Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@04:34:56 GMT

صدور مجوز برای ۳ واحد تولیدی خارجی در منطقه آزاد انزلی 

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۱۳۳۸۴

صدور مجوز برای ۳ واحد تولیدی خارجی در منطقه آزاد انزلی 

ایسنا/گیلان مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی از صدور مجوز تضمین سرمایه‌گذاری خارجی برای ۳ واحد تولیدی از سوی سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی کشور خبر داد.

محمد ولی روزبهان، رییس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان با بیان اینکه مجوز تضمین سرمایه‌گذاری خارجی برای سه واحد تولیدی منطقه آزاد انزلی از سوی سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی کشور صادر شده، اظهار کرد: براین اساس واحدهای تولیدی این منطقه جهت جذب سرمایه گذار جدید و افزایش میزان سرمایه گذاری خارجی، مجوزهای تضمین را دریافت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی حوزه فعالیت سه واحد تولیدی منطقه متبوع خود را در زمینه تولید سیلندرهای چاپ، دستگاه دیاگ خودرو و تولید خودروهای امداد و نجات اعلام کرد و افزود: با مجوز تضمین سرمایه‌گذاری خارجی صادره، زمینه افزایش حجم سرمایه لازم جهت تولید محصولات جدید، گسترش ظرفیت تولید و بهره‌گیری از تکنولوژی جدید در مسیر تکمیل خط تولید برای سه واحد تولیدی فوق فراهم می شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان منطقه آزاد انزلی، روزبهان، ویژگی مشترک سه واحد تولیدی فوق را جذب شریک و سرمایه‌گذاری خارجی، انتقال دانش و تکنولوژی جدید، صادرات محور بودن و بی نیازی کشور از واردات از طریق تأمین نیازهای داخلی عنوان کرد و گفت: سازمان منطقه آزاد انزلی در راستای اجرای بسته‌های حمایتی و تشویقی خود از سرمایه گذاران تولیدی-صادراتی، با همکاری وزارت اقتصاد و دارایی نسبت به صدور مجوز تضمین سرمایه‌گذاری برای سه شرکت مزبور اقدام کرده که به افزایش حجم سرمایه خارجی این سه شرکت به حدود مجموع ۲۰ میلیون دلار شده است.

رییس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی در خصوصی دستاوردهای همکاری با وزارت‌ اقتصاد و سازمان سرمایه گذاری کشور چنین توضیح داد: همکاری بین نهادی در راستای اجرای هرچه بهتر مقررات سرمایه گذاری در مناطق آزاد و حمایت از سرمایه گذار خارجی به ایجاد انگیزه برای گسترش فعالیت، توسعه طرح‌های سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذاران جدید منجر می شود و با توجه به مزایا و معافیت‌های مناطق آزاد و به ویژه ویژگی های منحصر به فرد منطقه آزاد انزلی در عرصه روابط کشورمان با اتحادیه اقتصادی اوراسیا و کریدورهای بین المللی، توسعه چنین همکاری هایی دستاوردهایی چون جذب سرمایه گذاران بیشتر خارجی، افزایش میزان تولید و اشتغالزایی و به تبع آن اجرایی شدن راهبرد جهش تولید را به همراه خواهد داشت.

وی افزود: در چارچوب مجوز تضمین سرمایه‌گذاری خارجی صادره شده،طرح های سرمایه گذاری مشمول تضمین پرداخت غرامت در صورت ملی شدن و سلب مالکیت، تضمین جبران زیان ناشی از ممنوعیت و یا توقف اجرای موافقتنامه های مالی در سرمایه گذاری های خارجــی به روش ترتیبـــات قراردادی بر اثر وضع قانون و یا تصمیمات دولت و تضمین خرید کالا و خدمات تولیدی طرح سرمایه گذاری خارجی در مواردی که دستگاه دولتی خریــدار انحصـــاری و یا عرضه کننــده کــالا و خدمــات تولیــدی به قیمت رایانـه ای می شوند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه با مجوز تضمین سرمایه گذاری خارجی صادر شده، سه شرکت تولیدی این منطقه، دارای حقوق و تسهیلاتی از قبیل برخورداری از حقوق، حمایت ها و تسهیلات یکسان با سرمایه گذاری داخلی، انتقــال آزادانــه اصل سرمایه و منافع ناشی از سرمایه گذاری در کشور بصورت ارز و یا کالا و ارائه تسهیلات و همچنین ارایه روادید اقامت سه ساله در ایران برای سرمایه گذاران خارجی،مدیران، کارشناسان و بستگان درجه یک آنها و امکان تمدید آن می شوند؛ افزود: از سوی دیگر براساس این مجوز، امکان ارجاع اختلافات سرمایه گذاری به مراجع بین المللی و انتخاب روش سرمایه گذاری در طرح مورد نظر بصورت سرمایه گذاری مستقیم خارجی(FDI) یا ترتیبات قراردادی از جمله روش هـــایBoT ، بای بک و مشـارکت مدنی توسط سرمایه گــذار، نیز فراهم می شود.

