Web Analytics Made Easy - Statcounter

دالوندی مدیر شبکه بهداشت و درمان تفرش با اشاره به سفرهای درون شهری و برون شهری گفت: مردم با سفرهای غیر ضروری گردابی از چرخش ویروس کرونا را ایجاد می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  دالوندی مدیر شبکه بهداشت و درمان تفرش در گفتگو با دیارآفتاب؛ با اشاره به سفرهای درون شهری و برون شهری گفت: مردم با سفرهای غیر ضروری گردابی از چرخش ویروس کرونا را ایجاد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دالوندی اظهار کرد: با سفرهای غیر ضروری هم برای خود و هم برای سایرین به خصوص برای افراد مسن فرصت ابتلا به ویروس کرونا را ایجاد می شود و ممکن است آنها را در آستانه بیماری قرار دهند.

وی افزود: اینها توصیه نیست بلکه هشدار در مورد خطرات جدی است؛ امیدواریم مردم با درک عمیق نسبت به این موضوع، روزهای بهتری را تجربه کنند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان تفرش یادآور شد: ویروس کرونا ویروسی مهیب، چموش، فرصت طلب و بی رحم است و در کوتاه‌ترین زمان ممکن افراد را مبتلا می‌کند و می‌تواند آنان را به آستانه مرگ بکشاند.

دالوندی بیان کرد: این ویروس، ویروسی مرگبار است که نباید آن را ساده گرفت و اگر امکان این وجود داشت که مردم سری به بیمارستان‌ها بزنند و بیمارانی که با مشکلات تنفسی در تخت‌های بیمارستان زجر می‌کشند را ببینند می‌فهمند که نباید این بیماری را دست کم گرفت و در خیابان‌ها بی مورد پرسه زنند.

وی با بیان اینکه سهل انگاری درباره کرونا شهامت نیست، گفت: سهل انگاری به استقبال مرگ رفتن است، آن هم مرگی که هیچ افتخاری ندارد؛ پس نباید با رفتار اشتباه به ویروس کمک شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان تفرش با بیان اینکه ضرورت رعایت این موارد انکارناپذیر است، گفت: کرونا را نباید شوخی گرفت؛ برای اولین بار در پنجاه سال گذشته چنین بیماری پاندمی شده و همه دنیا را درگیر کرده است، اما همه دنیا به این نتیجه رسیده‌اند که بدون هماهنگی و آموزش مردم نمی‌توان این بیماری را ریشه کن کرد و تنها با اتخاذ اقدامات بهداشتی و رعایت موازین بهداشتی می توان این ویروس را مهار کرد.

دالوندی با اشاره به افزایش تعداد مبتلایان به بیماری کرونا در تفرش گفت: متأسفانه در روزهای اخیر و پس از ۱۲ روز عدم وجود بیمار کرونایی جدید در تفرش، ۲ مورد جدید شناسایی شده اند که هر دو آنها سن بالای ۶۰ سال دارند و مسافرت اقوام از شهرهای دیگر به تفرش را دلیل ابتلا به بیماری عنوان می کنند.

وی افزود: در حال حاضر آمار مبتلایان در تفرش ۳۵ نفر شد که از این تعداد، ۲۷ نفر آنها به صورت کامل بهبود یافته اند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان تفرش در خصوص سن مبتلایان به بیماری کرونا در تفرش خاطر نشان کرد: بیش از ۶۰ درصد مبتلایان در تفرش سن بالای ۷۰ سال  و ۸۰ درصد بالای ۶۰ سال دارند و جوان ترین بیمار مبتلا به کرونا در تفرش ۲۵ سال داشته است. در شهرستان تفرش در سن زیر ۲۰ سال هیچ بیمار مبتلا به کرونا نداشته ایم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: ویروس کرونا را ایجاد کرونا در تفرش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۲۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • تشدید و تداوم سامانه بارشی در هرمزگان
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور