Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش اویل پرایس، کانادا احتمالاً به سمت بدترین رکود در تاریخ پیش می رود و دورنمای آن در ماه مه تیره تر خواهد بود. منابع آماری و تحلیل گران در این ماه تصویر کامل تری از فاجعه اقتصادی به وجود آمده توسط همه گیری ویروس کرونا و اقدامات اتخاذ شده برای مهار گسترش آن خواهند داشت.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، سقوط قیمت نفت به خاطر کاهش تقاضا در اثر شیوع ویروس کرونا و جنگ یک ماهه قیمت بین عربستان و روسیه بر فعالیت‌های اقتصادی کانادا فشار می آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 درصد از این فعالیت های اقتصادی مربوط به بخش نفت و گاز می شود.

 صنعت نفت کانادا که 77.4 میلیارد دلار معادل 5.6 درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور را در 2019 تشکیل می داد، ضربه سختی از شوک عرضه و تقاضا طی دو ماه گذشته خورده و یکی از قربانیان نزاع بین عربستان و روسیه بوده است.

 بهبود صنعت نفت کانادا پس از گذشتن از این شوک بسیار آهسته خواهد بود، چون عرضه بیش از حد نفت تمام ذخایر موجود را تا اواسط ماه مه پر کرده و بسیاری شرکت ها از این سقوط قیمت جان سالم به در نمی برند.

 به خاطر اهمیت صنعت نفت در اقتصاد و تجارت کانادا، سرعت بهبود اقتصادی در این کشور کندتر از آن چیزی خواهد بود که تحلیل گران در ابتدا پیش بینی کرده بودند و حتی آهسته تر از اقتصادهای دیگری که تولیدکننده بزرگ نفت نیستند.

 نظرسنجی از 25 اقتصاددان در پایان ماه آوریل نشان داد اقتصاد کانادا احتمالاً در سه ماهه اول سال جاری میلادی 9.8 درصد کوچک شده و 37.5 درصد در سه ماهه دوم سقوط می کند.

 موسسه آمار کانادا تخمین می زند که اقتصاد این کشور 9 درصد در ماه مارس کوچک شده باشد که سریعترین کاهش ماهانه تولید ناخالص داخلی از 1961 است. بیش از یک میلیون نفر در ماه مارس شغل خود را از دست داده اند و نرخ اشتغال 3.3 درصد پایین آمده و به 58.5 درصد رسیده است یعنی پایین ترین حد از آوریل 1997.

اکثر شرکت های نفت و گاز کانادا شوک فعلی را بدتر از سال‌های 2008 و 2015 می‌بینند چون دسترسی به منابع مالی سخت‌تر شده است.

 دولت فدرال کانادا 717 میلیارد دلار کمک برای پیمانکاران بخش خدمات میادین نفتی در نظر گرفته است تا جلوی بیکاری 3500 نفر در صنعت نفت گرفته شود، آن هم در شرایطی که بسیاری از کارگران این بخش شغل خود را از دست می دهند.

پیش ‌بینی می‌شود تولید نفت کانادا 14% نسبت به 3.5 میلیون بشکه در روز تولید شده در 2019 کاهش یابد که دلیل آن مسائل مربوط به همه‌گیری ویروس کرونا، کاهش تقاضا و سقوط قیمت نفت است. اکثر تحلیلگران عقیده دارند شرکت های نفت کانادا طی ماههای آینده مجبور می شوند حداقل یک میلیون بشکه در روز از تولید خود را کاهش دهند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کانادا نفت اقتصاد نفتی صنعت نفت کانادا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۳۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان

ناظر گمرکات کردستان از صادرات ۱۶۴ هزار تنی انواع کالا به ارزش ۶۱ میلیون دلار در گمرکات استان به خارج از کشور خبر داد و گفت: از این میزان، ۱۳۹ هزار تن به ارزش ۴۲ میلیون دلار نزد گمرکات استان اظهار و خروج شده است.

فرامرز امیدی، رشد وزنی صادرات در فروردین ماه امسال نسبت به سال قبل را ۱۰ درصد عنوان کرد و گفت: عمده کالا‌های صادر شده از گمرکات، انواع محصولات کشاورزی و باغی، مصنوعات فلزی و پلاستیکی، فرآورده‌های لبنی، مصالح ساختمانی، انواع شیشه (جام) و فرش است که به کشور‌های عراق، سوریه، افغانستان، امارات متحده عربی، روسیه، ترکیه، جمهوری آذربایجان، پاکستان، گرجستان و کویت صادر شد.

وی به کالا‌های ترخیصی از گمرکات تحت نظارت إشاره کرد و افزود: میزان واردات قطعی و ورود موقت از این گمرکات در یکماهه اول امسال مجموعاً ۱۴ هزار تن انواع کالا به ارزش تقریبی ۳۸ میلیون دلار بوده که سهم واردات قطعی ۸۰۸ تن به ارزش ۷ میلیون دلار می‌باشد. مجموع واردات و ورود موقت از نظر ارزش دلاری ۶ درصد رشد داشته است.

 امیدی گریزی به کالا‌های وارداتی نیز گریزی زد و گفت: عمده کالا‌های وارداتی عبارت است از شمش طلا، آلومینیوم، کالا‌های واسطه‌ای، ماشین آلات و قطعات خط تولید، مواد اولیه و اقلام مصرفی مورد نیاز مرزنشینان  است که عمدتا از کشور‌های عراق، اسپانیا، آلمان، امارات، ترکیه و چین به کشور وارد و درکوتاه‌ترین زمان ممکن ترخیص شده اند.

وی یادآور شد: در فروردین ماه ۱۴۰۳ تشریفات گمرکی بیش از ۲۴۴ هزار تن انواع کالای ترانزیتی به ارزش بالغ بر ۲۹۷ میلیون دلار از گمرک باشماق صورت پذیرفته است که مقدار ۲۰۵ هزار تن آن به ارزش ۲۳۷ میلیون دلار طی ترانزیت مبدا به کشور ورود شده و نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی رشد ۶۳ درصدی را به همراه داشته است. همچنین در همین مدت مقدار ۳۹ هزارتن کالا به ارزش بالغ بر ۱۶۰ میلیون دلار از گمرکات استان طی تراتزیت خارجی مقصد به کشور عراق خارج شده است.

ناظر گمرکات استان اظهار داشت: در همین مدت تشریفات گمرکی بیش از ۴ هزارتن کالا در رویه خروج موقت به ارزش تقریبی ۱۸ میلیون دلاری انجام گرفته که در مقایسه با سال قبل بلحاظ وزنی ۲۴ درصد و از نظر ارزش ۲۳ درصد افزایش داشته است.

بر اساس این گزارش درآمد‌های گمرکات استان در فروردین ماه سال جاری به رقمی بیش از ۳۲۷ میلیاردو ۶۰۵ میلیون ریال می‌رسد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶ درصد رشد داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد