Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-08@13:45:01 GMT

افزایش قیمت نهاده‌های دامی در آذربایجان شرقی

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۱۲۵۱۴

افزایش قیمت نهاده‌های دامی در آذربایجان شرقی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل ایسنا، حبیب شریفیان، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرنگاران، در خصوص مشکلات تامین نهاده‌های دامی واحدهای تولیدی اظهار کرد: در خصوص واردات نهاده‌های دامی به کشور مشکلی وجود ندارد اما تخصیص ارز و برخی نوبت بندی و وقفه‌ها در توزیع، تولیدکنندگان واحدهای دام و طیور را دچار مشکل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شریفیان افزود: پس از تعطیلات فروردین ۹۹، از مقداری تخصیص نهاده‌ها به استان‌ها کاسته شده بود اما هفته دوم اردیبهشت با حضور وزیر جهاد کشاورزی در بندر امام خمینی (ره) و بازدید از محل تخلیه خوراک دام وارداتی، واردات یک میلیون تن نهاده آزاد شد که به تدریج به مصرف کنندگان استانی تزریق خواهد شد.  

وی ادامه داد: واردات نهاده‌های دام و طیور توسط بخش خصوصی انجام می‌گیرد و وزارت و سازمان‌های جهاد کشاورزی در آن نقشی ندارند با این حال، واردکنندگان خصوصی موظف هستند تا نهاده‌ها را با نرخ مصوب در اختیار مصرف کنندگان قرار دهند.  
 
شریفیان متذکر شد: نهاده وجود دارد اما عدم تخصیص ارز باعث شده تا تولیدکنندگان با وجود پرداخت هزینه، نهاده‌ها را با وقفه تامین کنند.  

وی اظهار کرد: تمامی واحدهای تولیدی در حوزه طیور، صنعتی هستند، واحدهای نیمه صنعتی و روستایی دامی وابستگی کمی به نهاده‌های مصرفی وارداتی دارند و مشکل آنچنانی ندارند اما واحدهای صنعتی دامی در تامین نهاده‌ها در مضیقه قرار می‌گیرند.  

شریفیان افزود: در طول ماه گذشته، ۱۱۵ هزار تن ذرت، ۱۷ هزار تن جو و هشت هزار تن سویا در سطح استان توزیع شده است.  

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در خصوص تولیدات دامی استان، گفت: سالانه حدود ۹۴ هزار تن تخم مرغ، ۸۶ هزار تن گوشت مرغ، ۵۷۰ هزار تن شیر و ۵۴ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید می‌شود.  

وی گفت: معمولا تعداد جوجه‌ریزی‌های ماهانه متفاوت است و به تبع تعداد واحدهای تولیدی مشغول نیز متفاوت خواهد بود اما نزدیک به ۵۰۰ واحد مرغداری گوشتی، حدود ۵۰ واحد مرغ مادر و حدود ۲۵۰ واحد مرغ تخم گذار، در مجموع بین ۸۰۰ الی ۸۵۰ تعداد واحد تولیدی فعال در این زمینه در استان وجود دارد.  

شریفیان افزود: این واحدها به طور نوبتی کار می‌کنند و در هر بار حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ واحد تولیدی استان مشغول به کار هستند.  

کد خبر 507483 برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی جهاد کشاورزی نهاده ها هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۲۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور

به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم بروفه، رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری مؤسسه تحقیقات علوم دامی با اشاره به این که حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، یکی از اصلی‌ترین سیاست‌های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به شمار می‌رود، گفت: در حال حاضر ۱۹ واحد و هسته فناور که حوزه فعالیت‌شان دام و طیور است، تحت حمایت مرکز رشد مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور فعالیت می‌کنند. از این ۱۹ مورد ۱۷ واحد فناور و ۲ مورد هسته فناور است. همچنین ۲ واحد، جز شرکت‌های دانش‌بنیان است که در موضوع‌هایی مانند تغذیه و خوراک دام (۱۱ مورد)، تولید مثل دام (یک مورد)، زنبورعسل (۵ مورد) و امور خدماتی (۲ مورد) فعالیت دارند.

بروفه، شرکت‌های کوچک و متوسط فناوری را یکی از پایه‌های رونق اقتصادی، توسعه فناوری، کارآفرینی و تقویت تولید ملی دانست و افزود: توسعه این شرکت‌ها در گرو ایجاد زیرساخت‌های لازم برای کاهش خطرپذیری آنها در دوران شروع فعالیت است و یکی از مهمترین زیرساخت‌ها، مراکز رشد واحدهای فناوری خواهد بود.

وی اظهار کرد: مرکز رشد واحدهای فناوری برای کارآفرینان و واحدهای کوچک و متوسطی که دارای ایده‌های محوری قابل تجاری شدن هستند، برای چند سال با ارائه اطلاعات، مشاوره‌های ضروری، خدمات، تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی در حد امکان به ارتقای آنها کمک کرده و آنها را برای حضور مستقل و مؤثر در صحنه فناوری کشور آماده می‌کند.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری علوم دامی با تاکید بر این که بهره‌وری حداکثری از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در راستای رونق اقتصاد دانش‌بنیان از ضرورت‌های این مجموعه تحقیقاتی است، توضیح داد: استراتژی اصلی «مرکز رشد واحدهای فناور علوم دامی»، ایجاد بستری مناسب به منظور جذب کارآفرینان و فارغ‌التحصیلان علوم دامی، واحدهای R&D شرکت‌های پیشرو و بزرگ، شرکت‌های Spin Off (شرکت بزرگ‌تری که به چند کسب‌وکار خردتر و مستقل تقسیم می‌شود)، اعضای هیأت علمی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در راستای تجاری‌سازی و توسعه دانش‌های فنی منتج از تحقیقات به عمل آمده توسط محققان علوم دامی، تولید محصولات دانش‌بنیان قابل عرضه به بازار و در نهایت رشد اقتصادی منطقه و کشور است.

وی بیان کرد: واحدهای فناوری که ایده محوری و حوزه اصلی پژوهشی آنها حول اهداف «چشم‌انداز استراتژیک یا نقشه راه مؤسسه» برای ارتقای مشارکت با بخش غیردولتی و برون‌سپاری بخشی از تحقیقات حوزه دامپروری به بخش خصوصی باشد، در راستای اجرای طرح‌های توسعه محور، در اولویت حمایت قرار خواهند داشت.

کد خبر 6099609

دیگر خبرها

  • کشاورزی در خطر اپیدمی! مجلس به دنبال حل مشکل واردات نهاده‌های کشاورزی
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • تراز آبی دریاچه ارومیه ۱۵ سانتی‌متر افزایش یافت
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • افتتاح سد قیز قلعه‌سی با حضور رؤسای جمهور ایران و آذربایجان
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان