Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@23:02:58 GMT

کرونا به فرصتی برای بخش آموزش تبدیل شد

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۱۲۹۱۰

کرونا به فرصتی برای بخش آموزش تبدیل شد

زهره امیر چخماقی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: معلمانی که از سر عشق و دغدغه وظیفه خود، مشتاقانه به فضای مجازی پناه برده و آموزش را تعطیل نکردند و حتی آنان که نمی‌دانستند کارکردن در این فضا را ، آموختند تا بیاموزانند و این بسیار ارزشمند بود.

وی تاکید کرد: درست که هیچ چیز جای آموزش چهره به چهره را نمی گیرد ولی در یک وضعیت بحرانی  و با توجه به روند رشد تولید محتواهای الکترونیکی و فناوری نوین در کشورهای توسعه یافته جای خالی این نوع آموزش ها در ایران احساس می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: معلمان ما نشان دادند وقتی پای عشق به آموزش در میان باشد تمامی موانع در هم شکسته می شود ، زمان و مکان بی معنا و مفهوم می شود و کلاس درس شبانه روزی و معلم همیشه در دسترس و این بسیار ارزشمند بود.

وی به فداکاری معلمان در این دوران اشاره و گفت: معلمانی بودند که تبلت خود را به دانش آموزانی سپردند که هیچ وسیله ارتباطی نداشتند ، معلمانی که تلفنی رفع اشکال کردند، آموزش دادند ، آنلاین شدند و موجب این شدند که نیاز به یک بستر مناسب مجازی برای وزارتخانه احساس شود و شبکه آموزش دانش آموزی (شاد) نیز براساس همین نیاز به  وجود آمد.

این فرهنگی با سابقه ادامه داد: این فضا بسیار مناسب برای حضور تمام و کمال دانش آموز به صورت غیر حضوری است که طبعا به دلیل نو بودن و این که در مدت زمان کوتاهی آماده شده نواقص و معایبی هم دارد ولی به مرور زمان که بیشتر استفاده می شود عیوب آن خود را نشان می دهد، اطلاع رسانی می شود و قطعا متولیان به رفع نواقص اقدام می کنند تا اگر مجددا با شرایط بحرانی روبرو شدیم ابزار مناسبی جهت پیشبرد اهداف آموزشی در دست داشته باشیم.

وی نکته قابل توجه در این بخش را تعطیل نشدن توامان آموزش و پرورش دانست و گواه آن را فیلم ها و کلیپ هایی که از دانش آموزان به دستم معلمان رسید اعلام کرد که تعامل خانواده و دانش آموز به خوبی در آن مشهود است.

امیرچخماقی با تبریک هفته معلم به فرهنگیان استان اظهار داشـت: اگر عمیق و جامع به جایگاه و حاصل کار و عمل معلم نگاه کنیم و باور داشته باشیم که هر فرد در جامعه اگر به جایگاهی دست یافته نتیجه نقش و تلاش معلم و حاصل تعلیم و تربیت او هست آنوقت اعتقاد پیدا می کنیم که هر روز و هر لحظه باید ستایشگر معلم باشیم و حق جامعه معلمان و آموزش و پرورش وقتی ادا می شود که معلم دغدغه اول برنامه ریزان و سیاست گزاران باشد .

وی به مطالبات فرهنگیان هم اشاره کرد و یادآور شد: مطالبات فرهنگیان عزیز متعدد است و در یک بعد خلاصه نمی شود به نظر من معلمان خواستار جایگاه اجتماعی مطلوب ، وضعیت معیشتی مناسب و در کل توجه ویژه دولتمردان به جامعه فرهنگیان هستند.

وی تاکید کرد:بی‌انصافی است بگوییم دغدغه معلمان فقط معیشتی و اقتصادی است؛ خاستگاه اجتماعی معلم بسیار ارزشمندتر است ما باید به آن جایگاهی برسیم که افتخار مدارس در خروجی و ورودی دانشگاه در تعداد پذیرفته شدگان دانشگاه فرهنگیان باشد نه رشته های پزشکی ، آن هم با رتبه های بالا ، یعنی آنقدر باید منزلت اجتماعی معلم ارتقا یابد که نفر اول کنکور سراسری انتخاب اولش معلمی باشد .

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک یزد تصریح کرد: مام مشکلات موجود دربند نوع نگاه دولتمردان و برنامه ریزان کشوری است و هر گاه آن نگاه اصلاح شد و هرگاه آموزش و پرورش را یک نهاد تولید کننده دیدند نه مصرف کننده ، تولید کننده نیروی انسانی مورد نیاز کشور در همه عرصه ها ، آنگاه قطعا کمر به حل مشکلات معیشتی معلمان می بندند و همه امور اصلاح می گردد.

این مسوول آموزش و پرورش استان گفت: بررسی وضعیت معلمان در کشور های مختلف نشان می دهد جامعه و کشوری که به معلمانش بها داده و آنان را برتر از دیگر اقشار جامعه دانسته( به دلیل آنکه معلم زمینه ساز بوجودآمدن تمام نیروهای انسانی در جامعه است )،آن کشور موفق تر و توسعه یافته تر است.

وی افزود: شما بررسی کنید در این کشورها  مهمترین مشاغل معلمی و پیشرفتشان نیز به همین دلیل چشمگیر است و به نظرم همه باید به جایی برسیم که یادمان باشد ما پیرو دینی هستیم که پیامبر عظیم الشان آن  (ص) خود را معلم می خواند (انما بعثت معلما ) یا پیشوا و مولای متقیان حضرت علی (ع) با آن مقام و رتبه الهی خود را بنده کسی می نامید که کلمه ای به او آموخته است.

امیر چخماقی اضافه کرد: هر گاه جامعه این دو جمله را سرلوحه کار خویش قرار داد و هر شخصی که به هر جایی رسید فراموش نکرد که زیر ساخت تعلیم و تعلمش معلمش بوده جامعه دین خود  را  به معلمان ادا کرده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا یزد پروندهٔ خبری آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا یزد ویروس کرونا یزد آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۲۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان اضافه کار را نمی‌پذیرند/ نرخ حق‌التدریس ۲برابر می‌شود

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه نرخ حق التدریس جذابیت کافی ندارد، گفت:هم اکنون از ده معلم کمتر از دو معلم اضافه تدریس را می‌پذیرند. - اخبار اجتماعی -

علی فرهادی؛ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره جزئیات افزایش رقم ساعات حق‌التدریس معلمان اظهار کرد: یکی از بهترین راه های کمبود معلم در آموزش و پرورش استفاده از نیروهای توانمند است و باید انگیزه لازم را ایجاد کنیم تا از ظرفیت معلمان موجود که گزینش شده و دارای سابقه کار و هستند، استفاده کنیم.

وی افزود: استفاده از نیروهای موجود باعث جبران کمبود معلم با استفاده از معلمان با تجربه می‌شود و دیگر معلمان بدون تجربه به کلاس‌های درس نمی‌روند.

فرهادی ادامه داد: کمبود معلم مقطعی بوده و همیشگی نیست بنابراین به دلیل نیاز کوتاه مدت به دنبال استخدام نیروهای جدید نباشیم.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای تحقق این موضوع باید دو اتفاق بیفتد، گفت: نخست آنکه دستمزد ساعات حق‌التدریس معلمان به موقع پرداخت شود، وزارت آموزش و پرورش دستگاه درآمدزا نیست و منابع مالی را از سازمان برنامه و بودجه دریافت می‌کند و این سازمان قول همراهی برای پرداخت به موقع حق‌التدریس‌ها را داده است.

پرداخت حق‌التدریس فصل زمستان معلمان تا پایان اردیبهشت

وی بیان کرد: معلمان با تجربه باید انگیزه کافی برای تدریس اضافه را داشته باشند با همین رویکرد آیین نامه‌ای را تدوین و سه پیشنهاد ارائه کردیم، این آیین‌نامه به شورای حقوق و دستمزد ارائه شده است.

فرهادی با اشاره به اینکه نظر سازمان  اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه برای افزایش مبلغ حق‌التدریس  معلمان مثبت است، افزود: این کار به نفع دولت، معلمان و دانش آموزان است، وزارت آموزش و پرورش پیشنهاد داده است که مبلغ حق‌التدریس حدود دو برابر شود.

وی بیان کرد: هم‌اکنون ضریب اشتغال مثبت معلمان کمتر از 1.2 است یعنی از ده معلم کمتر از دو معلم اضافه تدریس دارند، اگر این رقم به 1.4 برسد، کل نیاز آموزش و پرورش مرتفع می‌شود و بخشی از اقتصاد معلمان تأمین خواهد شد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش مبلغ حق‌التدریس معلمان از مهر امسال اجرا می‌شود؟ گفت: در تلاش هستیم تا از مهر امسال اجرا شود.

فرهادی اضافه کرد: با توجه به شرایط موجود نرخ حق‌التدریس جذابیت کافی ندارد بنابراین در شورای حقوق و دستمزد افزایش نرخ حق‌التدریس تا دو برابر را پیگیری کردیم که در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند
  • سید احمد خاتمی، خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • آیت الله خاتمی، خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • طرح «بوم»؛ شکوفایی خلاقیت‌ها یا باری روی دوش معلم؟
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است
  • نرخ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: مبلغ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • معلمان اضافه کار را نمی‌پذیرند/ نرخ حق‌التدریس ۲ برابر می‌شود
  • معلمان اضافه کار را نمی‌پذیرند/ نرخ حق‌التدریس ۲برابر می‌شود