Web Analytics Made Easy - Statcounter

سینمای دیجیتالی امروز خصوصا با شیوع کرونا و شرایط خاص خود، همچنان می‌تواند با ابداعاتی به رونق نسبی‌اش ادامه دهد که یکی از این طرح‌ها ابتدا جدی‌گرفتن اکران آنلاین است و دیگری خلاقیت‌هایی مثل سینماماشین؛ هرچند که یکی مشتری عام دارد و دیگری خاص.

به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، تعطیلی سالن‌های سینمایی و رکود پخش فیلم بر پرده اکران عمومی در ایران، بالاخره زمینه‌‍ساز ایجاد طرح‌هایی تازه در سینمای ما نیز شد که هم‌اکنون یکی به جدی‌تر گرفتن سینمای آنلاین برمی‌گردد و دیگری اجرای «سینماماشین».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دو طرح‌هایی هستند که سالیانی‌ست در کشورهای صاحب صنعت سینما به طور جدی دنبال می‌شود و محلی برای سودآوری صاحبان فیلم محسوب می‌شود.

در ایران این شیوع کرونا و تعطیلی ناخواسته سینماهاست که برخی فیلمسازان را در سکوت مدیران سینمایی، وادار به ابتکار عمل کرده است. این نوع اکران‌ها در روزهای کرونایی رقیبی به اسم پرده عمومی را در کنار و یا روبروی خود نمی‌بیند و ریسک کمتری برای عرضه اندام دارد.

اکران آنلاین همان توزیع در شبکه نمایش خانگی است، منتها با این تفاوت که بستر را در خدمت فیلم‌های تازه رونمایی‌شده قرار می‌دهد تا سینماروها را در کنار فیلم‎دوستان فضای مجازی کنار هم بنشاند. تفاوتش با «سینما درایواین» یا معادل «سینماماشین» در تجربه و همزیستی مخاطب با سینماست.

همچنانکه «سینماماشین» تجربه‌ای نسبتا پرهزینه و داشتن امکانی مثل خودروست که این نیز سالیانی در دنیا نه‌تنها برای سینما بلکه برنامه‌ها، سخنرانی‌ها و دیگر تفریحات دنبال می‌شود. این ایده و برپایی‌اش در قیاس با اکران عمومی در سالن‌ها و حتی نمایش در پلتفرم‌های اینترنتی، با وجود محدودیت برای عموم اما برای گروه خاصی از مخاطبان خود سهولت بیشتری دارد.

تجربه اول این طرح پس از چهل سال با فیلم «خروج» شکل گرفت که در دو سانس آغازین با اقبال این دسته از تماشاگران روبرو شد و خبرها حکایت از تمایل برخی دیگر از شهرستان‌ها مثل مراکز هنری کلانشهرها از جمله مشهد برای برپایی این نوع اکران دارد.

سینمای مدرن و دیجیتالی امروز خصوصا با شیوع کرونا و لزوم فاصله‌گذاری و دیگر شرایط خاص همچنان می‌تواند با ابداعاتی به رونق نسبی خود ادامه دهد که یکی از این طرح‌ها ابتدا جدی‌گرفتن اکران آنلاین است و دیگری خلاقیت‌هایی مثل سینماماشین؛ هرچند که یکی مشتری عام دارد و دیگری خاص.

درحال حاضر برخی دیگر از تهیه‌کنندگان فیلم‌های اکران‌نشده در ایران برای پخش و توزیع فیلم خود به شکل اینترنتی دست به کار شده‌اند و این اتفاق طی روزهای دیگر پررنگ‌تر دیده خواهد شد. سینماماشین نیز به ظاهر مورد استقبال قرار گرفته و این نه به عنوان طرحی سودآور بلکه ایده‌ای برای روزهای در گذار از کرونا، می‌تواند امکانی مجدد برای تفریح مردم قرار گیرد.

البته به نظر طراحی و پیگیری این نوع طرح‌ها به تلاش فردی فیلمسازان نیاز دارد تا مدیریت سینمایی کشور که تا به الان خروجی خاصی در ارتباط با برنامه‌ریزی بر سر فعالیت‌های هنری مثل سینما نداشته است.

انتهای پیام /4143/

منبع: آنا

کلیدواژه: سینمای ایران کرونا اکران سینما سینما ماشین سینما آنلاین طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۲۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند

بانک جهانی در آخرین گزارش خود زیر عنوان «بررسی چالش‌ها: مقابله با رکود اقتصادی و تورم» نگاشته است که حمایت از بخش خصوصی در افغانستان می‌تواند، تا حدی از فروپاشی اقتصادی این کشور جلوگیری کند.

بانک جهانی گفته است کاهش ۲۶ درصدی رشد تولید ناخالص داخلی و حمایت‌های خارجی، تصویر روشنی را از چشم‌انداز تاریک اقتصادی افغانستان ترسیم می‌کند.

براساس گزارش بانک جهانی، ممکن است چالش‌های ساختاری در بخش خصوصی همراه با کاهش حمایت‌های بین‌المللی مانع هر گونه پیشرفت اقتصادی در افغانستان شود.

برپایه این گزارش، این رکود اقتصادی می‌تواند، سبب افزایش فقر و بیکاری در افغانستان شود، جایی که نیمی از جمعیت آن به‌شدت نیازمند کمک‌های خارجی هستند.

به گفته بانک جهانی، کشاورزی در افغانستان می‌تواند، سبب رشد اقتصاد در کشور شود.

این نهاد بین‌المللی همچنان سرمایه‌گذاری‌ در زیرساخت‌های آبیاری و نیز دسترسی دهقانان به بازارها برای افزایش بهره‌گیری از محصولات زراعتی‌شان را مهم خوانده است.

این در حالی است که دو روز پیش بانک جهانی گفته بود که این نهاد ۸۴ میلیون دلار کمک به افغانستان را به‌منظور مبارزه با بحران‌ اقتصادی و تطبیق پروژه‌های معیشتی در کشور تایید کرده است

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • ادامه رونق اکران‌های مردمی فیلم‌های سینمایی / فروش سال ۱۴۰۳ از یک میلیارد تومان عبور کرد
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد
  • تأییدیه سازمان سینمایی؛ شرط پخش فیلم خارجی از پلتفرم‌ها
  • آثار سینمایی خارجی پلتفرم‌ها تحت نظارت سازمان سینمایی قرار گرفت
  • عرضه فیلم‌های خارجی پلتفرم‌ها زیر نظر سازمان سینمایی رفت
  • دستور خزاعی برای فیلم‌های خارجی عرضه شده در پلتفرم‌ها
  • درخواست کیهان برای حمایت از «طرح نور»: با ۱۱۰ تماس بگیرید!
  • «تمساح خونی» با حضور جواد عزتی در مشهد اکران می‌شود