گفتنی است براساس قانون تشویق و حمایت سرمایه گذاری های خارجی کشورمان سرمایه گذاران خارجی می توانند بخشی از سرمایه خود را از منابع داخلی و خارجی بصورت وام تهیه کنند و از مزایایی چون معافیت مالیاتی هم عرض معافیت های مالیاتی مناطق آزاد برخوردار شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سرمایه گذاری خارجی منطقه آزاد انزلی سازمان منطقه آزاد انزلی مدیرعامل سازمان سه واحد تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۳۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی کشتکار ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه حداقل حمایت مورد انتظار سرمایه‌گذاران صنعتی تأمین امکانات زیربنایی سرمایه‌گذاری از قبیل آب، برق و گاز است، اظهار داشت: برای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) باید دستگاه‌های اجرایی مرتبط تعامل و همکاری بیشتری نظیر تکمیل ملزومات و بسترهای لازم در سطح شهرستان را مدنظر قرار دهند.

وی اضافه کرد: در راستای کمک به افزایش واحدهای صنعتی دشتستان اقدامات مهم و مؤثری نظیر اولویت قرار دادن پیگیری روند اجرایی طرح‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد و غیره در حال پیگیری و اقدام است.

کشتکار با اشاره به تکمیل و راه‌اندازی واحدهای صنعتی عنوان کرد: حمایت ویژه از واحدهای تولیدی، توجه به فعال‌سازی بنگاه‌های صنعتی راکد در شهرک‌‏ها و نواحی صنعتی شهرستان از دیگراولویت‌های مهم اداره صمت دشتستان است.

وی با بیان اینکه شهرستان دشتستان دارای یک شهرک صنعتی در برازجان و ۲ ناحیه صنعتی در گزبلند و خوشاب است، ابراز داشت: در دولت سیزدهم شاهد افزایش بیش از ۲ برابری اراضی صنعتی در شهرستان بودیم و مجموعاً ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی این شهرستان طی این مدت اضافه شده است که توانسته زمینه سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش‌های مختلف این شهرستان را فراهم نماید.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دشتستان با اشاره به اهمیت الحاق ۷۵ هکتار زمین به شهرک صنعتی برازجان گفت: ایجاد ناحیه‌های صنعتی تخصصی سیلیکا، وحدتیه و شبانکاره در این شهرستان نقش بسزایی در اشتغال و افزایش تولید خواهد داشت.

وی با اشاره به احیا یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان تشریح کرد: پروانه بهره‌برداری این واحد تولیدی شن و ماسه در سال ۱۳۹۰ با سرمایه گذاری هفت هزار و ,۳۰۰ میلیون ریال و اشتغال ۱۲ نفر به دلیل عوامل مختلف راکد شده بود، که با پیگیری و اقدامات متعدد مجدد فعال سازی شد.

کشتکار در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم با توجه به حمایت‌های مسئولان به‌صورت ویژه در بخش تولید و اشتغال، شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی در استان باشیم.

کد خبر 6086638

دیگر خبرها

  • رونق تولید در بخش کشاورزی معطل صدور مجوز
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار
  • تسهیل خدمات سرمایه‌گذاری از مسیر پنجره واحد الکترونیک در قشم| حجم صادرات و صادرات مجدد قشم به 505 میلیون دلار رسید
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار است
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • شیلات و کشاورزی رکورددار افزایش سرمایه‌گذاری در قشم