Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نویسنده کتاب «مسافر آگوست» گفت: وجود فناوری جدید و فضای مجازی در کنار حضور کتاب‌های الکترونیک و ای‌بوک‌ها زمینه مناسبی را برای مطالعه افراد از طریق فناوری نوین فراهم کرده است، حتی ناشران هم می‌توانند در فضای مجازی با معرفی کتاب‌ها زمینه افزایش سرانه مطالعه را فراهم کنند. تاریخ انتشار: 10:32 - 14 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۵۹۷۴۳۵

نرگس میر فضلی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون، پیرامون کاهش سرانه مطالعه در کشور گفت: متاسفانه سرانه مطالعه در کشور ما به دلایل گوناگونی در سطح پایینی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من معتقد هستم همان گونه که غذای جسم از ارزش و اهمیت بالایی برخوردار است غذای روح نیز باید در اولویت قرار بگیرد.

وی درباره تاثیر افزایش قیمت کتاب بر کاهش سرانه مطالعه در کشور تاکید کرد: اگر امروز سبد خانوار از کالای ارزشمند فرهنگی به نام کتاب خالی شده نمی‌توان دلیل آن را افزایش قیمت کتاب و یا تاثیر فضای اقتصادی دانست، زیرا برای رفع این معضل راه‌های بسیار خوبی وجود دارد، ایجاد گروه‌های کتابخوانی که با هزینه‌های پایین کتاب، وقف کتاب و از همه مهمتر عضویت در کتابخانه‌ها برای مطالعه راه‌هایی هستند که افراد بدون صرف هزینه سنگین می‌توانند کتاب را مطالعه کنند. 

بیشتر بخوانید: برای مطالعه آخرین کتاب منتشر شده  اینجا کلیک کنید


میر فضلی فناوری را تسهیل کننده جریان مطالعه دانست و تصریح کرد: وجود فناوری جدید و فضای مجازی در کنار حضور کتاب‌های الکترونیک و ای‌بوک‌ها زمینه مناسبی را برای مطالعه افراد از طریق فناوری نوین فراهم کرده است، حتی ناشران هم می‌توانند در فضای مجازی با معرفی کتاب‌ها زمینه افزایش سرانه مطالعه را فراهم کنند.

وی در همین راستا ادامه داد: روش‌های خوب فراوانی برای استفاده از زمان‌های مرده وجود دارد اگر این زمان‌ها را در طول روز و یا در طول هفته جمع آوری کنیم شاهد زمان فراوانی خواهیم بود، چنانچه این زمان به مطالعه اختصاص داده شود قطعاً می‌تواند اطلاعات افراد جامعه را در سطح قابل توجهی افزایش دهد.

میر فضلی با اشاره به زمان‌های مسافرت‌های بین شهری به عنوان زمانی مناسب برای مطالعه کتاب افزود: استفاده از زمان‌هایی که در طول مسافرت‌های درون شهری و یا در داخل تاکسی وجود دارد جز زمان‌های مرده محسوب می‌شود و مطالعه در این زمان بسیار ارزشمند خواهد بود.


وی لزوم جای دادن مطالعه به عنوان یکی از فعالیت‌های اصلی و مهم زندگی را مورد تاکید قرار داد و افزود: چنانچه هنجارسازی و برنامه ریزی برای جای دادن مطالعه در فعالیت‌های روزانه به امری ضروری مهم و اساسی در زندگی تک تک ما محسوب نشود ضرر خواهیم کرد.

میرفضلی در مورد کتاب‌هایی که هم اکنون در دست نگارش دارد خاطرنشان کرد: من کتاب‌های متعددی را تا به حال نوشته‌ام که بخشی از آنها مربوط به حوزه کودک و نوجوان است. کتاب «ماهیتا» که در انتشارات شهرستان ادب به چاپ رسیده و یا کتاب «لولو آبکی» با موضوع کودک و محیط زیست که در جشنواره بین المللی توانسته جوایز و رتبه‌های ارزشمندی را از آن خود کند، همچنین کتاب «برای قلب سپید تو» که برداشت‌هایی از کتاب نهج البلاغه برای کودکان است و در انتشارات آستان قدس رضوی به چاپ رسیده از جمله کتاب‌هایی که تا به حال به چاپ رساندام.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات سرانه مطالعه در کشور سرانه مطالعه برای مطالعه فضای مجازی زمان ها کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۲۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویر باورنکردنی از یک خیابان در شهر اروپایی سوژه فضای مجازی شد

تصویری از خیابانی در بروکسل پایتخت بلژیک در شبکه‌های اجتماعی فراگیر شده است.  

دیگر خبرها

  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!
  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب
  • تصویر باورنکردنی از یک خیابان در شهر اروپایی سوژه فضای مجازی شد
  • پدر، مادر، ما متهمیم ...
  • هرقانونی در فضای مجازی به معنای محدود کردن فضای مجازی نیست!
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • نباید از خودنمایی مجازی یا خیابانی یکسری هنجارشکن محدود بترسیم
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران مهمترین عامل اعتماد به سکو‌های داخلی
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی