداشتند و یا اصلا سواد رسانه ای نداشتند بنابراین  با درخواست اولیا  و دانش آموزان و رضایت کتبی آن ها در اقدامی خودجوش با رعایت دستورالعمل های بهداشتی کلاس های درس را به صورت حضوری با تخته سفید و ماژیک به صورت تک نفری و خانوادگی یا آموزش خانه به خانه شروع کردیم و دروس در فاصله ی دو متری با صدای بلند آموزش داده می شد.

وی همچنین گفت: روزی یک ساعت تنها برای رفع اشکال عمومی و مسائل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا اختصاص دادیم و دانش آموزان نیز در کلاس با دستکش و تخته پاک کن و ماژیک مخصوص به خود و اسپری ضد عفونی کننده به فاصله دو متر در کلاس حاضر می شدند.

شهابی با تاکید بر اینکه فضای مجازی و یا همان شبکه شاد هیچ وقت نمی تواند خلاء معلم را پر کند گفت: بچه ها خیلی خوشحال و ذوق زده بودند که دوباره توانسته بودیم آموزش را به صورت عادی شروع کنیم.

وی از عشایر به عنوان خانواده بزرگش یاد کرد و گفت: دانش آموزان به اندازه خانواده برای من مهم هستند و آموزش به آن ها مهم تر است آنقدر مهم که بعد از ۱۴ روز قرنطینه شدن در خانه و مطمئن شدن از صحت و سلامت خود ۱۶۰ کیلومتر از خانواده دور شدم  تا بتوانم به  بچه های معصوم را از انتظار به در آرم و با آن ها دروس را کار کنم تا عقب نیافتند.

این معلم عشایری دانش آموزان عشایر را با هوش بالا دانست و گفت: اگر تنها بتوان امکانات و تجهیزات این مناطق را حداقل برای آموزش در اختیار این بچه ها بگذارند مطمئنا قدر خواهند دانست و تک تک آن ها باعث افتخار ملت خواهند بود.

وی تدریس را در این شرایط بسیار سخت عنوان کرد و گفت: کسی که صبر و حوصله، دلسوزی و مهربانی نداشته باشد نمی تواند بر این شرایط فائق آید و موفق نخواهد شد و باید برای آموزش هرگونه سختی را تحمل کند.

شهابی استفاده از شبکه شاد را در تابستان برای آموزش بچه ها لازم دانست و گفت: باید برای جبران این مدتی که دانش آموزان در کلاس حضور ندارند از برنامه هایی چون  شبکه شاد استفاده کرد.

وی نبود مدرسه یا ساختمان را بزرگترین بی عدالتی در حق بچه های سخت کوش و قدردان عشایر دانست و گفت: البته کانکس هست اما اگر اقدامی در زمینه ساخت مدرسه انجام شود بسیار بهتر خواهد بود.

این معلم عشایری با اشاره به یکی از صحبت های شهید مطهری مبنی بر اینکه من ستایشگر آن معلمی هستم که اندیشیدن را به من آموخت نه اندیشه ها را افزود: در طول این دوران همیشه سعی ما معلمان عشایر این بوده که اندیشه کردن را به بچه ها بیاموزیم و تعریف من از معلم عشایر این است که معلم چه کانونی از آتش است / همه کار او سوزش و سازش است.

برچسب‌ها زندگی عشایری خبرگزاری جمهوری اسلامی کرمان پروندهٔ خبری آموزش کودکان مناطق محروم در روزگار کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زندگی عشایری خبرگزاری جمهوری اسلامی کرمان زندگی عشایری خبرگزاری جمهوری اسلامی کرمان معلم عشایری دانش آموزان معلم عشایر شبکه شاد بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۲۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نواخته شدن زنگ سپاس از معلم در کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان، صبح سه شنبه در مراسم نواخته شدن زنگ سپاس معلم که در دبیرستان شاهد شهیده مقبل ناحیه یک این شهر برگزار شد اظهار کرد: اموزش و پرروش در شکل گیری شخصیت یک انسان نقش مهم و محوری دارد.

هاشم ناظمی جلال افزود: آموزش و پرورش اساسی‌ترین سنگ بنای توسعه و شکل‌دهنده شخصیت فرهنگی جامعه است.

وی به نقش مهم معلم اشاره کرد و ابراز داشت: شکل گریر شخصیت یک فرد و دانش آموز با نقش‌آفرینی معلم و دانش‌آموز حاصل می‌شود.

وی در ادامه به روز شمار هفته معلم اشاره کرد و بیان داشت: چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه با عنوان نور مهطر، پنجشنبه فرزانه زمان، جمعه ایثار به توان تو، شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه محور جامعه، یکشنبه پا جای پای انبیا، دوشنبه پاک جوهران و سه‌شنبه آخرین روز آینده در دستان تو نام‌گذاری شده است.

ناظمی جلال از برگزاری برنامه های متعدد به مناسبت روز معلم اشاره کرد و گفت:: همزمان با هفته پاسداشت مقام معلم برنامه‌های متنوعی در سطح استان اجرا و از معلمان نمونه و تلاشگر تجلیل خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان بر لزوم قدر شناسی دانش آموزان از فرصت های علم و تحصیل تاکید و عنوان کرد: دانش‌آموزان باید قدر فرصت دوران تعلیم و تربیت را بدانند و از تجارب معلمان خود استفاده کنند تا زمینه اعتلای اخلاقی و شایستگی‌های فردی و اجتماعی آنها فراهم آید.

وی شهید مطهری را متفکر قرن و استاد بی‌بدیل علم و عمل دانست و خاطر نشان کرد: لازم است دانش‌آموزان با اندیشه‌ها و تفکرات این علامه اندیشمند آشنا شوند.

کد خبر 6092855

دیگر خبرها

  • ۴۳ هزار معلم آموزش دانش‌آموزان استان کرمان را به‌عهده دارند
  • آموزش رایگان معلم بازنشسته به کودکان کار
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • نواخته شدن زنگ سپاس از معلم در کردستان
  • ببینید | روش جالب یک معلم برای آموزش مفهوم فسیل به دانش آموزان ابتدایی
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • ۲۹۸ دانش آموز و ۹۳ معلم ابلاع صلح یاری دریافت کردند
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در کرمان را قبول نداریم
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در استان را قبول نداریم
  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی