Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: والدین به ‌خاطر ترس از ویروس کرونا نباید واکسیناسیون کودکان خود را به تاخیر بیندازند.

ابراهیم قادری امروز(14 اردیبهشت) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: عدم مراجعه والدین برای واکسیناسیون کودکان در این روزهای شیوع کرونا و به تعویق انداختن این امر خطر جدی برای کودکان را به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه افزایش آگاهی مردم، در خصوص اهمیت حیاتی ایمن سازی کامل و بموقع ضروری است، افزود: واکسیناسیون،  کودکان را در مقابل بیماری‌های خطرناک و مختلف محافظت می‌کند، لذا از مردم درخواست می‌شود به ‌خاطر ترس از کرونا به هیچ عنوان واکسیناسیون فرزندانشان را به تاخیر نیندازند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، ذکر کرد: والدین برای دریافت واکسن‌های مقرر کودکان به فکر باشند و کاری نکنند که افت پوشش واکسن رخ دهد در این صورت سیستم ایمنی کودکان ضعیف و بیماری‌های دیگر از جمله سل، و عفونت‌های تنفسی افزایش می‌یابد.

 قادری عنوان کرد: در پایگاه‌های سلامت و مراکز بهداشتی درمانی تمامی دستورالعمل‌های پیشگیرانه اجرا می‌شود و خانواده‌ها نباید این نگرانی را داشته باشند که با مراجعه به مراکز برای دریافت واکسن‌های ضروری، خطر ابتلای به ویروس را متحمل می‌شوند البته استفاده از حفاظت شخصی و رعایت فاصله گذاری هوشمند توسط والدین و کودکان امری ضروری است.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، عمده علت کاهش باروری و موالید در استان را مشکلات اجتماعی از جمله اقتصاد ضعیف خانواده‌ها، بیکاری جوانان و کاهش ازدواج و درآمد بیان کرد.

قادری وضعیت ایمنی کودکان در کردستان را رضایت‌بخش عنوان کرد و گفت: قبل از بحران کرونا بیش از ۹۹ درصد کودکان  واکسینه شده‌اند اما عدم مراجعه والدین در این شرایط کرونایی برای واکسیناسیون کودکان نگران کننده است.

 وی بیشترین علت مرگ‌ومیرها در کودکان را بر اثر سوانح و حوادث رانندگی، ناهنجاری‌های مادرزادی و بیماری‌های ژنتیکی عنوان کرد و افزود: غرق شدگی در استخر باغ‌ها و آبهای سطحی، خفگی بر اثر گیرکردن اشیاء و یا مواد خوراکی در گلو و سقوط از بلندی از دیگر علت‌های مرگ کودکان و آسیب به آن ها است.

 معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، کودکان را در این شرایط کرونایی یکی از گروه‌های پر خطر برشمرد و خطاب به والدین هشدار داد در این وضعیت عدم حفاظت فردی کودکان و نوجوانان، خرید میوه‌های فصلی از دستفروشان و مصرف آن در خیابان به دلیل عدم ضدعفونی شدن دست‌های کودکان و اقلام خوراکی خطرناک است.

 قادری افزایش دفعات تغذیه با شیر مادر، مراقبت از کودک بیمار، رعایت بهداشت تغذیه، افزایش تعداد وعده‌های غذایی کودکان با حجم کم، مقوی و مغذی و مصرف مکمل‌هایی از جمله قطره آهن و مولتی ویتامین را در تقویت سیستم ایمنی کودکان ضروری بیان کرد و افزود:  به هیچ وجه داروهای شیمیایی کودکان را با داروی گیاهی به دلیل تداخل دارویی، مصرف نکنید.

وی با بیان اینکه ۸.۹ دهم درصد جمعیت استان کردستان را کودکان زیر پنج تشکیل می‌دهند، خاطرنشان کرد:  در استان  تعداد ۱۳۷ هزار و ۹۰۹ کودک در این رده سنی هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واکسن استانی اجتماعی كودكان واکسیناسیون کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۲۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت حسن یزدانی به تشک به تعویق افتاد

در حالی که گفته شده بود حسن یزدانی از اول اردیبهشت تمرین کشتی را آغاز خواهد کرد، بازگشت او به تشک نیز مثل حضورش در اردوی تیم ملی به تعویق افتاد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، اگر کامران قاسم‌پور همچنان قصد داشته باشد کارش در چرخه انتخابی تیم ملی را در وزن 86 کیلوگرم دنبال کند، به نظر می‌رسد او همراه با حسن یزدانی که بعد از جراحی کتف هنوز روی تشک برنگشته و احتمالا هادی وفایی‌پور به تورنمنت رنکینگ‌دار مجارستان اعزام خواهند شد.

این پیکارها 17 تا 20 خرداد در بوداپست برگزار می‌شود و دومین و آخرین مسابقه رنکینگ‌دارِ سال المپیک است که با دو کیلوگرم ارفاق وزنی برگزار می‌شود.

گره انتخاب ملی‌پوش 86 کیلوگرم احتمالا در همین مسابقه باز خواهد شد، پیش از این رحمان عموزاد در 65 کیلو، یونس امامی در 74 کیلو، امیرعلی آذرپیرا در 97 کیلو و امیرحسین زارع در 125 کیلوگرم به عنوان ملی‌پوش المپیکی انتخاب شده‌اند و تکلیف ملی‌پوش 57 کیلوگرم منوط به کسب سهمیه المپیک آخر است که دهه سوم اردیبهشت ماه در استانبول به انجام خواهد رسید و اگر علیرضا سرلک در ترکیه سهمیه المپیک را بگیرد، طبق روالی که درمورد سایر نفرات اعزامی به گزینشی‌ها وجود داشت، خودش به المپیک خواهد رفت و اگر هم سهمیه نگیرد که دیگر پرونده این وزن برای المپیک بسته خواهد شد.

چرا یزدانی به اردوی تیم ملی نیامد؟/ در انتظار دیدار با دبیر

بنابراین حالا همه چیز منوط به بازگشت حسن یزدانی روی تشک است و اینطور که پیداست باوجودی که عنوان شده بود از اول اردیبهشت تمرین کشتی را آغاز خواهد کرد، این اتفاق حالا به پانزدهم اردیبهشت منوط شده است و با این حساب او تنها یک ماه فرصت برای انجام تمرین کشتی پیش از اعزام به بوداپست خواهد داشت.

چیزی که تا امروز قطعی به نظر می‌رسد، باتوجه به جراحی کتف یزدانی و وضعیت نامشخص او در بازگشت به تشک، این کشتی‌گیر بدون شرکت در مسابقه، راهی المپیک نخواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون موثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقاء سلامت
  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند
  • بازگشت حسن یزدانی به تشک به تعویق افتاد
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • با «کودک استرسی» چگونه برخورد کنیم؟
  • حضور حسن یزدانی در تیم ملی به تعویق افتاد
  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان
  • حضور حسن یزدانی در تیم ملی به تعویق افتاد!
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایری کرمانشاه